- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кои училища ще пишете?
Кои училища ще пишете? Аз най-много искам в 7-мо (София)![]()
1 АЕГ,164 ГПИЕ,9 ФЕГ,133 СОУ,31 СУЧЕМ,НФСГ,НТБГ,18 СОУ,157 ГИЧЕ,12 СОУ (София) не ги казвам в реда,в които ще ти пишапросто всички,които въобще ще пиша
![]()
Пишете в темата!!! В ОНАЗИ тема, ГЛАВНАТА тема, която е вече 5та подред!![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
7мо е много готино ама дисциплината еее ....
а аз ще пиша немската англииската , 31во , 7мо и фсг![]()
![]()
За Сфоия - ИЕГ, АЕГ, ФЕГ, 73, 31 , НТБГ, НФСГ. Да се надяваме, че ще вляза.
Ами не знам какво е било преди,но наскоро четох някъде,че вече било 3-та НемскаПървоначално написано от guinessgirl
Не знам колко е вярно
![]()
абе за тва на матурите оценките са между първите 10 за бг ... не казвам че е най доброто но ...Първоначално написано от dark_wings
When you can live forever, what do you live for?
ще пиша испанската, френската, 2 испанска, 133-то, нтбг, нфсг,22-ро, 2 английска....
че кво лошо? пък и не всички искат в езикова....Първоначално написано от masal
Еми... 164 ГПЧЕ, 1 АЕГ, 9 ФЕГ, 31во, НТБГ, 22, НФСГ, туес (ама той не се пише...)![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
С 32.216 мисля да напиша АЕГ и натам сигурно II-ра и другите езикови... Странно, от тъп ръб за всички сега съм доброто чаве![]()
Оставете ги тея квартални СОУ-та.Пишете само гимназии и чак в краен случай СОУ.31СУЧЕМ спокойно може да мине зад НФСГ и НТБГ.
Немската е най-добрата според мен.
Изброих училищата, които ще пиша, а не в техния ред. 31 ми е най-накрая, далеч зад нтбг или нфсг.
А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)