- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- зодия овен...
Искам да ви попитам същото и за зодия овен с какво впечетление сте останали към тая зодия.. от към мъжкия пол дали изневеряват и дали лажат половинката си ?...![]()
Оо, мамка му, спрете се вече! Егати и суеверните тийнове! Всичко си е до човек. Ако този, който харесваш е Овен и ние ти кажем, че представителите на тази зодия са такива и онакива, какво? Ще заебеш всичко, само защото си чула/прочела нещо си за дадената зодия, де мек, някакви жалки общи знаменатели? Ха-ха!![]()
Попитай батко Гугъл.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Стига де.... зодия та зодия! Ами не зависи от зодията!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ами незнам ама определено НЕ ЛААЖАТ а ЛЪЖАТПървоначално написано от isthislove
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Ем не знам... Познавам само един индивид от тази зодия.. и то само от скайп. Понеже говорим постоянно, съм останала с впечатлението, че не е женкар, пич е.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Гаджето ми е овен, ама к'во от т'ва?!То си е до човека, не до зодията
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
ОМФГ :# Пробвай с всички от зодиака и ще си намериш правилния :Д
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Егати...аз съм овен и сега ще изкарате сигурно,че всички момичета са такива или онакива,само защото са зодия овен...Щото вече и такива съм чувала...![]()
Ненормална работа...Вместо само да се чудите на какво да вярвате,по-добре си създайте свое виждане...Както и да е...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
и аз,ама съм моми4е,кога си роден?Първоначално написано от lipstik
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
самонадеяни,нетктични,обич ат да се хвалят,бъбриви,смели инатмета са излезеш ли с такъв на среща,бъди точна,защото мразят да чакат,ще ти го натяквят до безкрай![]()
Тру,аз съм овен и съм същатаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
... По въпроса, не бих изневерявала,честна съм ,не умея да лъжа и ми е страшно неприятно да го правя.
хах, психопрофил на мъжа овен е невъзможено да се направи...общувай с него, ако те обикне и ти го каже, ще имаш целия свят от него...ако не се получи отведнъж се чака....адски много
иначе самовлюбени, самонадеяни, саможиви!!!, обичат хората, но мразят хората да им се бъркат в личния живот, да ги насилват, когато веднъж са с някой, това е начало на история, която не свършва
честно казано. изневеряват доста даже...чисто физически обаче...в смисъл, изневеряват, защото мразят несигурните хора, някакъв чиста проба инстинкт
обичат мнооооого слино, което не е гаранция, че няма да изневерят, за тях по-силна в пъти е психическата изневяра /че си пожелал друг/ не, че си бил с друг
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не беше ли чичкоПървоначално написано от AnzaRe
![]()
кво общо има зодията![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мъжът ОВЕН
Кое прави мъжа Овен толкова секси?
Носи те на ръце. Романтичният мъж овен би направил всичко за щастието ти – цветя, концерти, страстни целувки...
Похотливата му креативност те подлудява. Той прекарва голяма част от времето си в премислянето на интересни фантазии... и изпробването им върху теб.
Държи всичко под контрол. От планирането на съвместния ви уикенд до това какво се случва в спалнята – всичко е перфектно изпипано, а твоята роля е единствено да се отпуснеш и наслаждаваш.
Как да спечелиш сърцето му?
Овенът ужасно си пада по предизвикателствата, така че ако си поиграеш на недостъпна ще успееш да разпалиш интереса му. Примерен сценарий: Най-безсрамно флиртувай с него (като „срамежливо“ докосваш ключицата си), след това задръж темпото и го изчакай да поиска номера ти. Така ще те иска повече.
Какво го дразни?
Обича спонтанните забавления – независимо дали става дума за импровизирана среща или едно бързо в гардеробната по време на парти. При най-малкия ти опит да направиш дългосрочни планове (например да уреждаш лятната ви ваканция през януари) ще го накарат да се почувства притиснат до стената.
Секси трик, за който мечтае
Заведи го на шопинг обиколка за бельо (ще получиш бонус точки, ако го замъкнеш в пробната за предварителен преглед). Пред гледката на палавото ти облекло, богатото му въображение ще се развихри.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...![]()
![]()
![]()
![]()
Много тъп въпрос бих казала ...
![]()
Се едно да питаш за всеки един ден от годината, в който някой се е родил кво мислим..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
АЗ СЪМ ОВЕН .... :P
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..