- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- зодия овен...
защо питаш как съм минал 1 клас .. просто неми се занимава да пиша правилно тфа е аслдйасксйда;дласдас пак и несам в час по бг .. тфа е пука ми ..
Защото си глупав. Не може един нормален човек да пише толкова неграмотно. Не знаеш колко ми падат в очите такива,независимо какви други качества притежават. И би трябвало да ти пука. Какво е тва: "Не ми се занимава да пиша правилно"? О.о Или го можеш или не. ТИ не го можеш => (тоя знак е "следователно",за да не се чудиш) си глупав.Първоначално написано от isthislove
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз съм овен.
Вие на хероин ли сте бе?
какав ти е проблема бе я го духаи ... не ми пука за твоето мнение.. или пиши по темата или се испаряваи и аз също мразя такива като тебе.. не по темата кфо ще ме обучаваш ли глупаф сам бил аи мн дане знаеш каф съм И КОИ СЪММ...Първоначално написано от ShtrudeL
Овните са отвратително проклета зодия![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Овните са отвратително проклета зодия
Аз проблеми нямам. Просто констатирам,че си неграмотен. Ужасно неграмотен. Като не ти пука не ми отговаряй. Какво да не знам? Че то си личи от километри,че си зле с правописа. ТОлкова е грозно,че си нямаш и идея.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
зодията няма значение, важен е човекът и неговият характер. макар че като ми се ядоса мъжо ми вика "ама че си овен"![]()
Едно момче от моята копания,като започне.."Тъп овен,ама го прави много смешно,като малко дете"...Първоначално написано от iiirish
И аз му викам:"Тъпа деба",щото е дева...
Готини сме си,спор няма.
![]()
Какво значение има каква зодия си??Един човек винаги може да бъде печен независимо коя зодия е....Колкото до мъжа овен-печени са, но едно момче може да бъде печено и ако е зодия риби примерно
![]()
Брат ми е зодия овен, тааа той е на 11 и е раздвоен между 2 момичета, но всъщност има чувства към трето, но с него не може да се получи, защото има приятел, който й е предложил по скайп, но сега момчето си е забравило паролота и не могат да си пишат, това е шанс за брат ми, остават първите 2 момичета, ноо той не може да определи в коя е влюбен за това взема третата![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele