О БОЖЕ МОЙ !!!!! Какви чудеса говориш ти бе момиче ? Колко от постовете ми прочете ? 1 може би ? И то не целия ? Кви неща говориш ..... Опитах се да наложа това, че когато казваш, че нещо не ти харесва да се обясниш защо .... Не просто да кажеш "гнусно е" и айде край с това, но като го прочете някои "защо е гнусно, кво му е как да се празя ала бала...." няма да има значение ... Да казах ти, че не съм запознат с биологията (отностно болестите) така като те гледам ти още по-малко .... Щото ей ся заради тебе специално звъннах на гастроентеролог и го разбирах за бактерията.... Той ми обясни такива неща, че ако продължиш да го НАТЯКВАШ това нещо, ти обещавам, че ще ти хвърля цялото това образование в кофата за боклук ! Щото ти се опитваш да НАТЯКНЕШ на всички, че дупето колкото и да го чистиш е МРЪСНО и пълно с бактерий... Не се изкарвай жертвата и наранената тука, щото и ти говориш глупост наред с повечето ... Разбрахме, че имаш фобия от микробите и, че те е страх от тях и, че те са навсякъде и ти не ги понасяш. Разбрахме, че си зубарче и в училище ви преподават ВСИЧКО и разбрах, че знаеш УЖАСНО много .... Щото от 50 вида микроби коя от коя по гадна в дупето ти каза една от най-леките ..... Изобщо от тук нататък няма да си правя труда да ти чета безсмислените коментари, щото ми писна някви хора да са дочули от тук от там и да бращолевят ! Аре със здраве !!!!