.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен

Някак си странно е ....

Значи на 16 съм ... В живея в един от големите градове ... ии както знаете голем град много хора ... надути ... в стария ми клас се разбирах със всички ... , но най-много със едно момиче което в 5 клас се премести във града от по-малкия град .... В новия клас се разбирам само с едно момиче .. то също е от малък град ... На сел0 ( не е село , но съм свикнала да му викам така ... просто малък град е ) имам ужасно много приятелки ... разбирам се супер много с тях .. А тук в моя си град ( големия) имам много приятели , но момчета ... не знам вече ... Просто момичетата тук не са ми приятни .. някак надути ми се струват .. всяка гледа да се нацапа ... да се снима ... кафенца а у .. неща който мен не ме влекат толкова много ... Някак си не се дъждат естествено ... това ее някакъв съветт ... ?

Не си живяла достатъчно в голям град да разбереш каква разлика има между хората от селата и града.Не че думата "село" е лоша.А другото е че не си забелязала нищо друго освен това което в момента си.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

А?Съвет как да ти харесат момичетата в "големия" град ли??? Съжалявам ама нещо не схванах...

Голям фен
    еми не как да спра да обръщам внимание на всичко това което ме дразни във тях ...

Като те дразнят не им обръщай внимание и толкова...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Re: Някак си странно е ....

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Значи на 16 съм ... В живея в един от големите градове ... ии както знаете голем град много хора ... надути ... в стария ми клас се разбирах със всички ... , но най-много със едно момиче което в 5 клас се премести във града от по-малкия град .... В новия клас се разбирам само с едно момиче .. то също е от малък град ... На сел0 ( не е село , но съм свикнала да му викам така ... просто малък град е ) имам ужасно много приятелки ... разбирам се супер много с тях .. А тук в моя си град ( големия) имам много приятели , но момчета ... не знам вече ... Просто момичетата тук не са ми приятни .. някак надути ми се струват .. всяка гледа да се нацапа ... да се снима ... кафенца а у .. неща който мен не ме влекат толкова много ... Някак си не се дъждат естествено ... това ее някакъв съветт ... ?
    ем има 2 начина:
    1 Ставаш лицемерка като тях
    2. Правиш се че не ти пука и си търсиш някой за да не мислиш непрекъснато колко са надути и прости
    Но най-добре е да кажеш бал сам ви майката на сички и да си гледаш живота :P

Голям фен Аватара на RaZzer

Re: Някак си странно е ....

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    ем има 2 начина:
    1 Ставаш лицемерка като тях
    2. Правиш се че не ти пука и си търсиш някой за да не мислиш непрекъснато колко са надути и прости
    Но най-добре е да кажеш бал сам ви майката на сички и да си гледаш живота :P
    +1

И какво от това че имаш приятели момчета.. Прави каквото решиш, ама не ставай като "градските" момичета...
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

И в основата е любовта..

Хаха само при тебе да бяха такива... не ставай женомразка са, като не те кефят майната им... ше си намериш други приятелки. Разцъквай с момченцата, ама винаги знай, че приятелство м/у момче и момиче... изкл. РЯДКО успех \\//

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ем.. не всички в големия град са еднакви... потърси различен из еднаквите, лесно се отразява от тях и в никакъв случай не ставай като стадото овце, тръгващи след всяка модна тенденция! Бъди себе си, покажи, че не ти пука за останалите надути кифли... (ако мога така да ги нарека)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Еми не могат всички да бъдат еднакви... щом не са ти приятни, все ще намериш такива като теб, които се интересуват и от други неща, освен кафета и т.н. Има всякакви хора, просто недей да се отчайваш.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ем.. не всички в големия град са еднакви... потърси различен из еднаквите, лесно се отразява от тях и в никакъв случай не ставай като стадото овце, тръгващи след всяка модна тенденция! Бъди себе си, покажи, че не ти пука за останалите надути кифли... (ако мога така да ги нарека)
    +1

Мега фен Аватара на xoxi
    В големите градове не всички са такива. Явно не общуваш достатъчно за да намериш хора, които да ти харесат.
    И спря да се върти за миг земята..

Каквото и да решиш да правиш бъди себе си!!! Нека не те интересуват разните "мацки" с безброй много маски.. Най-добре не ставай една от тях, че ще си поредното обречено девойче.. Хубаво е, че тея ВИПове не са ти по вкуса, затова не се променяй.. А иначе да не им обръщаш внимание е лесно живей си собствения живот интересувай се от приятелите си и от себе си..

ElinoOor

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Има един лаф - човек може да излезе от селото, но селото от човек не излиза никога

не си случила на хора , потърси повече и не им обръщай внимание

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Да не обиждам хората от големите градове, но доста хора ме карат да си мисля, че са нещо от рода на: "Аз пратих СМС на номер **** и съм ВИП, ти си нищо, ние имаме пари етц.", според мен хората от малките градове, са някак по - земни, лично мнение.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Да не обиждам хората от големите градове, но доста хора ме карат да си мисля, че са нещо от рода на: "Аз пратих СМС на номер **** и съм ВИП, ти си нищо, ние имаме пари етц.", според мен хората от малките градове, са някак по - земни, лично мнение.
    и аз съм на това мнение ... ии не знам вече ...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Големия град в повечето случаи прецаква вътрешността на хората...Всичко се променя заради парите...Не се учудвай...Гледай си кефа и не ставай като тях(момичетата,обикалящи по цял ден по моловете и кафенетата,само и само да ги забележат)...
    Гледай си собственото дупе и си свиркай...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си