Цитирай Първоначално написано от AceXe
И между другото факта, че основно говорите за чисто физическите неудобства (кръвта) говори много за вас самите!!!
И аз това го забелязах. Все кръвта, та кръвта. Не се знае дали изобщо ще има кръв първо на първо. И второ - от какво ви е толкова гнус? Ако се случи така, че приятелката ви да е девствена, но ви обича и иска вие да сте й първият, какво ще й отвърнете(говоря в множествено число, понеже половината индивиди в тая тема са отвратени от нещо си)? "И аз те обичам, ама не ми се занимава, пък и ме е гнус, заради кръвта". Де.ба, вие изкарахте, че все едно банки с кръв ще текат. Щом ви е гнус от самите вас или партньора ви - не сте дорасли нито за раздела, нито изобщо за това, да говорите за секс.

Колкото по темата: Не мисля, че ще е особено възбуждащо. Твърде много екшън за първи път. И аз си мисля, че първият секс е нещо запомнящо се и което оказва влияние и занапред в сексуалния живот и изобщо в отношенията със срещуположния пол. Определено мисля, че първият път(за n-ти път споменавам това словосъчетание) трябва да е между двама души. Не е задължително да има някаква изгаряща любов, обяснения, разтакавания половин година и т.н. Важното е да я има тръпката, химията, доверието в партньора, желанието.