- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче,което не знае какво иска....
честно казано вече ми писна да говоря.....има едно момиче ходихме 3 месеца и я скъсах....после пак тръгнахме ....но тя така и не знае какво иска от наща връзка....и в крайна сметка реши че няма смисъл да продължаваме....казах к-съгласих се....После на следващия ден се получи така че отидохме на дискотека на училището с приятели като за последно че завършихме и тя беше там....аз естествено няма да седна да плача и си правих кефа ...танцувах си ....забих се с една мадама....дори и здрасти не си казахме.....докато не мина 1 седмица от тази дискотека и се видяхме случайно(просто здрасти как е и това е ).... и тя в 12 вечерта реши да ми пише смс да ме попита кво правя....на следващия ден го видях и и отговорих и си пописахме по 3-4 смс-а и до там....днес я поздравих за рождения и ден и това е ...чудя се какво да правя?Писна ми от тия игрички....тъкмо реша да не се занимавам с нея и тя вземе че реши че трябва да ми пише или нещо от тоя сорт![]()
моето мнение е че не трябва да и обръщам внимание...нито да я търся пък тя ако реши има контакти с мен....иначе пак да тръгна да я гоня няма смисъл ....нз вие как мислите ?
еми с повечето момичета(както и момчета) е така..какво да се прави
..спред мен ако ти не я търсиш тя може да си помисли,че не я харесваш и за това не поемаш инициятивата..
..а аз не разбрах ти всъшност харесваш ли я?
според мен най-добрият вариант е да поговорите и да се изясните за да няма объркване
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
правилно мислиш. не я търси.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми май тя това иска да й тичаш по г за. Недей се поддавай![]()
Давай следващата
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Може би ти не знаеш какво искаш?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Та какво викаш за мадамата от дискотеката !? :P Зарежи я таз бившата не й тичай след Д-то... айде напред![]()
ако тя не знае какво иска,кой да знае,това само ослужнява нещата! некст
Според мен я зарежи, хвани си някоя, която да знае какво иска ...
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Хах и аз съм имала такива периоди, в които не знам какво искам..
Най-добре ти си реши ТИ какво искаш. Ако искаш да продължиш и не искаш да си с нея... направи го.. следвай твоите интереси и не се влияй от моментните й настроения :P
***We loved to the sound of my favourite song over and over, and over... ***
Заеби я казаха си хората,ако пък ти се занимава използвай я както тя тебАма това май си е губене на време...освен ако не ти пуска
![]()
Зарежи я...![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Да ти кажа жените който незнят какво искат са едно от най-страшните неща който могат да се случат на един мъж ,особено ако той ги обича ,защото ще неще започва да си мисли ч,е проблема е някаде в него.
А иначе зарязвай я тая мацка...
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Положили сте основите.Защо не "построите" останалата част от връзката си ?![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
е почти всяко едно за което се сещам![]()
може би сте прави ,но по този начин тя единствено ми дава надежда ,заради което ставам адски неспокоен и не мога да си намеря мястото....вместо да седна да си уча за изпитите с глупости се занимавам....и ако толко не я интересувах кво ще ме търси...и само почвам да се чудя да се боря или не и се побърквам![]()
Хммм, имам същия проблем, само че в моя случай момчето не знае какво иска. Съветът ми е, когато те потърси да и отговаряш, но просто приятелски, без да си мислиш, каквото и да е билоТи обаче не я търси първи. На нея просто и е приятно да вижда, че може би още имаш чувства към нея, т.е да те манипулира.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
мда и го прави много добре....ето например вечерта когато ми писа точно преди това си е писала че песента на Agnes-Release me отговаряла мн точно на чувствата и направо откачамПървоначално написано от Take_That
но истината е че наистина не трябва да и обръщам внимание
добре да го еба що ще ми пише и после ще си качва снимки с некав чукундур ....нито се целува нито нищо ....само иска да ме дразни да ми го върне затова че се забих пред нея в дискотекатано направо много действа и откачааааам
по-добре да се правя че не ми пука и тва е
![]()
![]()
![]()
Аххх тези малки трикове....... Когато ти каже за чувствата си, просто и кажи "Докажи ги!"Първоначално написано от hanovete
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Значи като цяло момичетата САМИ не знаем какво искаме....Щом ти пише обаче явно е че има интерес към теб,явно още си те харесва...Ако мислиш,че имате какво да си предложите все още и ви чакат хубави моменти и изживявания излез с нея и по твоя си начин и обясни или покажи че искаш да си с нея....Но ако вътрешно ти е омръзнало заеби я и то грубо -да не ти пука!Успех!
Проблема е че тя мен заряза....какво да ставам още по-жалък и да я търся....не мисля че е удачноПървоначално написано от moneycomeme
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ехх само тя да не знаеше кво иска![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()