.

Виж резултатите на анкетата: 7 соу да или не ?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

18 56,25%
  • да

14 43,75%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: 7 soy

Супер фен Аватара на elysunny

7 soy

здравейте. Аз влезнах в 7 соу в прМ с немски. Има ли някои който да се е записал там ? И какво смятате за самото училище ?
    Чувала съм, че имало наркомани много ма то и в 1 АНГ има и нз.
    Та ако може някои да ми каже нещо повече за самото у-ще

ам аз също бях приета там на първо класиране .. ии слава Богу се преместих на второ във 2АЕГ .. аа 7-мо можеш да го прецениш само по това, че е на 43 място по бал в София след второ класиране ...

Да, но по статистиките на матурите от миналата година е на 10 място в цялата страна и не знам вече

До колкото зн даскалото е добро, обаче е мн наркоманско (не, че има особено значение, де...). За всеки случай си попаднал/а на хубаво място.

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    До колкото зн даскалото е добро, обаче е мн наркоманско (не, че има особено значение, де...). За всеки случай си попаднал/а на хубаво място.

Ами мерси. Но в крайна сметка в кое училище няма наркомани ?
    Пък и то зависи от мен дали аз ще стана наркоманка или не ...

Супер фен Аватара на lyfche
    Ох,абе хора,навсякъде има наркомани и не е въпроса какво е училището,ами КАКВИ ХОРА ЩЕ ВЛЕЗНАТ ТАМ.Много ясно,че няма да станат наркомани веднага щом влезнат,те просто ще са си такива.Аз съм в същата паралелка и аз много разпитвах за това училище,всички казваха,че било пропаднало не знам си какво още.Та накрая взех и отидох,разходих се ... ... е не е прелестно,но все пак .

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Ох,абе хора,навсякъде има наркомани и не е въпроса какво е училището,ами КАКВИ ХОРА ЩЕ ВЛЕЗНАТ ТАМ.Много ясно,че няма да станат наркомани веднага щом влезнат,те просто ще са си такива.Аз съм в същата паралелка и аз много разпитвах за това училище,всички казваха,че било пропаднало не знам си какво още.Та накрая взех и отидох,разходих се ... ... е не е прелестно,но все пак .
    Да и аз съм на същото мнение

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Здравей. Значи 3 мой вече бивши съученички също ги приеха там.. И мисля, че ти дори ще си с една от тях . Трите влязоха, но все с различни паралелки . Та според тях "училището е супер" . Брата на едно от момичетата учи там и доколкото знам е доволен, сега ще е 11 клас. Аз първоначално мислех да го напиша, но тогава тате ми каза какъв е смисъла от едно соу (в случая училището, в което учих преди това ) да вляза в друго соу (тоест 7-мо) . И в край на сметка не го писах, но може би не е чак толкова лошо въпреки слуховете, които се носят за него. По това съдим, заради кандидатите, които не са малко. Както каза във всяко училище ще има наркомани, както и пияници, пушачи и тем подобни, но всичко зависи от теб, дали ти ще станеш такава. (ти си го каза) . Айде и късмет на 15 септември.

Loko Sofia
    Manchester United

Re: 7 soy

Цитирай Първоначално написано от elysunny
    здравейте. Аз влезнах в 7 соу в прМ с немски. Има ли някои който да се е записал там ? И какво смятате за самото училище ?
    ами и аз съм в 7 СОУ в същата паралелка : ))

Re: 7 soy

Цитирай Първоначално написано от crazy_kriska
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    ами и аз съм в 7 СОУ в същата паралелка : ))

супер

Супер фен Аватара на storex
    Сигурен съм, че някой е гласувал с "НЕ" без да има представа за училището, така че аз направих съшото с "ДА" УСпех!

Цитирай Първоначално написано от storex
    Сигурен съм, че някой е гласувал с "НЕ" без да има представа за училището, така че аз направих съшото с "ДА" УСпех!
    ами мерсии

Град
    софия
    И аз ще съм в 7-мо ПрМ, обаче с английски...и аз се разходих с lyfche наистина не беше кой знае какво, ама ме кефи даскалото...

Град
    Wonderland
    училището си е много яко!

и аз ше уча там,90%,ама няма да съм 8 клас,съжалявам.
    ше бъда с френски иначе.

а има ли някой с френски???? аз мисля, че училището е добро всички мои познати го хвалят пък ще го видим.

Повече от фен
    Град
    SoFia
    Аз съм в 7 с френски език и мисля ,че е много готино даскалото.

smiLexaga1n - абе ади ти пък защото си в по различно даскало (31сучем ) там е същото .

няма ли още някой с френски. Аз много се замислям дали да си остана в 7 или да се местя след 8 клас. Мечтите ми бяха други.Айде някой да даде саветче ПЛС!

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от JorkiO
    Аз съм в 7 с френски език и мисля ,че е много готино даскалото.

smiLexaga1n - абе ади ти пък защото си в по различно даскало (31сучем ) там е същото .

- малко спам

Ми моето е специално за изучаване на чужди езици и е под егидата на Кеймбридж, и тоест е по-различно. Сега на 15 ще видим дали е същото като старото. Да се надяваме, че не. Не знам защо, но аз разбрах, че ти след 8-ми ще кандидатстваш.

Loko Sofia
    Manchester United

ами на мен главно идеята ми беше да уча в 1 испанска.Обаче номерът не се получи и все още се чуда дали да карам курс по испански и в края на 8 клас има някакъв изпит в 1 испанска/писмен и устен на испански/ и ако го изкарам влизам, но не съм сигурна в решенията си. С 2 думи незнам какво искам. Ако у-щето не ми хареса, но всички го хвалят и все пак съм много раздвоена.

qko i az sam tam sam priet s prm ama s angliski za u4ili6teto znam dosta ima narkomani da no kade nqma ? mqstoto e hubavo no ima dosta gadni pravila taka sam 4uval ne davat na mom4etata s dalgi kosi naprimer , ako stava duma rezultati te sa dosta dobri ot tam ob6t uspeh 5,20 mai ot 7-12 klas na maturite nai niskata ucenka po bel e bila 4,80 i to samo edna drugite sa nad 5 bili nadqvam se da e dobro u4ili6teto qkoto na prm 4e 6te u4im po 21 4asa ezika s koito sme i nqma da u4im ni6to drugo e 6te imame bel po 1 4as na sedmicia i 1 4as literatura ne pove4e taka nqma da u4im drugo i kef
    Fuck the burger Fuck the pizza the best is weed s bozica !

q nqkoi dali moje da mi pomogne seki pat kato vlqza v teenproblem mi otvarq da si opravqm profila vlizam v nqkava tema i pak taka vsa6nost na sqka nova stanica mi otvarq da si opravqm profila *mnogo e priqtno* ako imate predstava ot kade da go opravq
    Fuck the burger Fuck the pizza the best is weed s bozica !

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    По-скоро НЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си