- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бисери на седмокласниците
Над 50 варианта да думата Диарбекир . Сред хитовете са Диарбекур, Диармазан, Дианбекир , Арабаконак и Десертация. Иван Кралича в работите на кандидат-гимназистите често е Иван Кралевития , Манол Каралийчев , Манчо Килипира или Манол Крачола .
Шедьоври![]()
![]()
,, Аз Марко, не довърших речта си , защото в двора имаше кокошки и други птици , които кукуригаха весело . Слугинята извика силно в тишината : те идват ''
,,Попитах се риторично какво съм щял да направя с пищова ? Защо му трябва на Кралича да влиза на юруш през комина , като може през вратата нормално . Да ми беше звъннал . ''
Видях сянка с фигура на човек и веднага извадих двата си верни парлака.''
,,Тая фигура, която приличаше на човек, се оказа човек. Той ми каза, че е мой човек.''
,,Вкара госта в обора, като нещо човърка по пищовчето си.''
,,погалих коня по задника (по бедрото, гъза), за да се успокоя . ''
Таланти от поезията![]()
![]()
И в този момент
керемиди от стената
падат с трясък
на земята
в тимнината.
Хахахахахахахаха с майка ми сега ги четахме и се скъсахме от смях.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
ами пишеше ги във вестник 24 часаПървоначално написано от monttitty
Ааа ок аз реши,че не съм разбрала кога излизат разултатите...или не съм![]()
Като прочетох заглавието и си викам "Ей една темa специално за мен"![]()
![]()
За моe щастие бисерите ми още не са излезли на бял свят...
Това за Диарбекир ме кефи![]()
И спря да се върти за миг земята..
Бира-декар
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Декарбира
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Ахахаха т'ва Диарбекир ми извади душицата.5 минути съм седяла и съм повтаряла като лудите тая дума за да я запомна.Тц тц..как мразя Вазов ...И тва Кралича..Него изобщо и не го написах
![]()
Мии аз си написах веднага след като ми взеха текста...наа черновата Диарбекир ии Краличаа ии там секФи глупости...ама нЗ дали така съм написала ии на беловатамалее... разбиха ме тия шедьоври...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Големи таланти.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
ти ходила ли си на изпит изобщо ?! айде като идеш и като ти се падне някво такова именце ми се обади :д . нз как ама аз го запомних ,ама то баси му и именатаПървоначално написано от smiLexaga1n
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
нестига че ви се падна познат текст ами пак се оплакватеПървоначално написано от teenems
![]()
абсд - Познат така ли ? .... Това че вие преди сте го изучавали, ние тая глава за първи път я чуваме... Под Игото ни го дадоха само да го прочетем през лятото преди 6ти клас... Така че си дръж плювалника затворен и като не разбираш не се обаждай...Първоначално написано от absd
Точно де нали сте чели "Под игото" през лятото или първа глава я прескачахте , защото не ви беше кефОсвен това точно първа глава е една от най-лесните в "Под игото" . Стига сте се оплаквали имали сте две имена на кръст , голямото чудо . Освен това не виждам кое им е толкова сложното
![]()
Ами за твое сведение ходих. И да точно на този, представи си.Първоначално написано от teenems
Имената си бяха направо
. А и някои думи тцц.. И absd наистина не сме учили тази глава в 6 клас, освен, ако не си я чел през лятото друг начин да я знаеш няма.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Вие за пръв път ли чувате думата "Диарбекир"?![]()
Male
ти малоумен\малоумна ли си???Първоначално написано от john95
тфа е под игото бе човек...ти яко не си го чел кфо очакваш от преразказа... `червената шапчица`
я се дръж на положение малко и тфа че общата ти култура куца не значи че имаш кфото и да е право да се обаждаш
и тка...аз го погледнах тоя изпит просто така...от любопитство и се изненадах от тфа,че е мн по лесен от други изпити,тка че ако седмокласниците си бяха седнали на задника нямаше да е никакъв проблем да си изкарат хубави оценки![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Вечно недоволни,ей!Не ви ли омръзна да се оплаквате от всичко?Сами сте си виновни,че не сте чели "Под игото" , а и не виждам какво толкова трудно има в тези имена. Наистина сте станали много мързеливи.
Ей тия двете,особено първотоПървоначално написано от absd
![]()
![]()
![]()
Щом са ви го давали да го четете през лятото и вие не сте го направили и за това пишете всякакви такива глупости сте си виновни сами
Обаче аз никога няма да забравя тази година на матурата по география за 7-те рилски езера![]()
Под Игото НЕ се изучава.. Изучават се само 2 глави между които НЕ Е 1ва глава.. И ти ако си малоумна не определяй останалите..Първоначално написано от NeverTheSame
Ако по твое време сте учили Под игото - Сега е различно.. И поне като си толкова отворена "да си беше седнала на задника" нямаше да пишеш толкова зле и с толкова лош правопис...
Добре де , какво толкова , бе мамка му . Нали са ви чели текста , после сте имали възможност и вие да си го прочете . Какъв ви е проблема тогава ? Че не можете да запомните една страница![]()