- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- облизване..отзад
Така е!Нито един от постовете ти не прочетох до край,защото са ми скучни ...Първоначално написано от Vichko0o
Що се отнася до това,какво се опитваш да наложиш и какво не - аз обясних,защо не бих го направила (принципи,разбирания и кво ли още не),но ти продължаваш да намекваш,че нещо не ми е наред щом не бих лизала ануса на гаджето ми!
Отностно фобията ми ... На теб да не ти хлопа нещо?!Казах ти една от причините,защо не бих го направила,а ти ме изкара няк'ва маниачка![]()
А това за зубъра - това за E.coli едва ли има човек,който да е учил биология и да не го знае ... Друг е въпроса,че има "умници" като теб,които май са пропускали многооо часове
Малко не разбрах кога съм се изкарала жертва?!А и жертва на кого?!На теб с ниската ти обща култура?!Или отново на теб,заради ината ти,който ти пречи да проумееш,че щом на теб нещо ти харесва не означава,че и на другите трябва да им харесва или че има нещо сбъркано в тях
А и кое съм чула от тук-от там?!
ПРОФЕСОРЕ ако имаш да казваш още нещо свързано с мен използвай ЛС като нормален човек и излез от филма с гастоентеролозите![]()
Едит:Вземи попрочети малко инфо за коли титъра и коли индекса и после ми казвай,че Ешерихия коли е една от най-безопасните бактерии ... Може да попрочетеш и малко инфо за проблемите,които причинява бактерията ако попадне във вагината на момичето или за трудното лечение ...
А и не ми извъртай думите и не ме изкарвай няква маниачка на тема МО,защото бактерията я дадох като пример много след като отговорих защо НЕ БИХ лизала ануса на приятеля миТова,че ти не вникваш в написаното е друг въпрос
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1 и аз така викамПървоначално написано от tedsSs
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Ауууу!Звучи ужастно гнусно!И не,не бих пробвала![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не съм го пробвал и не мисля да го пробвам. Снеки , приятелко , май и тука много те забиват а![]()
Ами скучни ще са ти щото ти е ясно, че си крайно задръстена.Аз нищо не се опитвам да наложа, бе ..... Точно за това трябваше да прочетеш постовете ми ... И не аз намекнах, че не си наред, а хората казаха, че ние дето го правиме това не сме наред.. Ми съжалявам учил съм в училище в което нямахме биология и "умници" като мене изобщо не са го учили ... Това за жертвата няма да ти го обяснявам щото нямам нерви вече да се разправям с жалкото ти подобие на разум. Щом моята обща култура е ниска твоята не би трябвало и да съществува. Ината ми ме е поучил на доста неща, които ти тепърва ще научаваш и не съм карал никой да му харесва това което на мен ми харесва, просто казах, че е жалко да говориш за нещо което не си опитвал.... ПРОФЕСОРКЕ ако не беше толкова жалка и искаше вниманието на форума за да можеш да се покажеш колко си умна и да ме направиш на 2 стотинки (което само ти се иска...) щеше да ми напишеш този пост на ЛС, а не да ми разправяш врели накипели... Ето ти 80% от поста ми обесняваш за тея просволути бактерий знам, че ги има но не ме интересува това нещо разбери... Разбрахме целия форум, че си учила за тях и ги знаеш много добре, браво, честито, ти си най-добрата МО... Как да не те изкарам маниячка като ти САМО И ЕДИНСТВЕНО ТОВА НАТЯКВАШ ВЪВ ВСЕКИ ПОСТ ? Ок не би го правила чудесно избора си е изцяло твой ! Ясно, че си комплексирано и незабелязвано момиченце и се опитваш да се докажеш в някакъв си форум УСПЕХ !!! Но недей спори с мене щото аз съм тъпо копеле и нищо няма да постигнеш освен факта, че тука с приятелите ми се скъсваме от смях на жалките ти постове. Само като ти гледам жалкия розов подчерк и ми става жал за това колко си ограниченаПървоначално написано от 3oPuTy
На всяко изречение Емот иконка, всяка 3-та дума БАКТЕРИЯ, всяка 2-ра дума обида как да не се заяждам с тебе? Не си интересна на мен и като гледам и на другите във форума, що не вземеш да замълчиш и да си водиш жалкия ограничен животец и да не ме занимаваш с простотията си ?
П.П. Няма да я чета тази тема повече и да ми отговорите няма да го прочета! Успех !
De-Phazz - Anchorless
Ограничените мнения от другите потребители са нормални и очаквани, но когато модератор се изкаже като кон с капаци, това вече е обезпокоително.Първоначално написано от Punisherrr
Само искам да посоча на философстващите, че пенисът също има предназначение да пикае, но предполагам няма да тръгнете да обяснявате колко гнусарско било да се прави френска. Нали?
Подкрепям казаното преди мен - всичко е въпрос на хигиена. И на комплекси разбира се...
Снеки,мацка,това че на теб ти харесва да се лижеш(което произлиза от маимунките които всички толкова обичаме.)Не значи че не е гнусно,да те "светна" едно нещо,"задника ти" или по точно на латински казано анус,е отвор за да си изхвърляш ненужните вещества от тялото.Не знам дали е написано някъде в някои учебник по медицина или какъвто и да било биологически учебник или статия,че е нормално да си лижеш задника.Независимо дали ти е хигиенично стерилизиран или въобщене е чист.Това е прекалено гнусно и доказва че произлизаме от маимуните.Не само това,доказва че някои мислят като маимуни,даже съм почти сигурна че една маимуна няма да лиже задника на друга,пък дори и своя.Първоначално написано от Sneki
Виж колко съм добра сега,давам ти малко информация да се образоваш и след това да видиш че това което казваш е супер тъпо и ти предлагам да престанеш да нападаш всеки,да се опъваш на другите,това че те си имат собствено мнение не значи да се биете.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%83%D1%81
Ето заповядаи насладисе,дори има раздел,Функцията на ануса по време на секс.Образоваи се.![]()
![]()
П.П.: Очаквам да ме нападнеш и да кажеш че не съм права,даваи,ама се замисли какви ги пишеш и помисли преди да напишеш нещо.По добре не доказваи че си тъпа или каквото и да било (не те обвинявам в нищо,не те познавам че да знам дали си тъпа или не!!! Айде Усмивки.![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Учиш Микробиология и не знаеш как се пише "гастоентеролозите"...Първоначално написано от 3oPuTy
И изобщо, ако познанията ти в Микробиологията са като тези в граматиката (оринирам, отностно), не би трябвало да обръщаме внимание на нищо написано от теб по темата...
Похвално е, че младото поколение знае за Wikipedia.Първоначално написано от Tonica
Освен отварянето и обаче, трябва да се пробвате и да четете.
Затова скъпа Tonica - би ли цитирала кои извадки от Wikipedia поддържат тезата ти?
Защото абсолютно всичко написано в линка, който ти даваш, прави точно обратното - оборва те...
И каде точно в статията се казва че трябва човек да стимулира с уста ануса на своята половинка ???Първоначално написано от CragHack
Най малкото знам точно какъв е отдела и точно какво се казва в статията,затова мога да ти кажа че съм я прочела от А до Я.Никъде в статията не се казва за симулация с уста.Първоначално написано от CragHack
Ето ти едва вметка. Хигиенни и медицински аспекти [редактиране]
Чрез орален секс може да се предаде сифилис и хепатит В, а чрез анилингус - хепатит A.
Вероятността от HIV-инфектиране е сравнително ниска.
Съществува медицинска теория, че поглъщането на спермата има положително подмладяващо въздействие, поради специфичния състав на мъжката семенна течност[източник?].
ралният секс се използва от хората за да бъде сексуално стимулиран или доведен до оргазъм партньора.
Определено не се споменава че трябва да си лижеш задника.
Оралният секс въздейства много интензивно и върху двамата партньори, тъй като половите органи могат да бъдат стимулирани с уста и език по разнообразни и ефективни начини. При това се получава особена интимна връзка, под въздействието на интензивно възприеманите аромат и вкус на гениталиите на сексуалния партньор.Това разбира се не е най-добрият начин за възбуда.
Един от най-рискованите начини за симулиране на оргазъм е с уста и език, защото могат да бъдат пренесени многообразни микроорганизми и инфекции.
Мисля че мога да чета и също така да излагам теза дори и с доказателства.![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Кво бе за вас и секса скоро 6те ви зву4и гнусенПървоначално написано от PartyMarty
![]()
Чудесно. Тези болести могат да се предадат точно толкова чрез анилингус, колкото и чрез фелацио.Първоначално написано от Tonica
Ако се приеме твоят довод, той забранява и френската любов.
Все още ли държиш на него?
Защото ако да, това значи, че правиш секс с произволни партньори. При секс с постоянен и надежден партньор тази опасност я няма.
Лошо впечатление прави това, че се намесваш в разговори, без да си се поинтересувал от фактите.Първоначално написано от HouseMusicBoy
Така рискуваш да се изкажеш неподготвен и да се направиш на посмешище.
Първо - девойката се опита да използва Wikipedia, като довод ПРОТИВ анилингуса. Така въпросът всъщност е къде пише че не трябва да се прави.
И второ - в отговор на въпросът ти: всъщност пише точно това, което ти питаш. Но явно си побързал да се изказваш преди да прочетеш. И си се изказал неподготвен...
Значи Тоника беше на мнение че не е хубаво да се стимулира ануса и даде статията именно за това. Ти и казваш че статията я оборва значи според твоето изказване в статията трябва да пише че е препоръчително да се прави ... ноо нз . За едно ти казвам браво че говориш нормално и спокойноа не като една друга в този форум която иска сама да се близне отзад тя си знае
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
АЗ съм на същото мнение ако имаш лична хигиена няма нищо гнусно на приятеля ми много му харесва и в това няма ниюо извратеноПървоначално написано от lifelesscorpse
Обичам Андриан
Момче, ти продължаваш да демонстрираш всякаква липса на логическа мисъл.
Тоника искаше да използва статията като довод - следователно тя трябва да покаже в статията нещо, с което да подкрепи становище то си. Попитах я кое от статията подкрепя тезата и (след като я сочи като доказателство), тя не ми показа такова.
Нещо повече - оказва се, че всъщност в статията се казва, как анилингусът е нормална практика.
Това е.
Изглежда ми ужасноНикога не бих позволила да ми го направят
Никога,ама никога няма да го направя на някого,колкото и да го обичам
![]()
Това е.Просто ми изглежда пълна гадост
![]()
Не са ми го правили и аз не съм го правила![]()
И мисля, че скоро няма да стане...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Всички, които споменаха 'гнусно' не са дорасли за този раздел![]()
Пълна гадост..Пък да се облизвате там от където пикаете не е пълна гадост нали![]()
Първоначално написано от eliyiy
myHeartIsOnlyForYou, когато обичаш някого и достигнете до етапа да не се притеснявате един от друг в каквото и да е отношение, тогава говори пак по темата. Ако желаеш истински някого, го желаеш целия и навсякъде...И аз преди години съм мислела така. Няма лошо-човек се променя. Просто не съм достигнала подобен етап в отношенията си с някого. Сега обаче съм и просто не мога да си представя по време на секс с него да имам какъвто и да е предразсъдък къде точно са ръцете, устните, езикът или каквото и да е. Няма значение-аз го обичам ЦЕЛИЯТ и го желая ИЗЦЯЛО. Да, не е най-нормалното нещо, но когато съм го правила последното нещо в главата ми е било дали е гнусно. Отдавам се на желанията НИ и на момента.