- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някак си странно е ....
Значи на 16 съм ... В живея в един от големите градове ... ии както знаете голем град много хора ... надути ... в стария ми клас се разбирах със всички ... , но най-много със едно момиче което в 5 клас се премести във града от по-малкия град .... В новия клас се разбирам само с едно момиче .. то също е от малък град ... На сел0 ( не е село , но съм свикнала да му викам така ... просто малък град е ) имам ужасно много приятелки ... разбирам се супер много с тях .. А тук в моя си град ( големия) имам много приятели , но момчета ... не знам вече ... Просто момичетата тук не са ми приятни .. някак надути ми се струват .. всяка гледа да се нацапа ... да се снима ... кафенца а у .. неща който мен не ме влекат толкова много ... Някак си не се дъждат естествено ... това ее някакъв съветт ... ?
Не си живяла достатъчно в голям град да разбереш каква разлика има между хората от селата и града.Не че думата "село" е лоша.А другото е че не си забелязала нищо друго освен това което в момента си.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
А?Съвет как да ти харесат момичетата в "големия" град ли???![]()
Съжалявам ама нещо не схванах...
Като те дразнят не им обръщай внимание и толкова...
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ем има 2 начина:Първоначално написано от beachy_bunny
1 Ставаш лицемерка като тях
2. Правиш се че не ти пука и си търсиш някой за да не мислиш непрекъснато колко са надути и прости
Но най-добре е да кажеш бал сам ви майката на сички и да си гледаш живота :P
+1Първоначално написано от a3c1M
И какво от това че имаш приятели момчета..Прави каквото решиш, ама не ставай като "градските" момичета...
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Хаха само при тебе да бяха такива... не ставай женомразка са, като не те кефят майната им... ше си намериш други приятелки. Разцъквай с момченцата, ама винаги знай, че приятелство м/у момче и момиче... изкл. РЯДКОуспех \\//
ем.. не всички в големия град са еднакви... потърси различен из еднаквите, лесно се отразява от тяхи в никакъв случай не ставай като стадото овце, тръгващи след всяка модна тенденция! Бъди себе си, покажи, че не ти пука за останалите надути кифли... (ако мога така да ги нарека)
Еми не могат всички да бъдат еднакви... щом не са ти приятни, все ще намериш такива като теб, които се интересуват и от други неща, освен кафета и т.н. Има всякакви хора, просто недей да се отчайваш.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
В големите градове не всички са такива. Явно не общуваш достатъчно за да намериш хора, които да ти харесат.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Каквото и да решиш да правиш бъди себе си!!! Нека не те интересуват разните "мацки" с безброй много маски.. Най-добре не ставай една от тях, че ще си поредното обречено девойче.. Хубаво е, че тея ВИПове не са ти по вкуса, затова не се променяй.. А иначе да не им обръщаш внимание е лесно живей си собствения живот интересувай се от приятелите си и от себе си..
![]()
![]()
Има един лаф - човек може да излезе от селото, но селото от човек не излиза никога![]()
не си случила на хора , потърси повече и не им обръщай внимание
Да не обиждам хората от големите градове, но доста хора ме карат да си мисля, че са нещо от рода на: "Аз пратих СМС на номер **** и съм ВИП, ти си нищо, ние имаме пари етц.", според мен хората от малките градове, са някак по - земни, лично мнение.
Големия град в повечето случаи прецаква вътрешността на хората...Всичко се променя заради парите...Не се учудвай...Гледай си кефа и не ставай като тях(момичетата,обикалящи по цял ден по моловете и кафенетата,само и само да ги забележат)...
Гледай си собственото дупе и си свиркай...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!