- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете,любовна криза
изтрих темата,благодаря за помоща на всички
Амиии покани го да излезете на кафе или разходка...Говори с него и му сподели ,че го харесваш![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Един съвет... Спрете да комуникирате в скайп и почнете да си говорите на живо.
Докато говорите по скайп иди до бяната за 5 мин и после може 'случайно' да ти падне хавлията например докато си пред камерата.Първоначално написано от missidol
![]()
После той ще си каже![]()
Ми щом сте от един квартал,кажи му че у вас ти е скучно и го покани на разходка.Ще си приказвате както и по скайп хвърляй тук-там някой намек и той да се надяваме ще се усети.Пък и кой знае-може и той да има нещо към теб:P
Да обаче,не съм такъф човек,говоря за хавлията,също така как да го поканя на кафе аз не съм такова момиче не мога така,искам да го предизвикам аз ,та да ме покани,как да го направя,и мисля че ако спреме да си пишем по скайп напълно ще загубим всякаква връзка
![]()
Излезте на обиколка на квартала :P Както всеки път казвам на хора с подобен проблем - не прибързвай... Карай полека (но не прекалено леко де), не насилвай нещата - излизайте, пийте кафета, говорете си, пишете си... все ще дойде удобен момент и един от двамната ще се престраши да си каже всичкоУспех!
Той не излиза често,няма много приятели от квартала,винаги е или с брат си и братовчетка си или с един негов приятел,който на мен ми е бартовчед също така и съученик,ааа забравих да добавя той е на 18 ,а аз съм на почти 15,но знам че е имал гадже колкото мен,защото момичето ми е бивша съученичка.
istrih pic4etata![]()
еми кажи му,4е иска6 да излезете само двамата някъде,не вярвам да ти откаже и като излезете му намекни,4е го харесва6Първоначално написано от missidol
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лика прилика сте си ...Първоначално написано от missidol
![]()
Съвет: Прати му линк да прочетете темата. Като си види снимката няма начин да не се сети
СЕРИОЗНО !! Махни снимката му ПЛИИЗ !! Ще го базикат приятелите му ако го видят тук и съвсем ще те намрази![]()
то тука никой не влизаПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Ама той наистина ли е на 18. Снимката му сигурно е от преди 4 години
Вместо да си пишете по скайп, по-добре го покани да излезете и тогава му сподели чувствата си![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
да еПървоначално написано от beachy_bunny
![]()