момичета с какво поддържате стъпалата си мекички... препоръчайте ми кремчета, лосиончета и нещо подобно миси предварително![]()
Просто аз
Аз си ги изтърквам с пемза и послее слагам един крем за загрубяла кожа и стават много мекички![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
когато си правя педикюр си правя вана на краката като във водата слагам шампоан или душ гел за 30-40 мин.. След това почиствам горния слой мъртва/мръсна кожа със скраб. Подсушавам, намазвам с хидратиращ крем и обувам чорапки. Резултата е меки и хубави стъпала като на бебче. Ефекта го запазвам като вечер си мажа стъпалата с крем и спя с чорапи![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз само ги изтърквам с пемза и съм готова не се мацам с работи , тъй като са ми в отлично състояние само трябва да поработвам на ноктетатаИначе аз си мажа самите крака с крем за да са по мекички и да не излгеждат сухи
![]()
и аз съм същатаПървоначално написано от under_black_sky
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ем мажа ги с лосиона ми за тяло- бебешкия на Бочко- мн е хубав![]()
с охлаждащия крем на ейвън-мисля,че беше със зелен чай и мента.
Ооо кремчето ми на Ейвън![]()
![]()
Бог да го благослови милото ми
Едно със синя опаковка с бяло,пише Foot work![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
само дето аз не спя с чорапиПървоначално написано от SunSmile
![]()
С пемза и после ги мажа с едно кремче glysolid![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
+1Първоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
AVON има една серийка козметика за кракаЕдната е с мента мисля, а другата с диня и 2те са мн хубави. Като се къпя си изтърквам краката с пемза и после им правя разни процедурки с горепосочените продукти :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
С малко неща на Ейвън-ексфолиант и омекотяващ крем за стъпала на Уинтър Спейс и една пила за стъпала и изстъргващо и заглаждащо покритие.![]()
![]()
Аз търкам загрубялата кожа с пемза,а след това ползвам 2 кремчета на Ейвън- едното e Rough Skin Remover и наистина много омекотавя кожата :) То май е повече като маска-масажираш краката с него и отмиваш..и резултата е моментален,а след него някакво хидратиращо кремче слагам пак на Ейвън :)
първо ги минавам с пемзата после с Ейвън-ексфолианта и накрая с кремче и са страхотни
ексфолиант за стъпала и някакъв крем на водна основа (в общи линии квото ми падне..)
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC