.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Много правописни грешки. Може да страда от някакъв синдром, да му липсва майка му етц. нещо такова Или като малак да са го глезили повече, сиг. е единствено дете

Щом е така седнете и поговорете ПАК (но му кажи че е за последно) ... ако ти отговори пак със "знам" или нещо друго безсмислено ... предполагам че знаеш какво да правиш пък ако обещае или каже че ще се помъчи да се поправи - дай му още 1 шанс

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Аха като гледам какви ги пишеш авторке май времето на твоето момче изтича а ?
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Аз не мога да ви разбера... ако момчето не ви праща смс-и и не ви повтаря постоянно колко ви обича - вие се терзаете и се чудите какво става и почвате с въпросите от поста на NeZaPoznat. Ако пък е мил и нежен - пак сте недоволни. И кво излиза? - вие не знаете какво искате, а момчето до вас трябва да знае...

От чисто мъжка гледна точка (и от съображения, че може да съм в една от двете крайности) ще помоля някоя от оплакващите се дами да обясни конкретно какво очаква от момчето до себе си!
    напротив аз не съм от типа момичета,които очакват да им звъннеш 10 път на ден,да ги поканиш пръв на среща и да им казваш,че ги обичаш повече,мразя и лигави имена,познайте как ми вика...Буболечо-Мечо
    Това го разбрах... но до тук всички обяснихте какви не сте и какво не очаквате от приятелите си... С горното си мнение исках да ви накарам да направите точно обратното - да кажете какво очаквате и какво искате... до къде да се ограничи обожаването! Е, по-подробно не мога да го обясня!

Ox авторкее много добре те разбирам.И аз не си падам по меки,романтични момчета,не казвам че е лошо,но не са за мен такива неща.Има момичета,които са достатъчно силни,за да бъдат утешавани, и достатъчно са били лъгани,за да вярват на романтични изказвания и на третия ден да ти казват вече ,,обичам те,,.....Явно и ти имаш нужда от мъж до себе си да му се чува думата, и в същото време да се уважавате...Наистина напоследък жените и мъжете много си обърнахме ролите...Някои момчета станаха по-големи путки от нас с извинение..

Аз не мога да ви разбера... ако момчето не ви праща смс-и и не ви повтаря постоянно колко ви обича - вие се терзаете и се чудите какво става и почвате с въпросите от поста на NeZaPoznat. Ако пък е мил и нежен - пак сте недоволни. И кво излиза? - вие не знаете какво искате, а момчето до вас трябва да знае...

От чисто мъжка гледна точка (и от съображения, че може да съм в една от двете крайности) ще помоля някоя от оплакващите се дами да обясни конкретно какво очаква от момчето до себе си!
    Ето аз ще ти обясня, но не съм оплакваща се.
    Аз искам от моето момче, да си е мъж естествено, не да е някакъв дето да е газар и да е набит. Хубаво е да ме поглезва от време на време, кефя се, не го прави постоянно и за това като го прави е хубаво. Искам да си е здраво стъпил на земята мъж, който по принцип знае какво иска. Колебанията, които може да се появят по време на една връзка, са абсолютно нормално. Терзаем се ако не ни казва, че ни обича, ако по принцип често го казва. Не съм недоволна ако е мил и нежен. Аз знам какво искам.

Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    очаквам да се промени
    Недей Щом винаги е бил такъв,не ми се вярва да се промени.Хвани си някой,който ще харесваш такъв,какъвто е и няма да има нужда да се променя
    Не знам вече по какъв начин да кажа, че хората се променят. Не я питайте защо е с него, както каза тя - видяла е нещо в него. Има си причини да е с него и това е. Тя иска да е него и иска да се промени. И моето момче искаше да е с мен, искаше да се променя и аз се промених и знаете ли - така ми харесва.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Туй онова китаристчето с Ми Ре Ла ли е

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    СадСад ти девойка ли си?

Така е хората се променят, но за целта тртябва да има желание. Нане без да се обиждаш но при положение че сиговорила с него не един път и резултата е "Знам, съжалявам, как да не се държа миличко.." или както там беше не виждам много желание за промяна

Тааа тук въпроса вече не е за тях, а как Нана да не страда и да не се тормози от прекаленара романтика около себе си. Съгласете се че всичко прекалено е вредно и отблъскващо. Та дали ще се разделят или не решава Нана, пуснала е тема за да види какво ще и кажем като съвет и размисли.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Сливен

И аз това се чудя.Иначе пък инак и накрая какво пак недоволни Тези момичета/жени никога не можеш да ги разбереш
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на EarthShaker
    златната среда

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    повече,мразя и лигави имена,познайте как ми вика...Буболечо-Мечо
    Че това е от "Таласъми ООД" - онзи топчестия с едното око.
    Всеки път ти казва в очите, че си като таласъм
    И ти се кефиш

Момиче съм, да.
    Ами да, трябва желание. За да не страда Нана, да говори с него и просто да му каже, че ако той не спре да се държи така с нея, или поне по-малко да я лигави, няма да има хубав край връзката им.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad

Ето аз ще ти обясня, но не съм оплакваща се.
    Аз искам от моето момче, да си е мъж естествено, не да е някакъв дето да е газар и да е набит. Хубаво е да ме поглезва от време на време, кефя се, не го прави постоянно и за това като го прави е хубаво. Искам да си е здраво стъпил на земята мъж, който по принцип знае какво иска. Колебанията, които може да се появят по време на една връзка, са абсолютно нормално. Терзаем се ако не ни казва, че ни обича, ако по принцип често го казва. Не съм недоволна ако е мил и нежен. Аз знам какво искам.

Евала... първото момиче, което не се оплака, а обясни... мерси!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ако човек обича истински ..обича и недостатъците на другия!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    < 33
    ^ рано или късно и на теб ще започнат да ти правят впечатление недостатъците на гаджето ти и тогава и ти ще пишеш теми , че те задушава Авторке , разбирам те напълно , защото и с мен беше така, абсолютно същото Най-накрая го зарязах и се чувствам повече от прекрасно Така че щом ти е омръзнал и те дразни с тези негови глупости не виждам защо си с него ,, недей да мислиш колко ще го нараниш, защото знам от личен опит , че така се самонаказваш .. По-добре да приключиш с някого , докато е време , а не по-късно, когато и да искаш няма да можеш ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    kazanlak
    наистина някои момичета(лигли) не знаят какво искат,което е ужасно,поне за момчето...
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Предлагам на авторката да си смени аватара:

http://87.121.7.26/img_story_custom/13/138951-big.jpg

Ей го Бубулечо-Мечо

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Предлагам на авторката да си смени аватара:

http://87.121.7.26/img_story_custom/13/138951-big.jpg

Ей го Бубулечо-Мечо
    A.D.I.D.A.S.

знам кой е бубалечо-мечо,но освен това послание "прякора" крие още смисал в себе си...Мечките са дебели,а той се страхува от буболечки

знам кой е бубалечо-мечо,но освен това послание "прякора" крие още смисал в себе си...Мечките са дебели,а той се страхува от буболечки
    Мерси, че ми каза 'мерси'

Значи си дебела и се страхува от теб?
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Всяко нещо,когато е прекалено не е хубаво.прекаленото внимание е задушаващо,прекалиното невнимание-падтискащо.От опит знам,че с хора от тези две крайности не е лесно да се резбереш.Щом си е такъв-няма да се промени.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Всяко нещо,когато е прекалено не е хубаво.прекаленото внимание е задушаващо,прекалиното невнимание-падтискащо.От опит знам,че с хора от тези две крайности не е лесно да се резбереш.Щом си е такъв-няма да се промени.
    Защо пък да не се промени? Ако има момиче, което да му обясни проблема и да му покаже посоката... не виждам защо момчето ще седи и ще се опъва!

мила знам кво ти е,преди време ходех с едно момче и пак така се държеше прекалено добре с мен...връзката ни нямаше никаква тръпка,по скайпа нямахме кво да си кажем,той ми пращаше по 100 смс-а на ден,текстове на песни,и сякакви такива лиготии...издържахме 2 месеца,просто всичко беше еднообразно..омръзна ми,а ти не знам как го търпиш толкова време...поговори с него но по сериозно и му кажи че ако не се промени - КРАЙ! ама знам ли...да не почне да ти мрънка още повече иначе наистина е много дразнещо,аз по някой път се чудех дали приятеля ми не е гей

Град
    40 Miles from the Sun
    "Всяка крайност е родна сестра на ограничеността", дъъ. Дали ще е хубав, грозен, мил, лош, умен, глупав, богат, беден. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си