- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Извратени хора...
Не мога да разбера как може да има такива болни мозъци... като например да правят секс с животни, да изпитват желание да ебат браменни жени (защото и такива индивиди има)... това просто е възмутително(поне за мен) Искам да разбера какво е Вашето мнение за такива извратени хора и има ли някакъв начин да ги оправим? Извинете ако има такава друга тема и ако имам правописни грешки
![]()
![]()
Kolkoto pove4e tolkova pove4e - kazal me4o puh i umrql ot svruh doza
чакай малко , жената като е бременна , не може да изпитва удоволствие ли ;дд ! ?Първоначално написано от elityyy96
.. тва ако е извратено , трябва да забранят секса ;д![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ИЗВИНЕН СИ !Първоначално написано от elityyy96
![]()
Имах един съученик, който носеше бикини вместо слип. Научих случайно, когато един ден ни намокри дъжда и се наложи да се преобличаме в нас. Много било мекичко - казваше. Веднъж го попитах защо и той ми каза, че имал по-голяма сестра , което си беше вярно и че техните нямали много пари и трябвало да износва нейните дрехи ...Стори ми се гадно, но за него явно си беше нормално.
Трудно можем да разберем някой ако не сме живели живота му![]()
апф тва си е техен избор ,както на теб няма да ти приятно да го правиш - при тях ще е точно обратното.Първоначално написано от elityyy96
Не може всики да еднакви.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
До 3-4 месец - може. После става опасно за бебето.Първоначално написано от smiirnoff
п.п. Не е от личен опит![]()
Ако си коза и те наебе един циганин дали ще ти и е кеф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си коза и те наебе един циганин дали ще ти и е кеф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднага ти казвам, нищо лошо и извратено няма в това, правил съм любов с жена ми докато беше бременна почти до края. Както smiirnoff се изразиПървоначално написано от elityyy96
@NeZaPoznat ти верно си НеЗаПознат с нещата около раждането и секса по време на бременност. Вземи прочети малко преди да пишеш каквото и да било. Всеки оргазъм на жената подготвя организма за ражданате, особенно в деветия месец!жената като е бременна , не може да изпитва удоволствие ли
А ако вярваш на мита, че може да ти влезе пениса при бебето по време на половия акт шъ ма иЗсФиняваш ама не коментирай!
едит: за секса с животни съм против.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
жената докато е бременна се нуждае от секс...естествено преди това е задължително да се консултира с гинеколога си,който ще я запознаае по-подробно,пък и организма на всяка е различен.
Да е*ат животни...ще повърна![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
прочети ква глупост написаПървоначално написано от elityyy96
Няма по-красива гледка от бременна женанищо извратено няма в секса с бременна жена
![]()
на теб ти се струва извратено ама за тях си е напълно нормално. не че ги защитавам но след като им харесва на хората и не е подсъдно (за секса с животни е подсъдно де) да правят квото искат![]()
+1Първоначално написано от smiirnoff
Секса по време на бременност е нещо нормално![]()
Винаги очаквай неочакваното!
абеее койтоо правии секс
с животни
ебаси тъпака изроди гади ме се от такиваа хорааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има ги най-различни индивиди.Е аз преди четох,че имало хора,които пробиват дупки в дърветата и ги оправят.Това се води болест.Мисля,че се наричаха дрендофили
![]()
кой пък извратеняк ще тръгнее
да го прави с дървоо самоо
катоо се сетя за това(секс с дърво)
и ми става смешно
сигорноооПървоначално написано от elityyy96
![]()
Bitch! >.<![]()
Първоначално написано от DeadSilence
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Първоначално написано от kyker4y
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Повечето сте ненормални да мислите,че да го правиш с бременна жена е нещо извратено...Много криворазбрани представи имате за живота като цяло...Като ви опре ножа в гърба ще видим как ще постъпите...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
хах.. всякакви ненормалници има.. За секса с бременна жена не виждам кое му е странното..като й се прави секс на жената да си прави. представете си 9 месеца суша... щеше да е мнооого забавно![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
@lifelesscorpse всъщност само автора е против до момента
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
За секса с бременна жена съм съгласна с някои съфорумници,че на една жена и е необходимо да прави лубов,докато е бременна,стимулира много хормони в нея и за бебето е добре.Относно оправянето на животните,само ако животните са съгласни (все още нямат способността да говорят на наш език)!
Ако няма изрична забрана от лекар сексът при бременност дори е полезен(дори в по-късните месеци)Даже при бременност желанието на жените за секс е по-голямо![]()
А за животните-няма по гнусно нещо от това.................![]()