.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    мисля, че любовта е за двама, и ако има трети, то не е любов. а без любов секса не е секс. но само мисля, не съм пробвал и най-вероятно няма да имам възможността да пробвам.

ще направя даже и 4ка с 3 девствени момичета щом е за чукането /но не и на мой терен, мизерии не искам/

Град
    София
    как не

Re: 3-ка с 2 девствени момичета :-x ??

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Един "приятел" ми разказваше колко се кефел на такива неща и колко искал .. няма да ви питам " според вас ", защото знам, че не е нормално до някъде .. но всеки с разбиранията си та .. вие бихте ли участвали в такава 3-ка ??
    На подписа ми обясняваш как неможем да смятаме Погледни си подписа отново и ми кажи 98% + 24% 100% ли правят ??

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    НЕ

kamikadze33, умишлено е така.

мъжете да се научат да задоволят една жена като хората че после да скачат на 2
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Един "приятел" ми разказваше колко се кефел на такива неща и колко искал .. няма да ви питам " според вас ", защото знам, че не е нормално до някъде .. но всеки с разбиранията си та .. вие бихте ли участвали в такава 3-ка ??
    ама нз де ша ги намериш тез девствените да правят тройка с някакъв непознат

не нищо че съм момиче 3ка не искам да правя

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    не

Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    На подписа ми обясняваш как неможем да смятаме Погледни си подписа отново и ми кажи 98% + 24% 100% ли правят ??
    То това е идеята... Нарочно го е написал така, защото е подвеждащо и в следващия момент като прочетеш, че не можеш да смяташ се усещаш за грешката си. Подписа не е лош, но е толкова изтъркан, че няма накъде...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Цитирай Първоначално написано от kamikadze33

А на някой май му липсва чувство за хумор

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на vampirekiss
    В таквиз неща аз участие не взимам.Тези момичета май не са били много в ред или просто за били яко загоряли.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Тройка с девствени ? Не!
    -Ох,чакай!
    -Спри!Боли!
    -Защо не влиза?

Цитирай Първоначално написано от zdravk0
    Тройка с девствени ? Не!
    -Ох,чакай!
    -Спри!Боли!
    -Защо не влиза?

Иначе по темата - НЕ

zdravk0 написа:
    Тройка с девствени ? Не!
    -Ох,чакай!
    -Спри!Боли!
    -Защо не влиза?
    Това е глупаво-3-ка с 2 девствени момичета..пффф Ако толкова иска 3-ка да го направи поне с две ''отворени'' момичета

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    тъпо..не стига че с два пирона ами може да стане и баташкото клане като ги отвори
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

1ят път трябва да е със специален човек!!!!!!!!!

чак пък с девствени то напрао бих се побуркал то няма да има одоволствие а мъки

Не, не бих участвал, ако са девствени, това е много интимно нещо и не бих го пробвал.

Малко нереално е 2 момичета да искат от 1 момче да ги отвори по едно и също време

Иначе не бих го направил.

Аз бих го направил. След това гледаш всичко в кръв, цици, котета, а бе луда работа и накрая ще ги изчистя с език, ще ги лъсна направо. И моля без обиди, всеки човек си има фетиш. :P

Не небих го направил ,не защото ще е "кървава баня" ,а защото принципно е тъпо отнемеш девствеността на 2 момичета по тоя начин тоест едвали ще им обърнеш достатъчно внимание ще е малко като да отвориш нещо да го захвърлиш без да си го използвал особено все едно ти е писнало и да се заемеш да отвориш още едно другото да оставиш да се развали/остарее ,надявам се да сте схванали идеята.
    Пък тва за кървавата баня то ,ако някой несе наеме да го свърши няма кой друг се пак първитя път от женската страна неса най-красивото и хубаво нещо ,но все пак ако момчето подходи добре с нежност с разбиране за момичетата няма да е чак толкова страшно и болезнено все пак са живи същества подяволите неможеш да ги "ръгаш кат животно и после момичето да ти се усмихне.От мъжка страна първия път с едно момиче нетрябва на вас да ви е кеф ,а мимечето да е добре след това.
    Съжалявам малко се поовлякох ,но ми е адски грозно и притивно като прочета или чуя изказване от сорта на "пфф оная аз я еба тя само ми реве немога си направя кефа"

Хах все едно да правиш тройка с 2 девствени момчета. Това би било мнооого забавно, но не бих опитала.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Не, бих го правила само с човека който обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си