- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Комари...
Не знам дали темата е за тук, но имаме от години такава машинария Райд с таблетките който са, но явно комарите си отварят комарника и влизат, та наскоро ми направи впечатление, че дори като я включих комара не умря или нещо от сорта ? Та и от тук въпроса имат ли ефект въобще или просто хубавия опияняващ мирис кара хората да си мислят, че има?
емм .. според мене Raid не върши мн добра работа .. е това е лично мое мнение де ..![]()
отиди в някоя ветеринарна аптека и попитай
п.с. комарник нямате ли?
Имаме, но май се научиха да си го отварятврата на стаята като е отворена и влизат от там... Нашите имат навика да оставят навсякаде отворено.
ам не знам, аз против комари ползвам здрава плесница... помага, убива ги на място, не агонизират![]()
следващия път като пуснеш лампата си затвори прозорците в апартаментаПървоначално написано от YakUZa777
^ Точно така, това е идеалното решение! Навън е 40 градуса, но пуснеш ли лампата, затваряш всички прозорци.![]()
Иначе си купи нещо по-ефективно срещу комари, защото Райд и всякакви други прехвалени неща, които са предимно във флакони, впрочем, не действат. И комарите не си отварят комарника, по-вероятно е той да има дупка някъде.
Оооо, има има! Миналата година като бяхме на почивка майка ми купи от тея таблетки. Бях свидетел как комара падна на етажерката и умря.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няма дупка, сам съм си го правил, а ти е бедна фантазията колко комарници съм направил...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Женски работи! Като те ухапе комар, та к'во!? Полека да не те изядат целия, че тогава ше се чудиш к'во да сътвориш! А и кой ти е виновен, че във ваш'то семейство като е топло вътре и НАВЪНКА е 45 градуса, отваряте прозорците и си мислите, че влиза хладен въздух..?
Don't tell me what I can or can't do !
Ядеш 3 глави чесън, и нищо няма да те приближи!![]()