.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Извратени хора...

Не мога да разбера как може да има такива болни мозъци... като например да правят секс с животни, да изпитват желание да ебат браменни жени (защото и такива индивиди има)... това просто е възмутително (поне за мен) Искам да разбера какво е Вашето мнение за такива извратени хора и има ли някакъв начин да ги оправим? Извинете ако има такава друга тема и ако имам правописни грешки
    Kolkoto pove4e tolkova pove4e - kazal me4o puh i umrql ot svruh doza

Re: Извратени хора...

Цитирай Първоначално написано от elityyy96
    да ебат браменни жени
    чакай малко , жената като е бременна , не може да изпитва удоволствие ли ;дд ! ?
    .. тва ако е извратено , трябва да забранят секса ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Не мога да разбера как може да има такива болни мозъци... като например да правят секс с животни, да изпитват желание да ебат браменни жени (защото и такива индивиди има)... това просто е възмутително (поне за мен) Искам да разбера какво е Вашето мнение за такива извратени хора и има ли някакъв начин да ги оправим? Извинете ако има такава друга тема и ако имам правописни грешки
    ИЗВИНЕН СИ !

Имах един съученик, който носеше бикини вместо слип. Научих случайно, когато един ден ни намокри дъжда и се наложи да се преобличаме в нас. Много било мекичко - казваше. Веднъж го попитах защо и той ми каза, че имал по-голяма сестра , което си беше вярно и че техните нямали много пари и трябвало да износва нейните дрехи ... Стори ми се гадно, но за него явно си беше нормално.
    Трудно можем да разберем някой ако не сме живели живота му

апф тва си е техен избор ,както на теб няма да ти приятно да го правиш - при тях ще е точно обратното.

Не може всики да еднакви .
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    да ебат браменни жени
    чакай малко , жената като е бременна , не може да изпитва удоволствие ли ;дд ! ?
    До 3-4 месец - може. После става опасно за бебето.

п.п. Не е от личен опит

Ако си коза и те наебе един циганин дали ще ти и е кеф

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена

да изпитват желание да ебат браменни жени (защото и такива индивиди има)... това просто е възмутително (поне за мен)
    Веднага ти казвам, нищо лошо и извратено няма в това, правил съм любов с жена ми докато беше бременна почти до края. Както smiirnoff се изрази
    жената като е бременна , не може да изпитва удоволствие ли
    @NeZaPoznat ти верно си НеЗаПознат с нещата около раждането и секса по време на бременност. Вземи прочети малко преди да пишеш каквото и да било. Всеки оргазъм на жената подготвя организма за ражданате, особенно в деветия месец!
    А ако вярваш на мита, че може да ти влезе пениса при бебето по време на половия акт шъ ма иЗсФиняваш ама не коментирай!

едит: за секса с животни съм против.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    Варна
    жената докато е бременна се нуждае от секс...естествено преди това е задължително да се консултира с гинеколога си,който ще я запознаае по-подробно,пък и организма на всяка е различен.

Да е*ат животни...ще повърна
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Не мога да разбера как може да има такива болни мозъци... като например да изпитват желание да ебат браменни жени (защото и такива индивиди има)...
    прочети ква глупост написа

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Няма по-красива гледка от бременна жена нищо извратено няма в секса с бременна жена

на теб ти се струва извратено ама за тях си е напълно нормално. не че ги защитавам но след като им харесва на хората и не е подсъдно (за секса с животни е подсъдно де) да правят квото искат

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    да ебат браменни жени
    +1

Секса по време на бременност е нещо нормално
    Винаги очаквай неочакваното!

абеее койтоо правии секс
    с животни
    ебаси тъпака изроди гади ме се от такиваа хорааа

Извратени хора

Има ги най-различни индивиди.Е аз преди четох,че имало хора,които пробиват дупки в дърветата и ги оправят .Това се води болест.Мисля,че се наричаха дрендофили

кой пък извратеняк ще тръгнее
    да го прави с дървоо самоо
    катоо се сетя за това(секс с дърво)
    и ми става смешно

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната

сигорнооо
    Bitch! >.<

Град
    Go Skate Day ! ! !

Цитирай Първоначално написано от DeadSilence
    сигорнооо
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Секса с бременна жена няма нищо неестесвено и ненормално.Като забремееш ще те видим дали няма да правиш секс
    А това с животните мога да кажа,че е уникално зле и трябва да си супер психясъл за да го направиш

Цитирай Първоначално написано от kyker4y
    кой пък извратеняк ще тръгнее
    да го прави с дървоо самоо
    катоо се сетя за това(секс с дърво)
    и ми става смешно

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Повечето сте ненормални да мислите,че да го правиш с бременна жена е нещо извратено...Много криворазбрани представи имате за живота като цяло...Като ви опре ножа в гърба ще видим как ще постъпите...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Maina Town
    хах.. всякакви ненормалници има.. За секса с бременна жена не виждам кое му е странното..като й се прави секс на жената да си прави. представете си 9 месеца суша... щеше да е мнооого забавно
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    @lifelesscorpse всъщност само автора е против до момента
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

За секса с бременна жена съм съгласна с някои съфорумници,че на една жена и е необходимо да прави лубов,докато е бременна,стимулира много хормони в нея и за бебето е добре.Относно оправянето на животните,само ако животните са съгласни (все още нямат способността да говорят на наш език)!

Ако няма изрична забрана от лекар сексът при бременност дори е полезен(дори в по-късните месеци)Даже при бременност желанието на жените за секс е по-голямо

А за животните-няма по гнусно нещо от това.................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си