.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

закъснява ми или съм бременна?

С приятеля ми го правим с презерватив попринцип обаче в самото начало на половия акт винаги без.Всеки път след като свършва той се измива.
    Миналият месец ми дойде на 29 май.Но попринцип ми идва с 2-3-4 дена по-рано.Само че този месец още не ми е дошло.Притеснявах се да не би да съм бременна...направих си тест преди 2 дена- беше отрицателен ...но все още не ми е дошло...и все още съм в паника!
    Хиляди дяволи ми се стовариха на главата последните месеци тъй като завършвам (на 24 съм.).Леля ми каза че може да е от притеснение, от стрес покрай изпитите...но не знам наистина какво да правя.
    Бихте ли си казали мнението?! Без шеги моля ви!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От стреса,винаги закъснява още повече.Поуспокой се.По-добре не си правете експерименти и си вземи противозачатъчни.А сега си направи още един тест и ако и този е отрицателен не се притеснявай от бременност, но ако не ти дойде още много време, отиди на гинеколог. Но от смяната на времето -топло/студено ,стрес и тн - това са всичко фактори

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Имаш ли ПМС? Иначе, наистина може да е от притесненията. А и щом си си направила тест и е бил отрицателен, мисля че не трябва да се притесняваш
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Според мен няма за какво да се паникьосваш. Стресът и психическото натоварване оказват влияние върху цикъла, а това че допълнително се притесняваш, че не ти идва още повече "спомага" Освен това (поне при мен е така) промените във времето също повляват. На мен пък миналия месец 2 пъти ми дойде , така че считай Спокойно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    От стреса,винаги закъснява още повече.Поуспокой се.По-добре не си правете експерименти и си вземи противозачатъчни.А сега си направи още един тест и ако и този е отрицателен не се притеснявай от бременност, но ако не ти дойде още много време, отиди на гинеколог. Но от смяната на времето -топло/студено ,стрес и тн - това са всичко фактори
    Обичам те <3 !!!

Темата не е за този раздел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си