- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм от действията му ...
абе, ти искаш ли го тва момче или не? сама си правиш гадното и после се оплакваш по разни форуми. разбери, че докато му позволяваш да те приема за даденост, няма нищо да му трепне. не виждаш ли, че изобщо не го трогваш с тъжните емотиконки и постоянното писане в скайп?сериозно, не си ли откриваш грешки в поведението? ако не, значи имаш по- сериозен проблем, отколкото смятам. а ако откриваш- пак имаш проблем, щото не правиш нищо, за да се промениш.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мацка, това че ще ти звънне за някакво парти ... нищо не значи ... последния разговор ,който си пейстналакакто казаха хората преди мен -дръж се на ниво .. имаш ли си на идея той с колко момичета още си пише в скайп ... от сега ти казвам най- много да се препраскате и това ще е ... и не ми казвай , че той не бил такъв :Х в крайна сметка , ако не искаш да приемеш това положение .. пробвай се да говориш с него или направи някъква крачка ... и гледай после кво става
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
Снощи бяхме заедно на купон беше яко.По едно време той излезе на терасата и след секунди ми звънна да изляза при него.Седяхме и си говорихем и се сериозни работи.И се смяхме също.Толкова беше приятно.И ми вика "чудя се как момчетата не се редят на опашка за теб." Аз се измях но все тая.Вика ми после"Аз ако бях някой друг ...ся кат идвам у вас да гледаме филми и като знаех че ме харесваш щях 100% да тръгна с теб и да се възползвам...но немога" ...След време вика " Искам да има нещо ,но знам че ще проваля всичко ,че нещо ще стане и за това не искам .Имаме много хубаво приятелство с теб мога да говоря искренно пред теб се разкривам..."След това ми вика "Кажи ми че не ме харесваш и че не искаш да смее заедно ?! и аз му викам "Искаш да те лъжа ли ? " вика ми "защо всико ми е толкова сложно ."измъчвам се заради теб :с " И накрая ме изпрати и като ми подаде ръка ме гушна.ИЗкарах си яко колкото и да е ...
според мен няма нищо към теб.. просто му е приятно да прекарвате времето си заедно ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дързост и красотаКато ти казва право в лицето,че нямаш шанс с него-примири се.Са,като си влюбена и кфо?Дай да му лижеш задника...
![]()
Ne mu lija zadnika...![]()
![]()
Zaklu4vaite![]()
![]()
![]()
Малко е несигурен в чувствата си към теб,а ти безвъзвратно си провокирала такива в него.
Имате наистина чудесно приятелство и той, може би, се досеща какво ще стане с него, ако се съберете. Едно, че вече няма да можете да си споделяте нещата, които сте си обсъждали преди, защото много ще се ревнувате. А и си знаете много добре керливите ризи, което може също да провокира недоверие и съмнение в някои ситуации.
Казвам го от личен опит.
А след като се разделите...и ти и той ще те загуби като каквото и да е.
Първоначално написано от Fantomche
Мацка,не се старая да те обиждам(да не решиш така),а искам да кажа,че мъже дал Господ колко ти душа сакаНамери някой свестен,НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ТОЯ...
![]()
значи..аз имах подобен случай нали харесвах момче..той правеше някви намеци,но аз не го разбирах..и в скайп си пишех с един мой приятел (момче),който ми каза..повечето момчета..като казват нещо,приемай думите му в буквалния смисъл..повечето не обичат да заобикалят..така щом прави намеци ..или има нещо или просто той те приема за приятелка и това са си просто някви бъзици които ти (тъй като го харесваш) си мислиш,че има и нещо повече...но аз мисля,че няма нищо страшно и лошо и престъпно в това да го попиташ така леко и дискретно-нищо не губиш![]()
сигурно няма какво друго да прави и затва се занимава с тебе
1vo nesi tarsq gaje
[05.7.2009 г. 11:33:27] ChochKo каза: 2ro ne iskam ti da si mi takava
[05.7.2009 г. 11:33:46] ChochKo каза: 3to ako si misli6 4e izlizam s teb samo za da se zaribqvame
[05.7.2009 г. 11:33:47] ChochKo каза: se laje6
[05.7.2009 г. 11:33:54] FaNtoM4e каза: ne sum si go mislila
[05.7.2009 г. 11:33:57] ChochKo каза: 4to prosto mi e got s tebe
Същата вечер сме заендо на купон постоянно ме закача .По едно време заеба ми вика целия ми ден стана така :с просто ми е гадно вика.Не ми каза що .А накрая кат си тръгваше вървяхем и бяхсме аз един фр и още една мацка и той ме гушна щото бях по пижама и после ме целуна по бузата и продлжи да ме прегръща и накрая пак само прегръдка ....
нищо няма да стане, фантомче. поне засега. момчето ти го е казало
[05.7.2009 г. 11:33:27] ChochKo каза: 2ro ne iskam ti da si mi takava
Мисля,че това е достатъчно за да се откажеш от негоАко не..значи просто няма смисъл да продължаваш да пишеш в форума,защото следващите ти теми ще бъдат "ооо да той тръгна с мен,казах ви обича ме" ... "имам чувството,че ми изневерява" ... "изневерява ми,какво да правя" ... "реших да му простя,много си ме обича" ... "заряза ме брутално"
![]()
Пиша рядко теми ...камоли да напиша нещо от тоя сорт.
Наясно съм че няма нищо но защо се държи така :с
![]()
ами вероятно е от възрастта. не го мисли много![]()