- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3-ка с 2 девствени момичета :-x ??
знам, че не е тук мястото да питам, но може ли да ми кажете как да си сложа аватар?
момче съм, кво значение има как изглеждамПървоначално написано от IRule
![]()
1во не съм казала че са кухиПървоначално написано от mysterious93
2ро смешна картинка е според мен защото е същото като да чуеш някой да свири на цигулка без да е докосвал преди какъвто и да е инструмент (бахти музикалната дето съм![]()
) пък камоли двама такива.
3то секса е нещо интимно между двама души. 3ки 4ки и сякфи от сорта за мен са разнообразие.Затова казах "нормален секс"
Още нещо неясно!?![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от lipstik
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Отгоре в лентата "Настройки за форума"Първоначално написано от vesi1985
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз с 2 момичета не искам да го направя , а ти с 2 , че и девствени
![]()
Мисля, че е доста тъпо да правиш тройка с девствени момичета. За всяко момиче първото сексуално сношение е нещо много лично и специално, така както първата целувка е по-различна от всички нататък. Помни се вечно. Много идиотско би било да осъществи подобно нещо участвайки в тройка, където нито любов може да усети, нито онази тръпка. Просто секс. Разваля се този специален момент.
И между другото факта, че основно говорите за чисто физическите неудобства (кръвта) говори много за вас самите!!!
Що ти да не го правиш с такива дето са се ебали по 5000 пъти и задниците са им разширени като на шаран устатаПървоначално написано от machoka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
И аз това го забелязах. Все кръвта, та кръвта. Не се знае дали изобщо ще има кръв първо на първо. И второ - от какво ви е толкова гнус? Ако се случи така, че приятелката ви да е девствена, но ви обича и иска вие да сте й първият, какво ще й отвърнете(говоря в множествено число, понеже половината индивиди в тая тема са отвратени от нещо си)? "И аз те обичам, ама не ми се занимава, пък и ме е гнус, заради кръвта". Де.ба, вие изкарахте, че все едно банки с кръв ще текат. Щом ви е гнус от самите вас или партньора ви - не сте дорасли нито за раздела, нито изобщо за това, да говорите за секс.Първоначално написано от AceXe
Колкото по темата: Не мисля, че ще е особено възбуждащо. Твърде много екшън за първи път. И аз си мисля, че първият секс е нещо запомнящо се и което оказва влияние и занапред в сексуалния живот и изобщо в отношенията със срещуположния пол. Определено мисля, че първият път(за n-ти път споменавам това словосъчетание) трябва да е между двама души. Не е задължително да има някаква изгаряща любов, обяснения, разтакавания половин година и т.н. Важното е да я има тръпката, химията, доверието в партньора, желанието.
Първоначално написано от voidwalker
![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
аз съм пък момче и мисля че по хубаво щеше да е с 2 девствени момчета и 1 по опитно момиче
по темата : определено ДА загоряли лапешки истории![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Да ве по-хубаво щяло да е... Друг път.. КасапницаПървоначално написано от Smite
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Аз не бих