Първоначално написано от
3oPuTy

Първоначално написано от
Sneki

Първоначално написано от
Pepincetyy
Не бих го правила, а и не бих дала да ми го направвят
Звучи ми гнусно

като си гнусна отзад...да

E и ти се е*еш като разпрана и се хвалиш с това ама никой не се оплаква нали?!
По темата:Ануса и дебелото черво си имат предназначение и то определено не е лизане или секс ... Не бих позволила на приятелят ми да ме лиже там,нито пък бих го лизала аз
И в случая не става въпрос за лична хигиена,а за неща наречени ПРИНЦИПИ,ВЪЗПРИЕМАНЕ и РАЗБИРАНЕ!!!
Хах та мен ме е гнус да пия от чашата на някой друг,а какво остава да лижа гаджето си там
Еми мога да ти кажа, че точно принципите и разбирането стават благодарение на това. Тебе щом те е гнус от чашата на приятеля си да пиеш, какво остава за това да правите секс ? Ми като имаш в предвид, че в устата има 2356356 повече микроби/мръсотий, отколкото в която и да е друга част на тялото, как изобщо целуваш някой ?Къде го пише това, че дупето не е място за секс/лизане и т.н ? Това, че е изход не значи, че не може да се ползва и за друго.... Добре де малко над влагалището е уретрата, т.е. когато някое момче ближе момиче - той ближе мястото от което тя пишка ? Аз ли не схващам логиката тука или просто няма такава ? Устата също не би трябвало да се ползва за "секс" но въпреки това се прави орална любов... Според "законите на природата" секса би трябвало да е само влагалищно проникване, изпразване вътре и край (т.е. 2-3-5 минути ...). Закво ни е тогава тоя акъл ? За какво ни е въображението ? Много се изопачават нещата. Все пак не збаравяйте, че най-лесното стимулиране на простата става анално (все пак стимулирането на простата води до страхотни оргазми и невероятно чувство)...