.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какви хора

Здравейте на всички! Реших да ви споделя моята история и да ми кажете дали сте срещали такъв човек.Аз съм момче на 17г скоро правя 18.. та ето я и моята история. Всичко започна януари месец ..запознах се с едно момиче в нета писахме си зарибявки ала бала и така решихме да излезем харесахме се и се взехме.Ходихме 4 месеца аз мн се превързах към нея и тя уш така и изведъж всичко се испари спря да пише проблеми имала искала да бъде сама и решихме да се разделим.И в същото време на същия ден излиза с друг целуват зарибявки ии станаха ми ясни проблемите им ..се 1 беше ми трудно, но го преживях.И така те са си двамата аз изобщо не се интерисуваh от тях докато не я срещнах вчера.Спираме се говорим си и тя ми се обеснява вече че много съжелявала, било грешка с онова момче, че ако имала възможността да върне времето назад нямало да прави тази грешка.И аз и казах че на всеки може да се даде втори шанс.Разбрахме се да излезем днеска,обаче какво разбрах в последствие,че не само на мен казала тези думи ами и на стария си приятел (заради който ме остави)и също така се е разбрала и с него да излезе.Ако може да ме посъветвате как да постъпя да и го кажа направо в очите че не става за нищо.. или да направя коалиция с другото момче и двамата да измислим нещо. Благодаря за вниманието и ако може без "hate"-търски коментари ;]

Оооо,душа,извинявай,но според мене тази е една безчувствена кучка.Щом същите неща е казала и на другия,смятай за какво става на въпрос.Просто я отрежи-личи си ,че няма чувства към теб.Пожелавам ти да си намери някоя,която ще те оцени и няма така да те разиграва!

.

трудно

Мега фен Аватара на vagarious
    Зарежи я просто,не й тичай след Д-то.Явно не те заслужава.Да знаеш само.че всичко се връща.Айде и пълен напред.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Пффф не се занимавай с нея...Мн ги мразя такива-ту с единия ,ту с другия
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Курвенски номера...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Просто й кажи да си гледа живота и да не те търси повече
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

хах, публично унижение само това смятам, че ще свърши работа.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    няма смисъл от отмъщения. Излез с нея, кажи и какво си разбрал, а също и повече да не те занимава....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Едно е ясно - в никакъв случай не й се вързвай! Ако ти е до забавления - прави коалиция с другото момче, ако не - просто следващият път като я видиш, пресечи улицата!

Голям фен
    [quote="fc"]хах, публично унижение само това смятам, че ще свърши работа.[/quote

м даа направете партия с другия маняк иии действайте после разкажи какво е станало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си