Цитирай Първоначално написано от Sneki
Цитирай Първоначално написано от FreEakYyboYy
ИЗВРАТЕНО ....
ако я обичаш няма нищо извратено!!!!!!!!

а такива като теб са гнусни и дано никога не намириш момиче
Снеки,мацка,това че на теб ти харесва да се лижеш(което произлиза от маимунките които всички толкова обичаме.)Не значи че не е гнусно,да те "светна" едно нещо,"задника ти" или по точно на латински казано анус,е отвор за да си изхвърляш ненужните вещества от тялото.Не знам дали е написано някъде в някои учебник по медицина или какъвто и да било биологически учебник или статия,че е нормално да си лижеш задника.Независимо дали ти е хигиенично стерилизиран или въобщене е чист.Това е прекалено гнусно и доказва че произлизаме от маимуните.Не само това,доказва че някои мислят като маимуни,даже съм почти сигурна че една маимуна няма да лиже задника на друга,пък дори и своя.
Виж колко съм добра сега,давам ти малко информация да се образоваш и след това да видиш че това което казваш е супер тъпо и ти предлагам да престанеш да нападаш всеки,да се опъваш на другите,това че те си имат собствено мнение не значи да се биете.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%83%D1%81

Ето заповядаи насладисе,дори има раздел,Функцията на ануса по време на секс.Образоваи се.

П.П.: Очаквам да ме нападнеш и да кажеш че не съм права,даваи,ама се замисли какви ги пишеш и помисли преди да напишеш нещо.По добре не доказваи че си тъпа или каквото и да било (не те обвинявам в нищо,не те познавам че да знам дали си тъпа или не!!! Айде Усмивки.