- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Годините и любовта
Имат ли годините значение?Нямам предвит момичето да е на 8 примерно(или на 15,80,100,12 и т.н.)и момчето да е на същите години..имам предвит възможна ли е една любов,една връзка с доверие и сигурност между двама души с разлика в годините от 5 нагоре.Може би,като по-големи(25 нагоре да речем) няма да се усеща толкова,но примерно при тийн-овете.. 19г. с 14 или 12 с 7 () или 18 с 13 и т.н. и т.н.
И всъщност коя е най-голямата разлика в годините,която е имало при вашите връзки?
11 години разлика как ти се струват? Бяхме заедно 4 години
Аз се чувствам доста по-добре,когато разликата е по-голяма .. Доста по-зрели са като мислене и поведение .. Най-голямата ми разлика е 9 години,издържахме 6 месеца,което за мен си е много ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Ако момичето е от 17 нагоре до 12-13 год макс разлика са допустими ,в противен случай -не!
Mxm..Първоначално написано от totik
Добре чакайте малко 19год с 14 е добра разлика .. 5 години е съвсем нормално .. Честно казано съм на 15 в момента и повече не искам гадже примерно, което е на 16 .. пълна лиготия санито знаят какво да кажат , нито как да се държат, докато примерно по-големите от мен ( 4-5 год ) знаят .. Наистина е по-добре да е по-малка разликата, на един акъл да сте, ама то тея момчета сега имат ли акъл ?
Actions speaks louder then words .. >.<
Най - голямата ми разлика е 3 года сегашния ми приятел е с 1 год по-малък от мене
Но мисля, че разлика до 5 год е нормална
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
За мен също е от значение разликата в годините.Не бих си позволила да съм с някой,които е по-голям от мен с п0вече от 3год.Незнам,не мога да ги възприема тези връзки.Странно и гнусно ми е.![]()
за мен 3 години са нормална разлика5 ми се вижда малко ддз
![]()
Аз приемам разлика до 5-6 години, но повече - НЕ![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Съгласна съм с теб.Първоначално написано от Pepincetyy
Забелязала съм,че повечето познати на моята възраст могат да бъдат само приятели, ако успееш да ги усмириш до такава степен.
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you trough it all
Even If saving you sends me to Heaven ...
Аз съм твърдо против некви 14 годишни да ходят с 22 годишни.
Земете си фанете гаджета за своя ранк.....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ами аз съм на 14 , а приятеля ми е на 18 и няма никакъв проблем ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
мм според мен годините не са от голямо значение .. стига да знаеш пред къде кога и пред кого как да се държиш ... , защото е кофти да излезеш с някой от семейството му .. примерно : ти , той (1братовчетка му (19) и приятеля и на 20 год.. и ти да се държиш като типичната 14 годишна лигла която не знае какво иска ...
![]()
![]()
При една разлика от 11-12 години някак си ми е гнусна идеята че той си е набивал първата чекия докато момичето се е раждало.Някак такива връзки ме отвращават.Там 5-6 години е допустимо ама останалото си е жива гавра.Това разбира се си е мое мнение нека не ми се сърдят тези които имат такава фрапираща разлика в годините във връзките си.Първоначално написано от bog4eto
На 17 съм и за мен годините нямат значение, въпреки че не бих тръгнала с 40 годишен. Зависи от човека сега в момента има едно момче на 18, което не е някакъв лигльо. Имала съм възможност и с момче с 9 години по-голям от мене, но в случея не ми попречи възрастта а причината беше друга. Не знам, но за мене до 10 години е долу-горе нормално...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
около 6 год разлика 1 год?? яко нали..и пак го зарязах и рева и кви ли не циркове бяха..
в момента сме на 4 год разлика.. мисля че е мн по добре![]()
![]()
Тебе с по-голяма едва ли ше ти върже и без т'ва...Първоначално написано от dimitar_ak
Мии всеки тря'а да си има граници така е!
Амии 5 години![]()
Обаче не издържахме дълго - 2-3 месеца![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Много си зависи от хората..
Едно момиче на 14 с мислене като на 10 няма как да тръгне с някой на 18-19 да речем.. Но ако момичето е зряло, не виждам проблем.
И спря да се върти за миг земята..
Eм.. най голямата разлика ми е сега - 4 години. Не е проблем, но за по-голяма не бих се съгласила.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Мисля, че разликата не е толкова важна ако има ЛЮБОВ,нали така?!
Веднъж се забърках с един по-голям от мен с 2 години...подяволите аз да не съм детегледачка?!Не ме разбирайте погрешно,просто за мен по-големите са по-големи бебета от по-малките на възраст момчета, от опит го знам!
Нежността,уважението,любов та не идват от годините...не!Идват от човека, с който си и ти е приятно да бъдеш с него заради самия него, а не заради годините!Приятелят ми е с 2 години по-малък от мен ...е и?! Държи се по-зряло от онова "дете" описано от мен по-горе....
По-големите за мен стават само за приятели, в краен случай за познати...![]()
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."