- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лигав романтик на борда
Много правописни грешки.Може да страда от някакъв синдром, да му липсва майка му етц. нещо такова
Или като малак да са го глезили повече, сиг. е единствено дете
![]()
Щом е така седнете и поговорете ПАК (но му кажи че е за последно) ... ако ти отговори пак със "знам" или нещо друго безсмислено ... предполагам че знаеш какво да правишпък ако обещае или каже че ще се помъчи да се поправи - дай му още 1 шанс
![]()
Аха като гледам какви ги пишеш авторке май времето на твоето момче изтича а ?
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Това го разбрах... но до тук всички обяснихте какви не сте и какво не очаквате от приятелите си... С горното си мнение исках да ви накарам да направите точно обратното - да кажете какво очаквате и какво искате... до къде да се ограничи обожаването! Е, по-подробно не мога да го обясня!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Ox авторкее много добре те разбирам.И аз не си падам по меки,романтични момчета,не казвам че е лошо,но не са за мен такива неща.Има момичета,които са достатъчно силни,за да бъдат утешавани, и достатъчно са били лъгани,за да вярват на романтични изказвания и на третия ден да ти казват вече ,,обичам те,,.....Явно и ти имаш нужда от мъж до себе си да му се чува думата, и в същото време да се уважавате...Наистина напоследък жените и мъжете много си обърнахме ролите...Някои момчета станаха по-големи путки от нас с извинение..
Ето аз ще ти обясня, но не съм оплакваща се.Първоначално написано от RaZzer
![]()
Аз искам от моето момче, да си е мъж естествено, не да е някакъв дето да е газар и да е набит. Хубаво е да ме поглезва от време на време, кефя се, не го прави постоянно и за това като го прави е хубаво. Искам да си е здраво стъпил на земята мъж, който по принцип знае какво иска. Колебанията, които може да се появят по време на една връзка, са абсолютно нормално. Терзаем се ако не ни казва, че ни обича, ако по принцип често го казва. Не съм недоволна ако е мил и нежен. Аз знам какво искам.
Не знам вече по какъв начин да кажа, че хората се променят. Не я питайте защо е с него, както каза тя - видяла е нещо в него. Има си причини да е с него и това е. Тя иска да е него и иска да се промени. И моето момче искаше да е с мен, искаше да се променя и аз се промених и знаете ли - така ми харесва.Първоначално написано от bog4eto
A.D.I.D.A.S.
СадСад ти девойка ли си?
Така е хората се променят, но за целта тртябва да има желание. Нане без да се обиждаш но при положение че сиговорила с него не един път и резултата е "Знам, съжалявам, как да не се държа миличко.." или както там беше не виждам много желание за промяна
Тааа тук въпроса вече не е за тях, а как Нана да не страда и да не се тормози от прекаленара романтика около себе си. Съгласете се че всичко прекалено е вредно и отблъскващо. Та дали ще се разделят или не решава Нана, пуснала е тема за да види какво ще и кажем като съвет и размисли.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз това се чудя.Иначе пък инак и накрая какво пак недоволниПървоначално написано от RaZzer
Тези момичета/жени никога не можеш да ги разбереш
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
Че това е от "Таласъми ООД" - онзи топчестия с едното око.
Всеки път ти казва в очите, че си като таласъм![]()
![]()
![]()
И ти се кефиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм, да.
Ами да, трябва желание. За да не страда Нана, да говори с него и просто да му каже, че ако той не спре да се държи така с нея, или поне по-малко да я лигави, няма да има хубав край връзката им.
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от sadsad
Евала... първото момиче, което не се оплака, а обясни... мерси!![]()
Ако човек обича истински ..обича и недостатъците на другия!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
^ рано или късно и на теб ще започнат да ти правят впечатление недостатъците на гаджето ти и тогава и ти ще пишеш теми , че те задушаваАвторке , разбирам те напълно , защото и с мен беше така, абсолютно същото
Най-накрая го зарязах и се чувствам повече от прекрасно
Така че щом ти е омръзнал и те дразни с тези негови глупости не виждам защо си с него ,, недей да мислиш колко ще го нараниш, защото знам от личен опит , че така се самонаказваш .. По-добре да приключиш с някого , докато е време , а не по-късно, когато и да искаш няма да можеш ..
Actions speaks louder then words .. >.<
наистина някои момичета(лигли) не знаят какво искат,което е ужасно,поне за момчето...
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Предлагам на авторката да си смени аватара:
http://87.121.7.26/img_story_custom/13/138951-big.jpg
Ей го Бубулечо-Мечо![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A.D.I.D.A.S.
знам кой е бубалечо-мечо,но освен това послание "прякора" крие още смисал в себе си...Мечките са дебели,а той се страхува от буболечки![]()
Мерси, че ми каза 'мерси'Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
Значи си дебела и се страхува от теб?Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
A.D.I.D.A.S.
Всяко нещо,когато е прекалено не е хубаво.прекаленото внимание е задушаващо,прекалиното невнимание-падтискащо.От опит знам,че с хора от тези две крайности не е лесно да се резбереш.Щом си е такъв-няма да се промени.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Защо пък да не се промени? Ако има момиче, което да му обясни проблема и да му покаже посоката... не виждам защо момчето ще седи и ще се опъва!Първоначално написано от vampirekiss
![]()
мила знам кво ти е,преди време ходех с едно момче и пак така се държеше прекалено добре с мен...връзката ни нямаше никаква тръпка,по скайпа нямахме кво да си кажем,той ми пращаше по 100 смс-а на ден,текстове на песни,и сякакви такива лиготии...издържахме 2 месеца,просто всичко беше еднообразно..омръзна ми,а ти не знам как го търпиш толкова време...поговори с него но по сериозно и му кажи че ако не се промени - КРАЙ! ама знам ли...да не почне да ти мрънка още повечеиначе наистина е много дразнещо,аз по някой път се чудех дали приятеля ми не е гей
![]()
![]()
"Всяка крайност е родна сестра на ограничеността", дъъ. Дали ще е хубав, грозен, мил, лош, умен, глупав, богат, беден. ;]