Цитирай Първоначално написано от CragHack
Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Ануса и дебелото черво си имат предназначение и то определено не е лизане или секс ... Не бих позволила на приятелят ми да ме лиже там,нито пък бих го лизала аз И в случая не става въпрос за лична хигиена,а за неща наречени ПРИНЦИПИ,ВЪЗПРИЕМАНЕ и РАЗБИРАНЕ!!!
Съгласна съм!
Vichko0o,не е нужно всичко да е гнусене
Недей така да ни се караш бе човек ... все едно да ми кажеш : ''От къде знаеш,че няма да ти хареса да скочиш от някъде като не си пробвала'' ... Просто си имам граница - кое е допустимо и кое-не.
Ограничените мнения от другите потребители са нормални и очаквани, но когато модератор се изкаже като кон с капаци, това вече е обезпокоително.

Само искам да посоча на философстващите, че пенисът също има предназначение да пикае, но предполагам няма да тръгнете да обяснявате колко гнусарско било да се прави френска. Нали?

Подкрепям казаното преди мен - всичко е въпрос на хигиена. И на комплекси разбира се...
ХА,ХА!
1. Това,че под nick-а ми стои думичката ''модератор'' не ме прави НЕЧОВЕК.. ВЕЛИКА.. БЕЗПОГРЕШНА.. и не е нужно да съм на ничия страна ако аз не искам. Така че си имам право на мнение И да,то е такова.
2. Върни се назад в мненията и ми покажи къде ''написах'',че е гнусно?! Всъщност НЕ го смятам за гнусно. Просто ЗА МЕН това място не е за такива неща. Точка! Пък вие си мислете,че не си бърша задника ако искате... Щом само това си знаете.
И трето : Ти от къде на къде ще даваш определения кой е комплексиран ,кой е такъв,кой е онакъв..
Тая дума може да се забрани,защото ми писна да я чета във всяко изречение ей така за затапване видиш ли ти... е страшен аргумен ,страшен Бликам от комплекси... yesss