.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    София

Кое училище да избера?

Здравейте! Реших да потърся вашата помощ. Тази година кандидатствах след 7 клас. Мисля, че бала ми е достатъчен за елитните гимназии, но не съм сигурна на коя да се спра. Колебая се между 91НЕГ, 73СОУ, 9ФЕГ и 164ГПИЕ. Надявам се да ми препоръчате някое от тези училища. Благодаря предварително!! Съжалявам, ако темата се повтаря

Колко ти е балът?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    София
    Балът ми е 32,214, защото тази година изпитът по математика беше отвратителен. Не е кой знае колко висок, но мисля, че може да ми стигне, защото тази година изпитите бяха по трудни от миналогодишните и баловете на училищата ще се понижат.

За ИЕГ и НЕГ според мен няма да ти стигне... Поне съдейки по миналогодишните минимални балове. За другите две - мисля, че е достатъчен.
    Ако искаш - рискувай, но не мисля, че си струва...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

фег и после 73 поне според мен

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Според мен с този бал, дори да не те приемат на първо и второ класиране, няма да е зле да изчакаш трето.

За 73 СОУ мога от личен опит да ти кажа, че е едно от най-добрите, да не кажа най-доброто държавно училище. След 73 бях в 1 АЕГ и там е много по-зле. Ако ти се учи немски това е мястото. Има немци. Учителите по български език са страхотни. Базата е много рядко явление за държавно училище, благодарение на г-жа Фъндъкова, която ни беше директор преди да стане кмет по Образованието. Тоалетните са нови. Има асансъори за деца със затруднения. Има бейзболно игрище. Има футболни и баскетболни игрища. А и най-малкото факта, че миналата година беше на първо място по успех на матурите от държавните училища и на четвърто тази година, ясно показва какво образование се дава там.

Град
    София
    Мерси за бързите отговори!!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Я се стегнете - и кандидат гимназистите и кандидат студентите! Баловете бяха изключително ниски навсякъде миналата година, та какво остава за тази. Кой където иска, там ще влезе. Не схващате ли, че изтъпяваме все повече и повече
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)

Миналата година балът ми беше точно толкова. За НЕГ и ИЕГ надали ще ти стигне , е за ИЕГ може ако не на 1во , то на 2ро класиране ... За ФЕГ ще ти стигне за 73то също сигурно, така че стискам палци и ти препоръчвам 9 ФЕГ

Град
    София
    С хиляда ръце гласувам за 73-то ! Уча там и наистина е стахотно Учи се доста, но пък излизаш от него с много добро образование, та дори и на добро интелектуално ниво

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dari95
    А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)
    Не ходи там По-добре френската или испанската А иначе ако ходиш там,по-добре френски,защото е по-популярен...Във всяка държава първо ще те питат дали знаеш английски или френски...Никъде няма да те питат за руски...е освен в Русия де А английски предполагам си учила и имаш представа за кво става въпрос,като отидеш 1 година на курс и ще го научиш Аз те съветвам,че няма смисъл да ходиш в АЕГ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Според мен с този бал, дори да не те приемат на първо и второ класиране, няма да е зле да изчакаш трето.

За 73 СОУ мога от личен опит да ти кажа, че е едно от най-добрите, да не кажа най-доброто държавно училище. След 73 бях в 1 АЕГ и там е много по-зле. Ако ти се учи немски това е мястото. Има немци. Учителите по български език са страхотни. Базата е много рядко явление за държавно училище, благодарение на г-жа Фъндъкова, която ни беше директор преди да стане кмет по Образованието. Тоалетните са нови. Има асансъори за деца със затруднения. Има бейзболно игрище. Има футболни и баскетболни игрища. А и най-малкото факта, че миналата година беше на първо място по успех на матурите от държавните училища и на четвърто тази година, ясно показва какво образование се дава там.
    +1

73 СОУ е мн добро, а 91во също мисля че е добро... за 1 АЕГ не съм мн сиг,а за другите нищо нз

първо, браво че имаш избор за гимназии, много хора нямат. сега чети внимателно и запомни какво съм на писала: НЕ ВЛИЗАЙ В НПМГ. Друго нямам какво да добавя. (аз уча там, не го казвам, за да обидя някого)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си