Аз не съм чул аналния секс да има тежки последствия ? Тревата все пак убива мозъчни клетки (които както знаем не се възстановяват). От аналния секс най-кофти момента е мацката да се наака, но все пак не е фатално нали ... От аналния секс не ставаш неадекватен, ако те спипат с анален лубрикант в джоба няма да ти направят проблем, но ако те спипат с трева .... Заради това го казваш това, аз не казвам, че всеки се води по всякаквото хорско мнение, просто казвам, че предимно от там идват нещата .... Ок ти имаш акъл не се водиш имаш собствени интересни можеш да се обособиш. Но повечето тука казват, че е гнусно но нямат и идея защо ... Както каза зориту това си е на принципи. Но не мисля, че промянта, нещо ново, смятана на някой принцип би довела до тежка травма ... Аз лично с приятелката ми опитваме всичко - да има неща, които не ни харесват и не ги правим, но ако не ги опитаме как ще знаем дали ще ни харесат или не ? Преди приятелката ми (заради стари пикли) бях изключително погнусен като чуех за лизане, сега с приятелката ми ОБОЖАВАМ да я близкам ... Значи опита ти казва дали ти харесва или не. Ако искаш да направиме сравнение ще пусна тема за това коя харесва да гълта и коя не и ЗАЩО, мога да ти кажа, че 90% от отговорите (които са не) ще са "щото е гнусно" но защо нямат идея ...