.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    знам, че не е тук мястото да питам, но може ли да ми кажете как да си сложа аватар?

Цитирай Първоначално написано от vesi1985
    знам, че не е тук мястото да питам, но може ли да ми кажете как да си сложа аватар?
    Зависи от тва как изглеждаш

Цитирай Първоначално написано от IRule
    момче съм, кво значение има как изглеждам

момче съм, кво значение има как изглеждам

Аааа тогава не знам

Тва пък беше върха на сладоледа...тройка с девствени момичета...треа да си мега загорял ,за да го напрайш...

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Първо,че момичетата трябва да са много,ама мноого кухи,за да се "сефтосат" в тройка...Ебати...Вече тотално никви ценности не се зачитат,камо ли относно секса...Аз съм против,дори и само едната да е девствена...Иначе попринцип,ако и тримата/трите имат вече опит няма лошо за тройка(също и оргии и т.н. квот се сетите...)...
    Странна работа...
    Съгласна съм с Васи не мисля че сефтето тряа да е префектно щото ще се помни цял живот бля бля бля.. обаче тфа вече е прекалено.. Тя още нищо не знае пък и още една такава до нея и ще е направо бахти смешната картинка... По-добре първо да се научи да си прави нормален секс и тогава да се прай на интересна... 3ки 4ки и т.н...
    и защо да са кухи?? всеки си решава сам за себе си за първия си път.. и що да е смешна картинка?? това че вие сега имате опит не значи че сте добри в леглото или че не сте смешна картинка и кво значи "нормален секс"
    1во не съм казала че са кухи
    2ро смешна картинка е според мен защото е същото като да чуеш някой да свири на цигулка без да е докосвал преди какъвто и да е инструмент (бахти музикалната дето съм ) пък камоли двама такива.
    3то секса е нещо интимно между двама души. 3ки 4ки и сякфи от сорта за мен са разнообразие.Затова казах "нормален секс"
    Още нещо неясно!?
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Не,поредната простотия..

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не,поредната простотия..
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Отгоре в лентата "Настройки за форума"
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Аз с 2 момичета не искам да го направя , а ти с 2 , че и девствени

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Тва е гнусно и ще е много цветно, ако ме разбираш

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    момиче съм но пак бих участвала/тройка с 3 момичета/

+1

Мисля, че е доста тъпо да правиш тройка с девствени момичета. За всяко момиче първото сексуално сношение е нещо много лично и специално, така както първата целувка е по-различна от всички нататък. Помни се вечно. Много идиотско би било да осъществи подобно нещо участвайки в тройка, където нито любов може да усети, нито онази тръпка. Просто секс. Разваля се този специален момент.

И между другото факта, че основно говорите за чисто физическите неудобства (кръвта) говори много за вас самите!!!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    не ..

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Не, не бих участвал, ако са девствени, това е много интимно нещо и не бих го пробвал. Но дори и да не са девствени пак не бих го направил
    Точно така, трябва да си пълен боклук за да го направиш с 2 девствени момичета.
    Що ти да не го правиш с такива дето са се ебали по 5000 пъти и задниците са им разширени като на шаран устата
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    И между другото факта, че основно говорите за чисто физическите неудобства (кръвта) говори много за вас самите!!!
    И аз това го забелязах. Все кръвта, та кръвта. Не се знае дали изобщо ще има кръв първо на първо. И второ - от какво ви е толкова гнус? Ако се случи така, че приятелката ви да е девствена, но ви обича и иска вие да сте й първият, какво ще й отвърнете(говоря в множествено число, понеже половината индивиди в тая тема са отвратени от нещо си)? "И аз те обичам, ама не ми се занимава, пък и ме е гнус, заради кръвта". Де.ба, вие изкарахте, че все едно банки с кръв ще текат. Щом ви е гнус от самите вас или партньора ви - не сте дорасли нито за раздела, нито изобщо за това, да говорите за секс.

Колкото по темата: Не мисля, че ще е особено възбуждащо. Твърде много екшън за първи път. И аз си мисля, че първият секс е нещо запомнящо се и което оказва влияние и занапред в сексуалния живот и изобщо в отношенията със срещуположния пол. Определено мисля, че първият път(за n-ти път споменавам това словосъчетание) трябва да е между двама души. Не е задължително да има някаква изгаряща любов, обяснения, разтакавания половин година и т.н. Важното е да я има тръпката, химията, доверието в партньора, желанието.

Град
    В далечината... еййй там ;]
    Цитирай Първоначално написано от voidwalker
    ае да не съм луд че да участвам точно пък с 2 девственици. пък и то ще е някъф мармалад. едната, другата, кръв навсякъде, крака , ръце, глави, кот се сетиш. и след всичко това трябва да изчистиш чаршафите...

Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    под криВата ти ^^
    аз съм пък момче и мисля че по хубаво щеше да е с 2 девствени момчета и 1 по опитно момиче

по темата : определено ДА загоряли лапешки истории
    .....

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Smite
    аз съм пък момче и мисля че по хубаво щеше да е с 2 девствени момчета и 1 по опитно момиче

по темата : определено ДА загоряли лапешки истории
    Да ве по-хубаво щяло да е... Друг път.. Касапница
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Аз не бих

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    И аз това го забелязах. Все кръвта, та кръвта. Не се знае дали изобщо ще има кръв първо на първо. И второ - от какво ви е толкова гнус? Ако се случи така, че приятелката ви да е девствена, но ви обича и иска вие да сте й първият, какво ще й отвърнете(говоря в множествено число, понеже половината индивиди в тая тема са отвратени от нещо си)? "И аз те обичам, ама не ми се занимава, пък и ме е гнус, заради кръвта". Де.ба, вие изкарахте, че все едно банки с кръв ще текат. Щом ви е гнус от самите вас или партньора ви - не сте дорасли нито за раздела, нито изобщо за това, да говорите за секс.

Колкото по темата: Не мисля, че ще е особено възбуждащо. Твърде много екшън за първи път. И аз си мисля, че първият секс е нещо запомнящо се и което оказва влияние и занапред в сексуалния живот и изобщо в отношенията със срещуположния пол. Определено мисля, че първият път(за n-ти път споменавам това словосъчетание) трябва да е между двама души. Не е задължително да има някаква изгаряща любов, обяснения, разтакавания половин година и т.н. Важното е да я има тръпката, химията, доверието в партньора, желанието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си