.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    ми 27.. дано да намалят бала
    - . ...мразя да сэ wLюbwam,.,мразя и да съм сама .,.. мразя да мэ гледаТ ,.,когато по улицитэ плача,, .. мразя сэбэ с!,мразя своэто [сьRцэ]...толкоз нэрв! проп!лях,а всэ ощэ съм дэтэ... [ !!! ] **коiTy iska skype Da пише ;]] **

Мега фен
    Град
    Извън границите
    30-то е мн зле

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Мога да ти кажа,че училището си е добро.Даже някъде четох,че вече се водело 3-та Немска Не знам колко е вярно,но да,има паралелки с Немски език.Консултирах се с бивши и настоящи ученици на това училище,казват,че било добро,но и строго.Например не разрешавали да се влиза с Напитки и Храни в часовете,Без стикери не можело да се влиза т.е. външни лица не пускат,което било добре,защото преди имало кражби и даже ми казаха за изнасилване на момиче.Това е,което знам.
    аз пък знам че трета немска е 35то ...
    да и аз знам че 35 е трета немска но за нищо на света не влизайте там ако сте сериозни,защото доста ще пропаднете(имам там познати и съм се нагледала...)

ти(дето пусна темата) какви оценки имаш ?

Град
    Където той,там и аз! :D
    Всичко зависи от това какъв език искаш да учиш.Аз съм от 1во и не съжалявам,че влязох там хората са Чук,а и повечето учители биват ;]
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

1во и после 7мо поне аз като кандидатствах преди 3 години ги писах така ... но се радвам че не влезнах в нито едно от двете

Голям фен Аватара на CaSsIe
    В 30-то не те съветвам да влизаш...до 7ми клас съм учила там и не искам да се връщам. Учителите са гадни, обстановка също абее общо взето всичко. Няма никаква дисциплина и не излизаш с никакво образование от там(ако си решила да го завършваш де). Аз поне попаднах на уникален класен, иначе има луди даскалки ( в буквален смисъл) и доколкото ми казват приятели от там, даскалото продължава да запада. За 7мо съм чувала, че е много яко даскало и сестра ми е учила там - доволна остана. За 1во не знам.

Супер фен Аватара на lyfche
    Толков али е зле 30 А мислите ли,че ще намалят бал с 400 стотни на 2-ро класиране

и аз учих в 1во до 7 клас.. супер яко даскало .. и в механото има много печени хора.. а са начи ако треаше да избирам м/у 1во и 7мо бих избрала 1во... хората там са яки... учителите не са много зле екстра е препоръчвам ти го а за 30то да не говорим.. адски тъпо даскало... :X

Супер фен Аватара на elysunny
    7-мо аз съм там в природоматематическата с немски ако има някои от там да пише на скайп sunny.day.xx

ами бала щом ти е 25 би трябвало да те приемат моя е 23-24 и ме приеха на първо класиране в 7-мо в ПрМ с НЕ

1во много ясно 7 години съм учила там.. и ако не беше то.. сега нямаше да съм на ниво за нищо ! .. 1во ! даже сега се чудя дали да остана в 1во.. ноо зависи къде ме приемат на 3то класиране ..

начи ще ти кажа едно нещо:7мо е много по-дисциплинирано училище(не че първо не е),но си прецени дали си от онези които искат да се учат или от онези които не толкова..? защото аз уча в 1во от 2 години и ще почвам 3та, а в 7мо майка ми е учителка, и ми прави впечатление, че майка ми е адски жъзмутена от някои свои ученици (и не се и съмнявам),но искам да кажа, че в 7мо винаги ще очакват много от теб, докато в 1во ако не си от онези мнооого "достадни и тъпи" ученици винаги можеш да минеш с неизвинените и с 2ките и всичкоо друго "неприемливо". Казвам го от личен опит- още повече ако случиш на страхотен класен ръководител, като моятата...аз завърших с 11 неизвинени в бележника, като имах поне 20- 25.. ученето в 7мо е наистина добро-няма да останеш тъп освен ако не го искаш (но тогава няма да си в 7мо де :Д ) .. в 1во дисциплината е доста крехка(при повечето предмети) :Д така че трябва много да се мъчиш за да научиш нещо самичък...но за сметка на това в 1во ще намериш ебати ПИЧОВЕТЕ (наистина) докато в 7мо ще има доста повече снобари...
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Учила съм 7 години в 30-то и тази година завърших. Мога да ти кажа, че е много яко даскало, с много готини хора. Според мен няма да съжаляваш ако влезеш там. За госпожите мога да кажа, че сред тях има адцки печени, особено госпожата по история Младенова. Такъв смях падаше с нея. Наистина много съжалявам, че се преместих, ама няма как, нали наще ме караха

Спрете да съживявате старите теми, бе, авторът отдавна се е записал и хич не го топли какво пишете 20 дни след това.
    Male

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Стига толкова с тази тема.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си