- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете ):
Да ви питам сички кремове не омазняват ли кожата по лицето повече тоест не помагат за премахване на пъпки.Защото аз съм със нормална кожа и бяха ми излезли 1-2 пъпки и кът почнах да ползвам крем Нивеа Дей Каре и кожата ми почна да лъщи. И ся мисля да позлжам само сапун защото ,сапунът изсушава кожата или ако може да ми кажете нещо друго да си чистя лицето секи ден без да се омазнява и да махна тия гадни пъпки ве4е са 4-5 де ;Д бяха по малко :Д
всички момичета,които са от Русе да ми пишат :]]]
Acne Out. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
купи си някакъв измиващ гел за цялото лице, а на пъпките си слагай спирт всяка вечер, за да се изсушат и да изчезнат.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
По принцип кремовете на Нивеа са доооста мазни и е нормално лицето ти да започне по-бързо да се омазнява ...
Купи си крем за НОРМАЛНА кожа!!!
НЕ ИЗПОЛЗВАЙ САПУН,защото след няколко измивания кожата ти ще започне да се омазнява още по-бързо (защото сапуна ще я дехидратира прекалено много)!!!
Купи си измиващ гел за НОРМАЛНА кожа,а на самите пъпки може да сложиш салицилов спирт или паста за зъби,НО САМО на пъпките без да засягаш кожата около тях!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Acne Out или Garnier Pur 3in1
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.