- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И така и не разбрах...
Първоначално написано от sadsad
![]()
![]()
![]()
Ъх, чувствам се не на място вече. Как може да има толкова много безхарактерни индивиди в младото поколение.
Отиваш е мидата![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Знаеш ли ако не се лъжа ми изглеждаше нормален. Но просто като ти гледам коментарите и...не е так. Кажи ми защо имаче момчето ще бяга след, ако не я обича ? Кажи ми причина. Кое ми е безхарактерното ?Първоначално написано от valdesbg
A.D.I.D.A.S.
Садсад - разбил съм ти излюзорната представа за мен. Моите съболезнования.
Защо ще бяга след нея ли? Сещаш ли се че това значи да и ходи по задника.
-Бебе искам това!
-Няма проблеми!
Отива и го купува.
-Бебе искам и онова.
-Окей сладурче!
Отива и го купува.
-Бебенце ама и онова там е хубаво, май ще ми седи добре.
-Е днес не си ли купи достатъчно неща.
-Ееее бебенцеее, няма ли да ми отива? Аз мисля че ще съм хубава, а ти?
-Дааам, права си, много ще ти отива.
И това нещо купува.
Кажи ми къде тук е любовта? Чиста проба кифладжийство от нейна страна, и абсолютно безхарактерно поведение и липса на собствено мнение от негова. Да не говорим за отстояване на позиция. Това е съвсем реален разговор, при което аз дърпам пича и му сръгвам един лакът:
-Шш тая всеки ден ли те мотае така?
-Що бе, имам парите, що да не и покажа колко я обичам?
Примера е прост, но много показателен.
Ти проблем виждаш ли в цялата ситуация? Щото ако не, лошо за теб.
И друго нещо - трябваше ли да ми цитираш чаршафа, за 2 реда простотии без връзка с темата?
Dr. Gregory House
Става дума за темата, не е спам. Така имах предвид, че той я обича, не тя него. Тя може да е с него, за да го използва. Ако си ме разбвал погрешно, извинявай. Знам, че това значи, че и тича зад задника, но това не значи че Той не я обича.Първоначално написано от valdesbg
A.D.I.D.A.S.
И пак ми цитираш чаршафа. Кака ти Ива, ще те пляска
По темата - да обичаш някого НЕ ЗНАЧИ по никой параграф да му ходиш по задника. Обратното също е валидно.
Това е привикване към чуждото присъствие и илюзорна представа за обич и връзка. Съгласяването с чуждото мнение, което противоречи на твоите принципи също не е любов. И изобщо оставянето друг да контролира живота ти по каквито и да било причини - си е класически пример за мекотело с нагласа шморц.
Това ли искаме да е новата мода за мъж?
И нека се прави разлика между ходене по задника, и влизане в положение и взаимопомощ.
Dr. Gregory House
Разбира се, че правя разлика. Не казвам, че е задължително, просто казвам, че е по някакъв начин доказателство, нито, че дадения човек зависи от другия.
A.D.I.D.A.S.
Ами знам че разговора би бил супер тежък.. Въпрос на гордост и достойнство е...Но ако смяташ,че го обичаш-любовта не е толкова обвързана с гордостта и достойството...
Всъщност грешката ти е още в началото-защо си започнала връзка от подобен характер,след като знаеш че може да се влюбиш..само ти...?
Във всеки случай оставам с впечатлението,че с въпросния младеж сте много близки..приятелиПоговори с него-като с приятел,питай го за вас..и така...
И все пак бъди сигурна преди този разговор,че какъвто и отговор да получиш,ще се справиш...и той няма да е пагубен от твоя страна за приятелството ви...![]()
Ако има още нещо-ще гледам да следя темата,пиши и на ЛСУспех... : )
Всичко се връща....
не е трябвало да постъпваш така![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Преглътни достойнството си и му кажи всичко.......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Шантава работа...Все се намира кой да ти оака манджата...Не знам защо изобщо си се захванала с него и знаеш ли КОЛКО МНОГО ще нараните(вие двамцата) въпросната 15 годишна девойка???Вие другите за нищо ги нямате..Главна цел-моите интереси...![]()
Както и да е де...Кажи му,каквото имаш да му казваш за чувствата си към него и т.н. и ,ако нищо не стане,свиркай си и давай напред.Не си губи времето да се жалваш за това,че не се е получило с дадена особа...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
да те нямаПървоначално написано от RoSKo0o0
изясни си нещата с него!така и без това няма да се чудиш "какво щеше да е ако..." и да те отхвърли поне ще знаеш че си опитала а не си си мълчала..
![]()
Явно, да.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()