.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

скачане на въже...?

Здравейте! От 4-5 дни нещо съм се амбицирала да свалям излишните килограми , все пак е почти лято и трябва да се постегна малко...

Четох някои работи в интернет за скачането на въже , но искам и да чуя мнението на хора ,които са го пробвали и да кажат какви резултати са постигнали....

от 4-5 дни насам всеки ден скачам на въже по следната програма :
    5 x 5
    5 x 10
    5 x 20
    5 x 30

4 x 5
    4 x 10
    4 x 20
    4 x 30
    .
    .
    .
    и така нататък ,докато не стигна по 1 серия от всяка бройка.Между отделните бройки правя почивка по 10 секунди , а между серийте по 1 минута.Накрая правя 2x50

И така....мислите ли ,че скачането на въже дава резултат и какъв е бил той при вас...
    Благодаря на всички ,които са си направили труда да прочетат темата и да дадат своето мнение!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    Тепетата
    аз си купих въженце преди 1-2 дни и си правя по 4,5 x 150
    Time is all I got

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Скачайте 1 минута и една почивайте като за начало. Така 3 серии. След известно време като започнете да не се оплитате често 2 минути и 1 почивка. Лека по лека ще започнете сами да увеличавате времето за скачане.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Е аз не мога по 150 наведнъж , явно защото не съм скачала от години и сега ми трябва малко тренинг .Накрая след серията 2x50 започвам да скачам докато мога и вчера и днес скочих около 85 пъти , но засега това ми е максимума,без да започна да се оплитам.Имам намерение след като посвикна (и като ми мине мускаулната треска - имам на прасците) да започна вече да измервам във минути , а не в подскоци.voLtage като започнеш да виждаш резултатио пиши какви са...
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

parvo pozdravleniq 4e si se orientirala kam tozi bezkraino zabaven sport vtoro kakto se vika ne e vajno koli4estvoto a ka4estvoto! smisal moje da pravi6 300 podskoka na samo na edno mqsto (koeto az pravq) ili da opita6 100 podskoka nazad-napred koeto e dale4 po-efektivno i izob6to izmislqi si vsqkakvi po-raznoobrazni dvijeniq. opredeleno 6te ima6 myskylna treska na prascite no garantiram ti - zaslyjava si rezyltatat !!! drygoto koeto az pravq no to trydno se ysvoqva i specialno ritama e 1 podskok na 2 prevartaniq koeto ozna4ava 4e i racete ti 6te zaqknat ot extrata sila koqto zavarta vajeto po-barzo. ako ne6to drygo te interesyva pi6i ai kasmet i bqgai da ska4a6
    Prisms of light bend perception through infinite realms and parallel dimensions, across the oceans of time, reaching beyond the edge of forever...

Повече от фен
    С по-голям отскок и завърташ бързо ръцете два пъти.

Аз скачам по 5 мин или броя и правя 400-500 наведнъж, но само когато се сетя може би 2 пъти на седмица така че за резултат не мога да кажа.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Град
    у вас
    Ве зимаш въженцето и 10 минути си скачаш. На следващата сидмица по 15, после по 20 кат станеш машина си прай 3пъти в седмицата 2 по 20 минутки и си супер.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    аз скачах по 30 мин на ден 2х15 или 3х10 но спрях, защото прасеца ми започна да расте
    One 21 GunS

Аз преди скачах всеки ден по 10-15 минути максимум и за една седмица имаше резултати.
    Сега съм спряла, защото съм малко болна..
    После пак ще почвам сигурно.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен
    Град
    Варна
    Супер е скачането,особено ако не ти се бяга .Определено има ефект,но трябва да се схване техниката и малко,по малко ще станеш издръжлив.Аз лично си скачам от време на време,но когато се зарибих по 1 час (на почивки ) си скачах,пусках си музика.Но по принцип мазнините се топят след 20-тата минута,след 40-тата се топи вече и мускул.Но няма да стане само със кардио,трябва и хранителен режим

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Супер е скачането,особено ако не ти се бяга .Определено има ефект,но трябва да се схване техниката и малко,по малко ще станеш издръжлив.Аз лично си скачам от време на време,но когато се зарибих по 1 час (на почивки ) си скачах,пусках си музика.Но по принцип мазнините се топят след 20-тата минута,след 40-тата се топи вече и мускул.Но няма да стане само със кардио,трябва и хранителен режим
    съгласа съм,че има ефект и то доста голям(поне при мен) но не забелязваш ли промяна в прасеца след като скачаш, в смисъл да се уголемява мускула
    One 21 GunS

Повече от фен
    Град
    Варна
    Аз по принцип си имам развит прасец,усещам че се стяга особено след скачане ме държи 1-2 дена.Но скачането натоварва доста прасците.Ако искаш да свалиш мускулна маса (трудна задача) трябва да "претренираш" с кардио,не знам точно след коя минута се изгаряше и мускул,абе около 40-тата,отделя се кортизол и топиш и мускула.
    А иначе пробвай да скачаш по- малко,смисъл не всеки ден

Абе много се топят циците от скачане да знаеш :d

Задник съм!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Genetix
    Абе много се топят циците от скачане да знаеш :d

Град
    морската столица
    Абе тва ми изглежда трудно да скачам околко въже или то окло мене..я дайте съвети как да схвана техниката

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Скача се основно с колената и прасеца, скачай ниско и леко, без излишни движения и поддържай синхрона

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Скача се основно с колената и прасеца, скачай ниско и леко, без излишни движения и поддържай синхрона
    Колена??? Не ти схванах мисълта.

Пружиниране в коленете?

По-добре не пиши глупости

И ??? Човекът за "пружиниране в коленете" ли говори?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Както виждаш при скачането се изтласква с прасците а при приземяването коленете се свиват леко за да поемат тежестта

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Както виждаш при скачането се изтласква с прасците а при приземяването коленете се свиват леко за да поемат тежестта
    Изтпласкването става от прасци, бедра, задник... При приземяването пак ти участват бедрените, тибиалните, коремните мускули и задника. Не коленете ти поемат тежестта, а мускулатурата играе тази роля. Там е идеята на свиването на колената, мускулите да успеят да оберат натоварването и да ти предпазят ставата.

Понеже явно се образоваш от youtube, виж какво ми излиза при търсене: http://www.youtube.com/watch?v=ioA1wfq7vcg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си