- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище в Ст.Загора
ами искам да ви питам дали ще ми стигне бал 31.608 да вляза английски с френски в "Ромен Ролан " Стара Загора и да ми препоръчате какво е най добре за Стара Згора
ТЯ е най- добре за Стара Загора.
В Стара Загора езиковата е най-добрата. А за бала-зависи от другите ученици, но предполагам, че ще влезеш.![]()
Male
Като ти видях темата се зарадвах. заради Стз. После видях, че питаш за конкуренцията![]()
И трябваше да споделиш тази жизненоважна информация с нас?Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
Male
Що да не?Първоначално написано от faststep
Защото няма нищо общо с темата!Първоначално написано от ImmortalForever
Ако искаш да трупаш мнения, ходи се занимавай с боклуците в кофата.
![]()
Male
Лош!Първоначално написано от faststep
![]()
Имам достатъчно мнения
И за да ти мине сърбежа на гъза ще кажа и по тематана авторката) Да!ще ти стигне.Този набор с такъв бал, ще ти стигне за навсякъде..Даже пробвай Английски с немски.На мен не ми стигна навремето, преди 5 години за некфи стотни,(не съжалявам де) ама ти ще си добре!
Ми начи бала трябва да ти стигне, но все съм смятал че ромен ролан не е най- доброто в града
Значи..."Английски и Френски" специално е само една паралелка-тоест,там приемат доста малко хора,но пък балът ти е доста висок,така че сигурно ще влезеш...ако беше кандидатствала "Френски и Английски" влизането ти щеше да е 100% сигурно..късмет.
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, i told ya
Daddy's here to hold ya through the night
It may seem a little crazy, pretty baby
But i promise momma's gon' be alright