.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Комари...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.

Комари...

Не знам дали темата е за тук, но имаме от години такава машинария Райд с таблетките който са, но явно комарите си отварят комарника и влизат, та наскоро ми направи впечатление, че дори като я включих комара не умря или нещо от сорта ? Та и от тук въпроса имат ли ефект въобще или просто хубавия опияняващ мирис кара хората да си мислят, че има?

ем

емм .. според мене Raid не върши мн добра работа .. е това е лично мое мнение де ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    отиди в някоя ветеринарна аптека и попитай

п.с. комарник нямате ли?

Град
    Имаме, но май се научиха да си го отварят врата на стаята като е отворена и влизат от там... Нашите имат навика да оставят навсякаде отворено.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ам не знам, аз против комари ползвам здрава плесница... помага, убива ги на място, не агонизират

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Комари...

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Не знам дали темата е за тук, но имаме от години такава машинария Райд с таблетките който са, но явно комарите си отварят комарника и влизат, та наскоро ми направи впечатление, че дори като я включих комара не умря или нещо от сорта ? Та и от тук въпроса имат ли ефект въобще или просто хубавия опияняващ мирис кара хората да си мислят, че има?
    следващия път като пуснеш лампата си затвори прозорците в апартамента

^ Точно така, това е идеалното решение! Навън е 40 градуса, но пуснеш ли лампата, затваряш всички прозорци.

Иначе си купи нещо по-ефективно срещу комари, защото Райд и всякакви други прехвалени неща, които са предимно във флакони, впрочем, не действат. И комарите не си отварят комарника, по-вероятно е той да има дупка някъде.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Оооо, има има! Миналата година като бяхме на почивка майка ми купи от тея таблетки. Бях свидетел как комара падна на етажерката и умря.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ам не знам, аз против комари ползвам здрава плесница... помага, убива ги на място, не агонизират
    +1 Най-ефективното оръжие хахха

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Точно така, това е идеалното решение! Навън е 40 градуса, но пуснеш ли лампата, затваряш всички прозорци.

Иначе си купи нещо по-ефективно срещу комари, защото Райд и всякакви други прехвалени неща, които са предимно във флакони, впрочем, не действат. И комарите не си отварят комарника, по-вероятно е той да има дупка някъде.
    Няма дупка, сам съм си го правил, а ти е бедна фантазията колко комарници съм направил...

Град
    София
    Женски работи! Като те ухапе комар, та к'во!? Полека да не те изядат целия, че тогава ше се чудиш к'во да сътвориш! А и кой ти е виновен, че във ваш'то семейство като е топло вътре и НАВЪНКА е 45 градуса, отваряте прозорците и си мислите, че влиза хладен въздух..?
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Ядеш 3 глави чесън, и нищо няма да те приближи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си