- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- HELPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!
Ami kajete mi nqkakuv na4in za spavqne s pupkite?
Probvala sum s:
Bye,bye spot (imam cqlata kolekciq)
Garnier 3in1
Clean&Clear
Galenic
E ni6o ot tova ne deistva na 11 sum i za6o tolkova rano sa me zapo4nali tiq gadni pupki.Kajete mi ne6o koeto e efikasno!bez ne6a na Avon i Oriflame
Щото вече влизаш в пубертета
Аз пъпките... При всеки е различноВсеки е с различва кожа отиди на кожен лекар, за да те посъветва
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
някъде имаше някаво правило за писане на СМИСЛЕНИ заглавия при това на Български и на Кирилица?!!!
Blagodarq vi mnogo.A za6o pi6a na latinica pi6a za6oto nqmam phoneteti4en bulgarski na tozi komp![]()
пробвай това новото на гарниер ... ма му забравих името .. опаковката му е като на пюар 3 в 1 и е 10 лева миля,че е ефикастно и смятам да си вземам ..![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ami zemi si go i mi kaji dali e efikasno za6oto az si kupih 3in1 ama ni6o ne pravi![]()
Ami zemi si go i mi kaji dali e efikasno za6oto az si kupih 3in1 ama ni6o ne pravi![]()
ами като за начало се ограничавай с мазки и сладки храни ... повече плодове ... много добра хигиена на лицето вземи си крем , мии се вечер и сутрин задължително. Друго ако наистина са много отиди на дерматолог може да е хормонален проблем или някакъв друг. Иначе за козметиката всичко зависи от твоята кожа и това как ти влият различните неща защото от тях може още повече да се обринеш ако не ги подбереш правилно. Аз ползвам салицилов спри (или силицилов )вечер сутрин пияна за измиване и после кремче , но моято кожа е мазна.
Тъй като това ми е втора регистрация(не си знаех предната парола) и имам наблюдение за темите, които се пускат.......
Абе момиче.. всеки ден такива като тебе пускат по 5 теми..всеки ден и при всички е различно и всички пробвали всичко.. и мама му стара какво е тва заглавие..по-клиширано не можа ли да измислишаман от такива теми всеки ден.Вместо да направите смислена тема, която да обсъждамеи да се опитаме да помогнем на човека...вие повтаряте едно и също ежедневно.Няма да повдигам темата, че проблемът ти е за Козметика и диети
![]()
А по темата, за да не спамя, ако се оправиш, оправиш.В пубертет си,гладка кожа ли очакваш?При някои започва по-рано, при други по-късно, това че при теб пъпките са повечко-не си първата, нито последната.Използвай си редовно козметиката и ще утихнат. И айде спрете се вече, ровете малко из форума.![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Почиствай си лицето с розава вода и маски с хума (внимавай с хумата ,тъй като има такива които са пълни с метални оксиди и при смесването си с вода се получават основи ,също и тези които са с металните оксиди не ги разтваряи с вода в метален съд или да го разбъркваш с метален предмет). Най-добре си отиди на дерматолог ,ако ти изпише някои антибиотик ,отиди при някои козметик.
Йога и мъдрост
Продават толкова много различна козметика , във всяка аптека или парфюмерия биха те посъветвали , в Гоогле можеш спокойно да св разровиш и да откриеш хиляди домашни маски и мазилца ..
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
Ами аз смятам да си купя розова вода.Иначе ми казаха да си купя Серен сапун(мирише отвратително ама много помага.
Аз съм ползвам Акне аут и съм много доволна.Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ами значи аз ще си взема Акне Аут...Има ли някакъв проблем да използвам Серен сапун,Акне Аут и розова вода?
Мисля, че кожата няма да ти го понесе... защото Акне Аут-а ми махна пъпките, ама кожата много ми се изсуши и започна леко да се лющи. С хидратиращ крем ми се оправи деПървоначално написано от Tiin
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
fenkatakrisi952 си е много права.Пъпките не можеш да си излекуваш с миене и мазане,също както и псориазиса,който е болест на черния дроб НЕ на кожата.Затова не се залъгвай аз бих ти казала да намалиш мазните храни и сладките неща,мий си лицето там с каквото си имаш да не бъде мазно да го почистваш повърхностно,но от личен опит и от наблюдения ти казвам,че само с това не става.Всичките тия неща ти се появяват в следствие на това,което произвежда тялото ти.Яж повече млечни продукти,зеленчуци е такива неща и не прекалявай с плодовете. Пий и много вода,мани че всичко това хем ти помага за проблема,хем може да предотврати и някои други проблеми,защото така не се задържат толкова токсини в тялото ти
. Е все пак не очаквай чудеса,като изключително гладко лице,защото това е пубертет - гадост,но няма как.
относно тва мазило....бях писала тема за него, ама никой не ми отговаря...та .. мазах се аз кот се мазах и след седмица се събудих с някакъв обрив. подозирам че е от него...вие какво ще кажетеПървоначално написано от kombarka
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
относно пъпките ти препоръчвам да си миеш лицето по няколко пъти на ден особено сега лятото в жегите, аз използвам козметика на гарниер против пъпки и съм доволна, препоръчвам ти и едно мазило на Ейвън от серията "cleasrkin", прозрачен коректор против пъпки на мен ми действа отлично, но ако си ги изпробвала и няма резултат незнам с какво да ти помогна![]()
аз пък бих казала, че си много малка още за такава козметика, и че ще си напраиш проблем на кожата .. дишай спокойно сами ще се махнат .. недей си съсипвай кожата от толкова малка![]()
Тва не е изцяло вярно. Има хипер голямо значение кво ядеш или не ядеш, но и самата кожа има нужда от поддръжка за да не се запушват или разширяват порите. На първо място трябва да я миеш като станеш сутрин и преди да си легнеш вечерта и да я мажеш с крем против акне. Хубаво е да отидеш все пак на дерматолог, за да ти каже точно каква козметика да ползваш, защото тази масовата не е подходяща за всеки.Първоначално написано от amorfati
Пробвай със Зинерит... :P .. Аз съм много доволна от него...
ПП...Щом си ползвала толкова неща защо не се консултираш с дерматолог или козметик...Те най-добре ще ти кажат...
Всеки човек си е индивидуален...При едни действат тези продукти...при други действат други..и така...всичко си е до кожа...![]()