- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- облизване..отзад
супер гаднопредтсавям си как си махаш космарлаците от устата
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
пфффф....Първоначално написано от krem4et0
,,Take iit slow..make it happen baby..''
хаха добрееПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
CragHack,радвам се че се държиш възпитано дори и в момент на спор,аз не съм казала да не "си лижат задниците" както е точно темата,а казах че аз не бих го направила и изтъкнах причините които не бих го правила.Не мисля да давам отчед и да стават достояние личните ми дела,не не правя секс с произволни партньори както ти си споменал.Аз изтъкнах причите поради които аз не бих го направила и мисля че е да кажем "не само нехугиенично" но и съм дала дори причините поради които мисля така.Аз не бих го направила,дори и да е постоянна практика.Има и други начини ако искаш да симулираш половите органи на партьора ти. Лично мнение. Не водя спор с никои,излагам моито становище.![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Правили са ми го, но беше в банята рано сутринта. Там някакси се чувствам много по-освободена усобенно след един хубав душ.
Иначето не мисли, че гаджето ми би предпочело нещо подобно за себе си. Струва ми се, че трябва да си падаш поне малко гей, за да искаш нещо подобно.
Принципно не бих го направила, но ако той го желае (което не ми се вярва) и след 2/3 водки може и да склоня.![]()
+1Първоначално написано от devi
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Мнеее.. нито на мен, нито аз да го правя н някой.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ХА,ХА!Първоначално написано от CragHack
1. Това,че под nick-а ми стои думичката ''модератор'' не ме прави НЕЧОВЕК.. ВЕЛИКА.. БЕЗПОГРЕШНА.. и не е нужно да съм на ничия страна ако аз не искам. Така че си имам право на мнениеИ да,то е такова.
2. Върни се назад в мненията и ми покажи къде ''написах'',че е гнусно?!Всъщност НЕ го смятам за гнусно. Просто ЗА МЕН това място не е за такива неща. Точка! Пък вие си мислете,че не си бърша задника ако искате...
Щом само това си знаете.
И трето : Ти от къде на къде ще даваш определения кой е комплексиран ,кой е такъв,кой е онакъв..![]()
Тая дума може да се забрани,защото ми писна да я чета във всяко изречение ей таказа затапване видиш ли ти... е страшен аргумен ,страшен
Бликам от комплекси... yesss
И дай сега понеже имаме няколко дупки сичките да си ги оближем ..![]()
пфф има си една дето е за тия неща ... и определено не е отзад ..
![]()
така, че ... не нито искам нито бих ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ха, по принцип бих се определила като доста смотана в секса. Разкрепостена ме прави моето момче. С него и за него бих направила всичко, което не включва други хора. С него съм супер освободена и не ме бърка какво ще правим двамата един с друг. Принадлежим си изцяло.Първоначално написано от Alexandra93
+1 СекситкеееПървоначално написано от SexyTka
![]()
Тва е някаква супер деликатна тема. Трябва да ми е много близко момчето, да сме ходили дълго време, че да му дам да ми близне дупето. От моя страна - ами не знам, то май повече ме кефи как само като съм намеквала за такова нещо, и повечето се дърпат и облещват очиако някой всъщност се съгласи, сигурно ще ми изчезне желанието. Веднъж правих секс с един, въпреки, че бяхме излизали няколко пъти, нямахме намерение за сериозна връзка. Е тоя като си заби по едно време езика в дупето ми и си въобразяваше, че е егати любовника. А аз почти никакво удоволствие не усещах.
btw @alexandra93, браво, моето момиче, евала. Правилните цветове. Ти се досещаш за кое.
на мен ми харесва. на мъжете също![]()
Първоначално написано от cookie_master
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
струва ми се повече от ужасно.Определено не бих го пробвала
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
правил съм го след като момичето е минало през козметик и през душчето, не смятам, че е проблем щом има добра лична хигиена
Аз не съм лизал пичка по ануса,но сегашната ми ме облиза два пъти,каза че и харесало.Не го намерих за нещо кой знае колко възбуждащо и кефаджийско.Ама заради експеримента...Първоначално написано от Stela90
Вива канари...!!
то гнусно няма да е....все пак това е част от тялото на партньора ти...
ама не бих го направила, защото ще ми е адски неудобно![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
даже не бих и дал да пробва !!!![]()
![]()
![]()
.....
Не ми звучи никак добре!![]()