Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Да няма разлика, защото той не само преподава, но има и практика и веднъж ме изуми. Видях човек, който е ходил на кардиолог и той му е казал, че кардиограмата му е наред и моя приятел само я видя, очерта част от нея и каза това са проблемни места и това доказва някои неща (нарочно не казвам какво и променям думите, защото не искам да издавам нещата) и което страшно ме учуди.
Приятелката ми имаше много проблеми с коремчето. Постоянно я болеше, квото и да ядеше я свиваше и т.н. Обиколихме почти всички доктори в София, чак до гинеколог ходихме, че да няма проблем нещо и още куп лекари. Накрая човека за който ти говоря се прибра и отидохме при него, точно с 1 поглед и 2 пипвания по корема й каза какво има, предписа антибиотик и след близо 2 седмици тя вече беше в перфектно здраве..... А за кардиолози не сикам да коментирам, щото в София са може би НАЙ-БЕЗДАРНИТЕ .... Но много се отклонихме от темата. Та ти казвам, че както твоя човек може да те изуми така и моя .... Спора ще стигне до никъде ... Всичко вече е на нагласа и възглед над нещата. Който е консервативен и гледа странно на "различните" (или както ни наричат "ненормалните") неща ще каже, че е гнусно, гадно, нехигиенично, може да хванеш болест и кви ли не простотий. Честно да ти кажа има едно много ама МНОГО по-мръсно място от която и да е част на тялото и това е ........ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ !!!!!!!!!!! Там вече и мене ме е страх да не си лепна нещо пред което и СПИН-а изглежда като настинка ..... А всички знаем, че се возим доста време в градския транспорт .... Такаче дупето на момиче което се подмива качествено е далеч по чисто и приятно от "отиване до училище/работа". Лека нощ от мен !