- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- облизване..отзад
Най малкото знам точно какъв е отдела и точно какво се казва в статията,затова мога да ти кажа че съм я прочела от А до Я.Никъде в статията не се казва за симулация с уста.Първоначално написано от CragHack
Ето ти едва вметка. Хигиенни и медицински аспекти [редактиране]
Чрез орален секс може да се предаде сифилис и хепатит В, а чрез анилингус - хепатит A.
Вероятността от HIV-инфектиране е сравнително ниска.
Съществува медицинска теория, че поглъщането на спермата има положително подмладяващо въздействие, поради специфичния състав на мъжката семенна течност[източник?].
ралният секс се използва от хората за да бъде сексуално стимулиран или доведен до оргазъм партньора.
Определено не се споменава че трябва да си лижеш задника.
Оралният секс въздейства много интензивно и върху двамата партньори, тъй като половите органи могат да бъдат стимулирани с уста и език по разнообразни и ефективни начини. При това се получава особена интимна връзка, под въздействието на интензивно възприеманите аромат и вкус на гениталиите на сексуалния партньор.Това разбира се не е най-добрият начин за възбуда.
Един от най-рискованите начини за симулиране на оргазъм е с уста и език, защото могат да бъдат пренесени многообразни микроорганизми и инфекции.
Мисля че мога да чета и също така да излагам теза дори и с доказателства.![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.