.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Благоевград

Няколко въпроса..!?

Знаем всички, че при една нормална връзка винаги се стига до sex, или по точно от чувствата до sexa, въпреки че чувствата си остават и след това. Но възможно ли е от sexa са се стигне до някакви чувства. В смисъл.. ако много харесваш един човек, а той е от този тип момчета, дето само гледат да си легнат със някоя, и ако ти решиш, че искаш да го направиш с него (въпреки че е грешка) възможно ли е в този човек след това да се породят някакви чувства? ..или ти просто ще си му поредната!
    И още един въпрос..
    Как можеш според вас едно такова момче "playboy" дето спи със всяка втора и не се интересува от ничии чувства.. как можем да го превърнем в точно обратното? ..Да започне и него да го боли за теб?

ПП: това са въпроси, на които ще се радвам да отговорите, просто за да разбера какво мислите по тези въпроси и случвало ли ви се е да попаднете на такива момчета и как се справяте с тях!?

Повече от фен

Здрасти!

1.Значи.. Според мен от секс не могат да се получат никакъи истински чувства. За мен ще му бъдеш поредната.
    2.Не можеш да промениш едно момче, което е 'playboy' !

Това мисля аз.

Супер фен
    Е като цяло плейбоя си е плейбой... И е тъпо да се надяваш,че ще му станеш любимата за една нощ..
    Но също така е глупаво и да питаш така общо за ВСИЧКИ... ''Как да променим плейбоя?'' ... ''как да променим кифлата?'' ... и т.н. Сещаш се...индивидуално е.
    А ми е безкрайно смешна гледка когато момичетата се лепят точно на такива момчета и после казват ''АМА ЗАЩООО ТОЙЙ НЕ МЕ УВАЖАВАА...ЗАЩО НЕ МЕ ВИКНА СНОЩИИИ... '' поне като се правят такива глупости да сме на ясно,че са глупости

Разбира се, че може едно такова момче да се влюби.
    Но мисля, че ако се влюби в момиче, то ще е преди да правят секс..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

значи аз ще ти отг за това дали може от един женкар да направиш момче което да обича и т.н ... ами можеш и това не е толкова трудно стига да знаеш как да му влезеш под кожата ... смисъл всеки рано или късно си намира майстора ...редки са случаите според мен де с непоправими хора ... лично аз попаднах на един такъв "женкар" ..които ей така неискал сер връзки бла бла .. ама вече година сме заедно така че успех
    хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]

Град
    Благоевград
    Пример за това, че едно такова момче може да се промени е брат ми. Той винаги е бил с много момичета и никога не му е пукало за някоя. Докато ходи с една, спи с друга.. аз винаги съм го критикувала и съм се възмущавала от това, което прави. Но той никога не се променяше. Преди два месеца тръгна с едно момиче, а аз не им давах повече от седмица. Да.. но издържа с нея цели два месеца и дори наскоро скъсаха по съвсем други причини. Докато беше с нея, той никога не и изневеряваше (до колкото аз знам) и дори не си пишеше с друга ;Xx
    А сега, след раздялата им, все едно не е същия човек, личи си колко много страда за нея. А и наи странното е че не иска да се занимава с никоя друга. Е.. какъв беше.. а какъв стана. Значи все пак и "playboy-четата" имат сърца.. но как тя успя да стигне до сърцето му, а никоя друга не успя

Град
    Хасково
    Абе женкара си остава женкар докато не си намри подхоящата половинка, но не се знае кога ще стане това... Няма как да гадаеш. Но със сигурност един секс нищо няма да промени.

Супер фен
    Секса може просто да увеличи малко повече чувствата,но чак да породи нови чувства,не мисля,че е възможно.Пък знам ли и аз.Хора различни ... Но при женкарите е по-трудно.При тях рядко можеш да откриеш чувства,а още повече пък породени от секс.Но .. това си е мое мнение.Може и да греша.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Няколко въпроса..!?

Цитирай Първоначално написано от sLadkaTa_LoRi
    ЗНо възможно ли е от sexa са се стигне до някакви чувства.

И още един въпрос..
    Как можеш според вас едно такова момче "playboy" дето спи със всяка втора и не се интересува от ничии чувства.. как можем да го превърнем в точно обратното? ..Да започне и него да го боли за теб?

ПП: това са въпроси, на които ще се радвам да отговорите, просто за да разбера какво мислите по тези въпроси и случвало ли ви се е да попаднете на такива момчета и как се справяте с тях!?

Мисля, че Да

Момчето playboy е свикнало да е харесвано, винаги, когато иска нещо или по-точно НЯКОЯ да си я получи. Ако обаче едно момиче му се "дърпа" така да се каже, т.е не м усе даде лесно, недостъпна етой ще направи всичко възможно да я впечатли и докато се усети вече ще се влюбил в нея. Поне аз така смятам (а може би гледам твърде много филми )
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Когато започнеш връзка от подобен характер,или пък било то авантюра... Трябва да с напълно сигурна,че можеш да и се насладиш напълно-именно,че няма да се влюбиш или увлечеш по човека,без да знаеш дали можеш да очакваш същото от него...
    Тва днеска е втората такава тема,по която пиша Защо не,мисля че секса може да доведе до любов...
    А иначе не се захващай да променяш плейбоя-безкрайно много усилия,мъки,болки и разочаования...Когато най-накрая го постигнеш,ще си толкова уморена от всичко,че ще ти е все едно..
    А и не е гарантирано дали ще се промени човека...индивидуално е за всеки...

Ами аз смятам, че може от секс да се стигне до чувства, но рядко.. Просто не знаеш на кой какво ще му щукне..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Мойто момче беше `плейбойче`.Ама нещо си намери майстора
    Всичко се променя до момента ,когато срещнат точното момиче..макар и без да искат.Просто в един момент осъзнават ,че неискат да я губят бла ,бла ..

А за секса Че кое момиче би поискало? (нормално момиче)
    *мое мнение*
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    `In Hell`
    Според мен хората не се променят .. просто повечето ми гаджета са били такива и от личен опит го знам .. просто при връзка със такива не трябва да се впрягаш много .. все пак няма да се жениш за него

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Господи колко дразнят тея розови букви :Х

Sku4valo mi se e d ahltna po takuvv.I ko natiskahme se v tqh.Dori ne se celuvahme...Be6e hubavo , on na drugiq den se edno ni6to ne e bilo.Posle me zapla6vaha zaradi nego.I taka be6e zabavno sega mse frendove.A otnosno vuprosa kak se opraqt.Trqq da zalitnat mnoo qko po nqkoq macka 4e da vidqt kakvo e to lubov

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си