.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София

Годините и любовта

Имат ли годините значение?Нямам предвит момичето да е на 8 примерно(или на 15,80,100,12 и т.н.)и момчето да е на същите години..имам предвит възможна ли е една любов,една връзка с доверие и сигурност между двама души с разлика в годините от 5 нагоре.Може би,като по-големи(25 нагоре да речем) няма да се усеща толкова,но примерно при тийн-овете.. 19г. с 14 или 12 с 7 ( ) или 18 с 13 и т.н. и т.н.

И всъщност коя е най-голямата разлика в годините,която е имало при вашите връзки?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    11 години разлика как ти се струват? Бяхме заедно 4 години

Аз се чувствам доста по-добре,когато разликата е по-голяма .. Доста по-зрели са като мислене и поведение .. Най-голямата ми разлика е 9 години,издържахме 6 месеца,което за мен си е много ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Супер фен
    Най-голяма разлика при мен е била 5 години,но не издържахме дълго.За мен не е чак толкова от значенеи дали приятелят ми ще е с 1 или 3-5 години по-голям от мен,но повече от 5 години разлика за мен не е нормално и не бих тръгнала с много по-голям от мен.
    Обичам те <3 !!!

Ако момичето е от 17 нагоре до 12-13 год макс разлика са допустими ,в противен случай -не!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от totik
    Ако момичето е от 17 нагоре до 12-13 год макс разлика са допустими ,в противен случай -не!
    Mxm..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако и двамата са пълнолетни - няма проблем.

Град
    < 33
    Добре чакайте малко 19год с 14 е добра разлика .. 5 години е съвсем нормално .. Честно казано съм на 15 в момента и повече не искам гадже примерно, което е на 16 .. пълна лиготия са нито знаят какво да кажат , нито как да се държат, докато примерно по-големите от мен ( 4-5 год ) знаят .. Наистина е по-добре да е по-малка разликата, на един акъл да сте, ама то тея момчета сега имат ли акъл ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на pinki
    Най - голямата ми разлика е 3 год а сегашния ми приятел е с 1 год по-малък от мене Но мисля, че разлика до 5 год е нормална
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на vagarious
    За мен също е от значение разликата в годините.Не бих си позволила да съм с някой,които е по-голям от мен с п0вече от 3год.Незнам,не мога да ги възприема тези връзки.Странно и гнусно ми е.

за мен 3 години са нормална разлика 5 ми се вижда малко ддз

Аз приемам разлика до 5-6 години, но повече - НЕ
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    У дома :Р
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Аз приемам разлика до 5-6 години, но повече - НЕ
    Съгласна съм с теб. Забелязала съм,че повечето познати на моята възраст могат да бъдат само приятели, ако успееш да ги усмириш до такава степен.
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you trough it all
    Even If saving you sends me to Heaven ...

За мен 5 години са голяма разлика..нз

Аз съм твърдо против некви 14 годишни да ходят с 22 годишни.
    Земете си фанете гаджета за своя ранк.....
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ами аз съм на 14 , а приятеля ми е на 18 и няма никакъв проблем ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен
    мм според мен годините не са от голямо значение .. стига да знаеш пред къде кога и пред кого как да се държиш ... , защото е кофти да излезеш с някой от семейството му .. примерно : ти , той (1 братовчетка му (19) и приятеля и на 20 год.. и ти да се държиш като типичната 14 годишна лигла която не знае какво иска ...

Re: Годините и любовта

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    Имат ли годините значение?Нямам предвит момичето да е на 8 примерно(или на 15,80,100,12 и т.н.)и момчето да е на същите години..имам предвит възможна ли е една любов,една връзка с доверие и сигурност между двама души с разлика в годините от 5 нагоре.Може би,като по-големи(25 нагоре да речем) няма да се усеща толкова,но примерно при тийн-овете.. 19г. с 14 или 12 с 7 ( ) или 18 с 13 и т.н. и т.н.

И всъщност коя е най-голямата разлика в годините,която е имало при вашите връзки?
    При една разлика от 11-12 години някак си ми е гнусна идеята че той си е набивал първата чекия докато момичето се е раждало.Някак такива връзки ме отвращават.Там 5-6 години е допустимо ама останалото си е жива гавра.Това разбира се си е мое мнение нека не ми се сърдят тези които имат такава фрапираща разлика в годините във връзките си.

На 17 съм и за мен годините нямат значение, въпреки че не бих тръгнала с 40 годишен. Зависи от човека сега в момента има едно момче на 18, което не е някакъв лигльо. Имала съм възможност и с момче с 9 години по-голям от мене, но в случея не ми попречи възрастта а причината беше друга. Не знам, но за мене до 10 години е долу-горе нормално...
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Мега фен Аватара на Rofl4e
    около 6 год разлика 1 год?? яко нали.. и пак го зарязах и рева и кви ли не циркове бяха..

в момента сме на 4 год разлика.. мисля че е мн по добре

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    11 години разлика как ти се струват? Бяхме заедно 4 години
    Тебе с по-голяма едва ли ше ти върже и без т'ва...

Мии всеки тря'а да си има граници така е!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Амии 5 години
    Обаче не издържахме дълго - 2-3 месеца
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на xoxi
    Много си зависи от хората..
    Едно момиче на 14 с мислене като на 10 няма как да тръгне с някой на 18-19 да речем.. Но ако момичето е зряло, не виждам проблем.
    И спря да се върти за миг земята..

Eм.. най голямата разлика ми е сега - 4 години. Не е проблем, но за по-голяма не бих се съгласила.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мисля, че разликата не е толкова важна ако има ЛЮБОВ,нали така?!
    Веднъж се забърках с един по-голям от мен с 2 години...подяволите аз да не съм детегледачка?!Не ме разбирайте погрешно,просто за мен по-големите са по-големи бебета от по-малките на възраст момчета, от опит го знам!
    Нежността,уважението,любов та не идват от годините...не!Идват от човека, с който си и ти е приятно да бъдеш с него заради самия него, а не заради годините!Приятелят ми е с 2 години по-малък от мен ...е и?! Държи се по-зряло от онова "дете" описано от мен по-горе....
    По-големите за мен стават само за приятели, в краен случай за познати...
    "ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си