.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Как?

Как?

Как да попитам нашите дали мога да ида на дискотека Некви тактики ала бала,само да не е като сестра ми преди години когато баща ми я е чакал пред дискотеката с разбрицаната кола Но ест след първите пъти се е отказал Та как да подходя

Супер фен
    Ами кажи:
    -Мамо,тате ще има парти еди къде си тази вечер...Всички от компанията са решили да ходят,може ли да отида?
    Ако трябва им кажи,че ще се върнеш по-рано от вечерния час (ако имаш) и ще те пуснат.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    просто казваш отивам на дискотека не виждам нищо сложно

какви тактики какви 5 лв... ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм аз на наще им съобщих преди 2 дена, че след ден-два ше ходя на дискотека и те "ми хуу"

Мега фен
    Град
    Earth...
    ти първо се научи да пускаш теми бе готин, а после се научи да говориш и накрая питай ваще как да отидеш на дискотека нищо че дори нямаш годините...

...А защо трябва да ги питаш...?
    Просто кажи,че излизаш с фр и ше се забавлявате...задължително ли е да уточняваш къде?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ghetto_superstar

...А защо трябва да ги питаш...?
    Просто кажи,че излизаш с фр и ше се забавлявате...задължително ли е да уточняваш къде?
    +1
    Обаче е важно на колко години си
    А забелязала съм ,че докато питаш ''Може ли..?'' в повечето случаи ти отказват.Направо им кажи ''Отивам на дискотека''(например)...

Ем той дори да каже "отивам на дискотека" пак могат да му откажат.

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Ами кажи:
    -Мамо,тате ще има парти еди къде си тази вечер...Всички от компанията са решили да ходят,може ли да отида?
    Ако трябва им кажи,че ще се върнеш по-рано от вечерния час (ако имаш) и ще те пуснат.
    ЗА кво трябва да лъже кажи отивам на дискотека ще се върна до толкова си часа и им ксжи че не искаш баща ти да те взима и тва за кво трябва да лъжеш или въобще да имаш тактика

Кажи, че всичките ти приятелки ще ходят и ще се чувстваш изолирана, ако не отидеш и ти. Кажи им с кого ще бъдеш, в коя точно дискотека и кога ще се прибереш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Ами кажи:
    ЗА кво трябва да лъже кажи отивам на дискотека ще се върна до толкова си часа и им ксжи че не искаш баща ти да те взима и тва за кво трябва да лъжеш или въобще да имаш тактика
    Аз не съм казала,че трябва да лъже.Казах,че може да се върне по-рано от вечерния час,ако ходи за пръв път на дискотека.

Град
    Дружба
    как да им кажеш... давам ти начален тласък: а,б,в,г,д,е,ж,з,и,й,к,л,м,н,о,п,р ,с,т,у,ф,х,ц,ч,ш,щ,Ь,ь,ю,я

ако с тия 30 букви, че даже и с по-мялко може, можеш да сформираш едон изречение, въпросително да е, и да ги попиташ може ли... естествено не трябва да се оливаш, не трябва да казваш едно, а да направиш друго, щото втори път няма да те пуснат... ако са разбрани хора, ше те пуснат

Ами кажи:
    Това е много добра идея.... Един-два-пет пъти ако трябва се прибери преди вечерния час...И ваще ще видят,че могат да разчитат на теб..И може и да отпадне вечерния час..Или поне ще е по-докъсно...
    Прояви сериозно и отговорно отношение,и след време няма да съжеляваш... : )

Град
    Дружба
    сериозно отношение трябва да се проявява и към правописа... няма да съжЕляваш, вОобще

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    сериозно отношение трябва да се проявява и към правпоиса... няма да съжЕляваш, вОобще
    Цял живот се мъча да пиша съжАлявам с А... Но не ми се пллучава...Мислех,че вече сте свикнали... Въобще не знаех,че съжЕляваш за тва

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Ем той дори да каже "отивам на дискотека" пак могат да му откажат.
    Е,може да.Имам предвид,че някои родители свикват така децата им да ги питат за всичко.И стане момичето/момчето на 18 (например) и при поредното питане родителите и не я/го пускат,защото са свикнали да зависи само от тяхното мнение.
    П.С. Казвам го,защото съм виждала доста такива примери..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз например никога няма да кажа 'може ли'някакси глупаво ми звучи...най-често(ако съм сигурен че няма да има проблем)си казвам просто излизам с еди-кого си(ако го познават)или 'отивам еди-къде си'.Иначе за дискотеката бих казал'Ами едни приятели ме викат на дискотека,нещо против да отида.Ще сме доста хора' или нещо такова

Миии например за мен:
    Идва бпатовчедка ми на гости и нали си говорят с майка ми и тя по едно време пита:
    -Ми ти Мони ходиш ли на дискотека?
    Аз поглеждам майка ми ... и викам:
    - Ми не знам дали ми дават ... ама иначе не.
    Майка ми:
    -Че ти не си ме питала ? Като искаш си върви с приятелките ти ...

Така че викни братовчедка ти ... де да знаеш .. може и при теб така да се развият нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си