- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко проблемче!
Абе хора знам, че при някои ако не и всички, момчета преди да правят секс излиза една течност (прозрачна) и това уж били некви мъртви сперматозоиди.
1. Може ли да се забременее от тях?
2. Ако може как да я спра?
Сигурно има такава тема, но не мога да я открия.
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
1. Само ако правите вагинален секс .... и то не е на 100% сигурно.Първоначално написано от wersa4e
2. не
Това е някаква смазка при мъжете и излиза няколко секунди преди мъжа да свърши ,но от тази течност не може да се забременее и не можеш да я спреш.
Да обичаш значи да страдаш!
преди да правят секс или преди да свършат ?Първоначално написано от wersa4e
Ако правялно съм разбрала - говориш ми за предеякулационна течност.. Да, може да се забременее.. Точно затова изваждането на пениса преди края не предпазва от бременост.
НЕКА ВСИЧКИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ДА ПРОЧЕТАТ: МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ.. НЯМА МЪРТВИ СПЕРМАТОЗОИДИ.. НЯМА.. ВСИЧКО Е ЖИВО И МЪРДА...![]()
Дано всички неосведомени да са го прочели, че ще се гръмна направо.. Има риск да се забременее, да. И по никакъв начин не може да се спре.. По никакъв..
Желая на всички много щастие, любов и късмет! Успехчета!![]()
Преди да правят секс да кажем по време на любовната игра.Първоначално написано от djuki
ок thank you за мнениетоПървоначално написано от anyfany2
![]()
Ани или Фани ...не знам ...възможноста да се забременее от предеякулационната течност е много малка ,така че няма място за притеснение ,че чак и самоубийства
Да обичаш значи да страдаш!
Недей така ladykeisy може пък да и се е случило такова нещо.Първоначално написано от ladykeisy
![]()
И в крайна сметка не е 100% сигурно, че няма да забременее.![]()
Първоначално написано от anyfany2
ДАААААА ........ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ ... АБЕ ПОЛЗВАЙТЕ КОНДОМИ БЕ УМНИЦИИ .. чак пък съм седнала да се нервя на некадърници ... еееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Марио
никой не те кара да се нервишПървоначално написано от slun4evka
А и със кондоми омръзва.Първоначално написано от Wadafok
Как се напече обаче
![]()
[quote="wersa4e"]Абе хора знам, че при някои ако не и всички, момчета преди да правят секс излиза една течност (прозрачна) и това уж били некви мъртви сперматозоиди.
1. Може ли да се забременее от тях?-moje
2. Ако може как да я спра?-nemoje6![]()
Ей тва е то... Абе вие мислите ли с тия глави ????Първоначално написано от wersa4e
Ти за капризите или за здравето си тряя да мислиш?!?![]()
Е добре за да си сигурна цял живот го прави с презерватив.Първоначално написано от slun4evka
![]()
Ъъъ? Тва трябваше да е нещо лошо ли? ...... ужасПървоначално написано от wersa4e
Oставете ги да си чукат главите като им омръзнало с презерватив![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Мдам,лошото е,че на всички пиклички на по 13-14-15-16 и примерно нагоре им 'омръзва' с кондом,ама после защо има хиляди теми 'Бременна ли съм?'.Или кондом,или противозачатъчни.Защото иначе има си вероятност да станеш мама.А колкото до това,че много двийки го правили без 2-3 години и нищо няма-ми браво,късмет и в бъдеще!Ама белята веднъж става.Може и 10 години така и нищо да не стане,ама може и от първия път.Затова:
МИСЛЕТЕ СИ С КРАСИВИТЕ,НАГРИМОСАНИ ТИКВИ!ТЕ НЕ СА САМО ЗА УКРАСА!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има доста некомпетентни хорица в тоя форум..за въпросната течност 1.появява се още ПРЕДИ започването на акта или повреме на любовната игра и 2.МОЖЕ да се забременее въпреки,че шанса е малък но все пак МОЖЕ..
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
А така .. верно трябваше да е лошо .. Еми ти като не искаш по моя "хубавия начин" без .. си го прави по твоя "гадния" със ..Първоначално написано от Punisherrr
хаха
![]()
Марио
Да може да се забренее, ама шанса е вного малък![]()
к
Ам може да се забременее , ама е адски малък шанса ... Не се надявай толкова на бебче
И щом като искате без презерватив внимавайте накрая , да не стане гафа![]()
Станислава