- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако можехте да върнете ..
времето назад и това да стане реалност и да осъществите с някого интимните си фантазий или да ги предотвратите, щяхте ли да го направите![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
не
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Разбира се![]()
![]()
![]()
Не,естествено...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
ДА !!!
То пък едни фантазии....и все пак не бих..
ne...
Естествено,че НЕ!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да,но беше много отдавна.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
И не и да![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
+1Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не![]()
So free
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
mxm
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
НЕ
Да!Допускала съм грешки,но пък човек се учи точно от тях.
ако можех да върна времето назад, винаги съм мислела, че искам да го направя поне веднъж с бившия ми приятел... и винаги съм си мечтала за това, но се радвам, че първият ми път беше със сегашното ми гадже - момчето, което обичам!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Не!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И да и не. За някои неща бих върнала времето, ако можех, за да ги направя.. Но други бих пропуснала.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Попринцип не съжалявам,че направих първия си път с момчето,с което го направих.Ако можех да се върна назад във времето,щях да променя начина си на мислене тогава и държанието си,да опитам да спечеля връзките,които останаха несподелени и да видя какво е можело да бъде.