.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Бисери на седмокласниците

Над 50 варианта да думата Диарбекир . Сред хитовете са Диарбекур, Диармазан, Дианбекир , Арабаконак и Десертация. Иван Кралича в работите на кандидат-гимназистите често е Иван Кралевития , Манол Каралийчев , Манчо Килипира или Манол Крачола .
    Шедьоври

,, Аз Марко, не довърших речта си , защото в двора имаше кокошки и други птици , които кукуригаха весело . Слугинята извика силно в тишината : те идват ''
    ,,Попитах се риторично какво съм щял да направя с пищова ? Защо му трябва на Кралича да влиза на юруш през комина , като може през вратата нормално . Да ми беше звъннал . ''
    Видях сянка с фигура на човек и веднага извадих двата си верни парлака.''
    ,,Тая фигура, която приличаше на човек, се оказа човек. Той ми каза, че е мой човек.''
    ,,Вкара госта в обора, като нещо човърка по пищовчето си.''
    ,,погалих коня по задника (по бедрото, гъза), за да се успокоя . ''
    Таланти от поезията

И в този момент
    керемиди от стената
    падат с трясък
    на земята
    в тимнината.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Как разбра за тези бисери

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Хахахахахахахаха с майка ми сега ги четахме и се скъсахме от смях.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от monttitty
    Как разбра за тези бисери
    ами пишеше ги във вестник 24 часа

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Някой да познава свое произведение?

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Ааа ок аз реши,че не съм разбрала кога излизат разултатите...или не съм

Мега фен Аватара на xoxi
    Като прочетох заглавието и си викам "Ей една темa специално за мен"
    За моe щастие бисерите ми още не са излезли на бял свят...
    Това за Диарбекир ме кефи
    И спря да се върти за миг земята..

Бира-декар
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Декарбира
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Ахахаха т'ва Диарбекир ми извади душицата.5 минути съм седяла и съм повтаряла като лудите тая дума за да я запомна.Тц тц..как мразя Вазов ...И тва Кралича.. Него изобщо и не го написах

Град
    Sофiiя City xD

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Аз просто си записах на чина "Диарбекир"

Мии аз си написах веднага след като ми взеха текста...наа черновата Диарбекир ии Краличаа ии там секФи глупости...ама нЗ дали така съм написала ии на беловата малее... разбиха ме тия шедьоври...

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Големи таланти .

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от smiLexaga1n
    Големи таланти .
    ти ходила ли си на изпит изобщо ?! айде като идеш и като ти се падне някво такова именце ми се обади :д . нз как ама аз го запомних ,ама то баси му и имената
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    Големи таланти .
    ти ходила ли си на изпит изобщо ?! айде като идеш и като ти се падне някво такова именце ми се обади :д . нз как ама аз го запомних ,ама то баси му и имената
    нестига че ви се падна познат текст ами пак се оплаквате

Цитирай Първоначално написано от absd
    Големи таланти .
    нестига че ви се падна познат текст ами пак се оплаквате
    абсд - Познат така ли ? .... Това че вие преди сте го изучавали, ние тая глава за първи път я чуваме... Под Игото ни го дадоха само да го прочетем през лятото преди 6ти клас... Така че си дръж плювалника затворен и като не разбираш не се обаждай...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Точно де нали сте чели "Под игото" през лятото или първа глава я прескачахте , защото не ви беше кеф Освен това точно първа глава е една от най-лесните в "Под игото" . Стига сте се оплаквали имали сте две имена на кръст , голямото чудо . Освен това не виждам кое им е толкова сложното

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Големи таланти .
    Ами за твое сведение ходих. И да точно на този, представи си. Имената си бяха направо . А и някои думи тцц.. И absd наистина не сме учили тази глава в 6 клас, освен, ако не си я чел през лятото друг начин да я знаеш няма.

Loko Sofia
    Manchester United

Вие за пръв път ли чувате думата "Диарбекир"?
    Male

Цитирай Първоначално написано от john95
    абсд - Познат така ли ? .... Това че вие преди сте го изучавали, ние тая глава за първи път я чуваме... Под Игото ни го дадоха само да го прочетем през лятото преди 6ти клас... Така че си дръж плювалника затворен и като не разбираш не се обаждай...
    ти малоумен\малоумна ли си???
    тфа е под игото бе човек...ти яко не си го чел кфо очакваш от преразказа... `червената шапчица`
    я се дръж на положение малко и тфа че общата ти култура куца не значи че имаш кфото и да е право да се обаждаш

и тка...аз го погледнах тоя изпит просто така...от любопитство и се изненадах от тфа,че е мн по лесен от други изпити,тка че ако седмокласниците си бяха седнали на задника нямаше да е никакъв проблем да си изкарат хубави оценки
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на Yancheto
    Вечно недоволни,ей!Не ви ли омръзна да се оплаквате от всичко?Сами сте си виновни,че не сте чели "Под игото" , а и не виждам какво толкова трудно има в тези имена. Наистина сте станали много мързеливи.

Re: Бисери на седмокласниците

Цитирай Първоначално написано от absd

,,Тая фигура, която приличаше на човек, се оказа човек. Той ми каза, че е мой човек.''

И в този момент
    керемиди от стената
    падат с трясък
    на земята
    в тимнината.
    Ей тия двете,особено първото

Щом са ви го давали да го четете през лятото и вие не сте го направили и за това пишете всякакви такива глупости сте си виновни сами

Обаче аз никога няма да забравя тази година на матурата по география за 7-те рилски езера

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Цитирай Първоначално написано от john95
    ти малоумен\малоумна ли си???
    тфа е под игото бе човек...ти яко не си го чел кфо очакваш от преразказа... `червената шапчица`
    я се дръж на положение малко и тфа че общата ти култура куца не значи че имаш кфото и да е право да се обаждаш

и тка...аз го погледнах тоя изпит просто така...от любопитство и се изненадах от тфа,че е мн по лесен от други изпити,тка че ако седмокласниците си бяха седнали на задника нямаше да е никакъв проблем да си изкарат хубави оценки
    Под Игото НЕ се изучава.. Изучават се само 2 глави между които НЕ Е 1ва глава.. И ти ако си малоумна не определяй останалите..
    Ако по твое време сте учили Под игото - Сега е различно.. И поне като си толкова отворена "да си беше седнала на задника" нямаше да пишеш толкова зле и с толкова лош правопис...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Добре де , какво толкова , бе мамка му . Нали са ви чели текста , после сте имали възможност и вие да си го прочете . Какъв ви е проблема тогава ? Че не можете да запомните една страница

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си