- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ходя с един, а съм влюбена в друг! :(((
хах ! Намери кой да се обади тая дето викаше "има си парички искам да е само мой" ..Първоначално написано от AnincetoSexy
![]()
Искам да ти кажа толкова много неща..
Как ми липсваш! Върни се пак при мен ..
Без теб угасвам ..
Остани сама и се замисли какво чувстваш.. объркана си..
еми да ама пък С ми изглежда много несериозен.. най-добре наистина остани самаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
не смятам да 4ета поредния боклук..
оправяй се курво
не се изказвай неподготвен,прасе
Моме, според мен на първо място питай господин С да не гей. Така много по- ясно ще си решиш проблема. Все пак, ще ти е малко трудно да очакваш любов от хомосексуален. А тук определено на това ми мирише![]()
Zdraveite! Iskam i az da spodelq moq sluchai..Predi 6 godini se zapoznah s edno momche( shte go nareka G ),vliubihme se ot pruv pogled,vsichko beshe prekrasno bqhme mnogo shtastlivi,vsichki ni zavijdaha..toi beshe idealniqt chovek za men,pokrivashe vsichkite mi kriterii,no kakto vinagi i tazi krasiva prikazka stigna svoq krai...Razdelihme se,no vupreki tova ne sprqhme da se vijdame vsichko si beshe po staru mu samo deto ne se vodehme za gadjeta pred horata...Opitvali sme da se razdelim za postoqnno,no ne se poluchavashe dori da ne vijdahme s meseci sled tova se tursehme i iskahme oshte poveche..i taka do predi 1 godina kogato mi pisna ot tazi situaciq i trugnah s drugo momche (nego shte nareka M )..otnachalo mi beshe mnogo trudno postoqnno gi sravnqvah v "M" mnogo neshta ne mi harehvaha toi e pulna protivopolojnost na "G" ediniqt e sportist drugiqt otpusnat..pri ediniqt bqh kato ogun,uragan kogato pravehme sex napravo go otnasqh vse ne mi stigashe, s drugiqt sum studena..nqmam jelanie stignem li da pravim sex lqgam i chakam da svurshi..Ot druga strana s "M'' sum mnogo spokoina chuvstvam se obichana,dokato s "G" az bqh tazi koqto obichashe i davashe poveche..Ta mykata mi e che sega se chuvstvam dobre obicham priqtelqt si,no kogato si pomislq za golqmata si liubov surceto mi zapochva da strada,ochite mi se nasulzqvat.. i toi me obicha i iska da e s men no tova nqma kak da stane..tvurde mnogo se naranihme,toi se promeni neznam dali ako opitame tochno sega shte se zadurjim zaedno..puk i az sum veche 1 godina s "M" toi se durji perf s men i ne mislq che si zaslujava da zahvurlq vsichko za da gonq divoto..
темата е от 2009 о.О sandrincheto да пише на кирилица
Да видях,че е стара просто исках да си кажа мъката..![]()
Имала съм подобен случай,да..
След като скъсах с 'голямата си любов' имаше едно момче,което много настояваше да бъде с мен.Аз реших да му дам шанс и тръгнах с него,но още обичах бившия си и му обясних,че не съм готова още за нова връзка.Той за щастие ме разбра и сега сме в много добри отношения.
Събери си мислите и реши кой от тях искаш макар,че С. направо си ти е казал,че не иска да бъде с теб.
Не знам.. най-добрия вариант според мен е да скъсаш с гаджето ти,защото явно нямаш нищо към него и да се опиташ да преодолееш С.
Просто приеми,че с него сте само приятели.Знам,че е трудно и аз съм в много сложна ситуация в момента,но се опитвам да бъда силна . Успех.
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Поредната кифла която и тя не знае кво иска. Направи добро на света и си пръсни мозъка.
Или с един или с никого.
Детенце, което все още не е е пораснало толкова, че да знае със сигурност какво иска и какво чувства. Това е проблема.
И как да се справиш ли?
Просто спри да се занимаваш с всички , дай си почивка с момчетата. Не си достатъчно пораснала явно за връзки.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Курвенски номера правиш. Днеска с един утре с друг, трети обича...