- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- При ерекция..
Здравейте ! Аз съм момче на 13 години. Не съм правил с*кс до сега. Малко съм притеснен, защото при ерекция пениса стърчи нагоре и немога да го мърдам надолу. Проблем ли е ? Моля помогнете ми ! :(
Сиг. защото го държиш право нагоре към пъпа (в гащите) ,така ли е ? Ако е така дръж го надоло и виж дали и ма резултат![]()
и на мене ми беше така но с времето ще почне да натижава![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Нали е чеп, нека нагоре да стои. След 50 години ще се чудиш как да го докараш до такова състояние![]()
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
споко!Първоначално написано от goshk0t0
нищо ти няма!
и няма никаква връзка с това в каква посока " го държиш (в гащите) "![]()
ае маняк на 13 си бе .... ся мн ти са ебе и за туи немои го мръднеш надоло но с времето ще разбереш че не си се родил само за да ебеш ... ае кат ти доиде времето ще намериш как да го набуташ на мястото му ..... тъпи теми колкото щеш...![]()
Първоначално написано от PlamenMEN
ni6to ti nqma n 13 si
stani na 16 i togava 6te si pogovorim za sex
rano ti e![]()
абе имаше една поговорка..жените неискат пениса да стига до коленете а искат да стига до пъпа..![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Идиот, нали ако си го държи надолу ще се покриви бе сине майчин. Най-малкото е неприятно.Първоначално написано от prezmo123
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Първоначално написано от kamyk
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..