.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Момичетата на 15 ???

Здравейте .. Значи имам една фр която е на 15 и се заговаряме нещо и стигнахме до някви секс въпроси теми и др.. и тя ми разправя как е ходела с некаф на 23 години и са се е*али ?? Питах я за кфо с човек който е с цифра години по голям от тебе и тя вика щото тея от мойто даскало ми разпраат че го праат и те така да не остана по назад!! ... ТОВА НЕГО НАМИРАМ ЗА НОРМАЛНО? Вие какво мислите по темата?

твърде глупаво изглежда да го правиш ,защото всички го правят ....
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

какво ти пука? ????
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от stratega
    какво ти пука? ????
    не че ми пука а виж до каде стигна света 15 с 23 ?? как я мислиш тая работа а като видях как пише заради еди кой си ми става ясно че неможе и задника да си избърше

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Сефте Пак като не е на 12 твоята приятелка , добре.Щото вече от 12 годишни почват И то точно заради т'ва , да не останат по-назад.

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    твърде глупаво изглежда да го правиш ,защото всички го правят ....
    +1

Мега фен Аватара на machoka
    Ами не само, че е тъпо, а е подсъдно. Добре дошъл в 'шитавата' действителност.

mimenceto666 подписа ти е много голям, моля да го смениш или намалиш двойно.

окей, Мой приятел26 годишен, ходеше с 13-14 годишна, ама яка пичка, която искаше да се наебе с някой

Ами наеба я и така. Тая си остана пичка и ко толкова станало? НИщо!...

И вика "най ми харесва секса с него" Явно такова и е мисленето....
    Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.

Вече е нормално явно ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ами всеки си преценява докъде може да стигне за да е модерен и да не "остане по назад"...а не знам вие мъжете защо се оплаквате

Фен
    Град
    Sofia
    Аз не виждам къде точно е проблема. Това е секс. Ти ако беше на 23 нямаше ли да искаш да цъкнеш някоя малка лолитка? Еми....а и нея не я обвинявам, както казах това е секс, не й е зле сигурно....а т'ва за да не остане по назад са детски работи ама к'во толкова, ше поумнее някой ден Вероятно нямат сериозна връзка нито ще се женят, това вече би било странно и несъвместимо.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Тъпо е да правиш нещо,за да си интересна и да не останеш по-назад

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    какво ти пука? ????
    Да си трошат главите!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Защо задълбочаваш тази тема.. Няма какво да я обсъждаме, това се случва под път и над път и аз/ти/те и т.н. не можем да го спрем. Като й е такъв акъла, да си го носи, нейна си работа. С времето ще порастне и ще се осъзнае.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Добро утро, Пенке!

В нашата държава вече е нормално да си на 12 и да пушиш, да си по-активен нощем, отколкото денем, и за момичетата - да те порят по дупките (сега - може и не различни всеки ден, но поне веднъж на месец трябва да си сменяш партньора, защото става демоде, разбираш ли?) дотолкова, колкотo е нормално и всеки втори да е пълен малоумник, нямащ понятие от собствения си език и история (айде за култура и ценности чак няма да говорим, това си е къде-къде... не всеки е Айнщайн все пак, КУЛТУРА, хъх?, а колкото до ценности - за какво са ти морални такива, нали имаш ланец и Nokia, за Бога, к'во искат от тебе повече?), а най-преуспелите и хитови професии са, забележете, футболист или охранител (опитвам се да го напиша без да се смея, ама не мога ). А като влезе негър в дискотеката, какъв неистов кеф създава и що за феномен е (ба, човек - негър, представяш ли си? довлякъл се е от Нептун чак дотук, как да не те учуди!), нищо, че IQ-то му е под това на маратонката ми.

А се смеем на чужденците, които се женят "по любов" за 90-годишни милиардери или не знаят, че Европа е континент, не страна със столица Париж. Но не тяхната образователна система куца, а... познайте чия от три пъти. Good luck! Не забравяйте след няколко години да крякате в интернет как ще избиете парламента, ако нищо не се поправи, а после да не иде никой. Цялата страна да се изложи като кифладжийница по тв-емисиите на останалите... Безценно!

Ядец!

Не е нормално брат-но какво да ги правим....

пак , че е била на 15 ... защото ако беше по - малка е още по жалко . Вярно, че и аз го направих на 15 и нямам право да виня никой , но аз си имах приятел година по голям от мен и бяхме заедно повече от година някак си по нормално е поне според мен ! Но всеки сам си избира

На 15 имаш развитие... ама ми обясни на 11/12 - к'во изобщо има отдолу?! Наясно ли е, че няма и да се развие повече, ако 'земе да се чекне, докато организма й си вика "what the fuck?..." - въпросът е риторичен, също както и "глупава ли е или да".

Селяните не го правят толкова рано, въпреки че са необразовани. Циганите се почват точно от толкова. Ха, познайте сега, нахаканите дечурлига от кого взимат пример? Де да беше от селото, но явно са още по-нисша класа.

Повече от фен
    Въпрос на психика.. Когато всички правят нещо - по някакъв наичн те карат да се чувстваш различен, ако не го правиш. Затова трябва да си се приемаш такъв, какъвто си в действителност.. Иначе ще правиш безброй неща, които другите около теб правят..
    Това често се прави несъзнателно, също така. Но май това си е било съвсем съзнателно. Съветвам те да не се тревожиш!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    ОМФГ много зле тя ако гледа хората ще стане е..ти к..та НЕ е нормално
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Тези които започват на 15 - на 20 вече са като на 30. Техен проблем , но са още много малки да го разберат , а после е късно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    какво ти пука? ????
    Да си трошат главите!
    Марио

Нищо ново !!!

Re: Момичетата на 15 ???

Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    Здравейте .. Значи имам една фр която е на 15 и се заговаряме нещо и стигнахме до някви секс въпроси теми и др.. и тя ми разправя как е ходела с некаф на 23 години и са се е*али ?? Питах я за кфо с човек който е с цифра години по голям от тебе и тя вика щото тея от мойто даскало ми разпраат че го праат и те така да не остана по назад!! ... ТОВА НЕГО НАМИРАМ ЗА НОРМАЛНО? Вие какво мислите по темата?
    ко да праиш такава е действителността, репотацията пред всичко , лошото е че не е само тя

Град
    Шумен

Re: Момичетата на 15 ???

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    ко да праиш такава е действителността, репотацията пред всичко , лошото е че не е само тя
    мхм
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си