здравейте и благодаря предварително, че ще прочетете това...
ще се опитам да съм максимално кратка...
преди 3 месеца с един мой добър познат започнахме мимолетна сексуална връзка успоредно с неговата връзка с 15 годишна девствена и все още напълно неосъзната девойка (аз съм на 17 той на 18 ).Изкарвахме страхотно не само през ноща, по никакъв начин той не криеше връзката с мен, нито от приятели нито от непознати. До нея обаче така и не стигна.Всичко беше нормално, но дойде момента в който аз хлътнах много по въпросния младеж,през това време направихме и гаф, пих Ескапеле, разбира се се разчу и се започнаха интриги от неизвестни хора с анонимни смси на него, мен и приятелите ни, че съм бременна и така нататък... така де.. успяха да ни скарат хората.. и бяхме до там, а връзката ни наистина беше силна и можеше да прерастне в повече от секс.Имах рожден ден миналата седмица, много добре знаеше даже не ми го честити...Виждаме се често в една компания сме, преди 3 дни бяхме даже заедно на работа, проговорихме си, но нищо сериозно. От вчера аз съм на морето а той замина на курсове по английски в друг град, днес ми писа в скайп да ме попита как съм.. пак поговорихме малко, но той още е с онази малка девойка, без дори сам пред себе си да има обяснение "Защо?"...а аз вече смело твърдя и се срамувам от факта, че съм луда по него..Иска ми се да се разберем, да не оставяме така недоизяснени нещата но незнам как да започна такъв разговор, като по този начин ще трябва да поема вина, която нямам.. а и е прекалено пренебрегване на достойнвство... а пък и дори не знам какво да кажа... сложно е... страшно е... боли...