Vichko0o явно не си запознат с този вид бактерия ... Щеше да е много хубаво ако в организма ти попадне бактерия от вида Ешерихия коли,но за съжаление последствията са доста по-неприятни ... Неприятни са и за момичетата носещи предимно прашки,защото при тях вероятността тази бактерия да попадне във влагалището е много по-голяма и после следва едно продължително пиене на различни антибиотици (като под продължително имам предвид минимум месец и половина-два) ...
Освен това мен не ме е страх от всичко!Просто два месеца доста обстойно учих за този вид бактерия и тези неща ми станаха още по-гнусни и отблъскващи,но както и д е!Не съм тук за да изнасям лекции!
За теб щом не е гнусно - окей,ближи си приятелката и там!
За мен обаче е гнусно и не бих го направила!!!
А това,че на теб не ти харесва моя отговор,този на Пунишер или на някой друг отговорил с "НЕ" не означава,че си прав!Всеки си има принципи,всеки има различни разбирания ... За някои нещо може да е гнусно,а за други да е приятно!Така е и в този случай Друг е въпроса,че чрез изказванията си (и ти и още няколко човека) се опитваш да повлияеш на чуждото мнение и едва ли не да ни изкараш няк'ви ненормални,само защото не бихме направили нещо,което ти би направил ...
Спирам със споровете,защото няма смисъл от тях!