Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
О БОЖЕ МОЙ !!!!! Какви чудеса говориш ти бе момиче ? Колко от постовете ми прочете ? 1 може би ? И то не целия ? Кви неща говориш ..... Опитах се да наложа това, че когато казваш, че нещо не ти харесва да се обясниш защо .... Не просто да кажеш "гнусно е" и айде край с това, но като го прочете някои "защо е гнусно, кво му е как да се празя ала бала...." няма да има значение ... Да казах ти, че не съм запознат с биологията (отностно болестите) така като те гледам ти още по-малко .... Щото ей ся заради тебе специално звъннах на гастроентеролог и го разбирах за бактерията.... Той ми обясни такива неща, че ако продължиш да го НАТЯКВАШ това нещо, ти обещавам, че ще ти хвърля цялото това образование в кофата за боклук ! Щото ти се опитваш да НАТЯКНЕШ на всички, че дупето колкото и да го чистиш е МРЪСНО и пълно с бактерий... Не се изкарвай жертвата и наранената тука, щото и ти говориш глупост наред с повечето ... Разбрахме, че имаш фобия от микробите и, че те е страх от тях и, че те са навсякъде и ти не ги понасяш. Разбрахме, че си зубарче и в училище ви преподават ВСИЧКО и разбрах, че знаеш УЖАСНО много .... Щото от 50 вида микроби коя от коя по гадна в дупето ти каза една от най-леките ..... Изобщо от тук нататък няма да си правя труда да ти чета безсмислените коментари, щото ми писна някви хора да са дочули от тук от там и да бращолевят ! Аре със здраве !!!!
Така е!Нито един от постовете ти не прочетох до край,защото са ми скучни ...
Що се отнася до това,какво се опитваш да наложиш и какво не - аз обясних,защо не бих го направила (принципи,разбирания и кво ли още не),но ти продължаваш да намекваш,че нещо не ми е наред щом не бих лизала ануса на гаджето ми!
Отностно фобията ми ... На теб да не ти хлопа нещо?!Казах ти една от причините,защо не бих го направила,а ти ме изкара няк'ва маниачка
А това за зубъра - това за E.coli едва ли има човек,който да е учил биология и да не го знае ... Друг е въпроса,че има "умници" като теб,които май са пропускали многооо часове
Малко не разбрах кога съм се изкарала жертва?!А и жертва на кого?!На теб с ниската ти обща култура?!Или отново на теб,заради ината ти,който ти пречи да проумееш,че щом на теб нещо ти харесва не означава,че и на другите трябва да им харесва или че има нещо сбъркано в тях
А и кое съм чула от тук-от там?!

ПРОФЕСОРЕ ако имаш да казваш още нещо свързано с мен използвай ЛС като нормален човек и излез от филма с гастоентеролозите
Едит:Вземи попрочети малко инфо за коли титъра и коли индекса и после ми казвай,че Ешерихия коли е една от най-безопасните бактерии ... Може да попрочетеш и малко инфо за проблемите,които причинява бактерията ако попадне във вагината на момичето или за трудното лечение ...
А и не ми извъртай думите и не ме изкарвай няква маниачка на тема МО,защото бактерията я дадох като пример много след като отговорих защо НЕ БИХ лизала ануса на приятеля ми Това,че ти не вникваш в написаното е друг въпрос