- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозни момчета
Как можем да познаем дали намеренията на момче към нас са сериозни?Има доста които просто се правят.Е какви са вашите наблюдения?Проверявали ли сте дали той е сериозен към васи как?
Кажи му, че не правиш свирки. Ако не те зареже - сериозен еПървоначално написано от Bebeto666
![]()
![]()
мисля,че това отгоре е най-точно ..аз дори точно такова съм проблава и един се скри ..а дръгият продължи да е с мен ... (макар,че вече не съм с нито един :Д
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Сериозността се показва във времето... и до голяма степен зависи от партньорката. Няма човек, който по принцип е сериозен и такъв, който във всички случай не е!![]()
Ще разбереш от действията, времето ще покаже до колко едно момче е сериозно.
Абе познава си се кой е сериозен и кой не е...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
+1
What if.. ?
+++Първоначално написано от smileforyou12
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
може би тва че ти показва толкова много вниманието си и по такъв начин че да не минава и най малка мисъл за секс през главата ти защото секса е признак за несериозност дори и след 30000 години ти си преценяваш...момичетата бтв са още по несериозни
,,Take iit slow..make it happen baby..''
напоследък това е доста 4есто срештан проблем! ебавките до такава степен за4естяват, 4е ве4е не ги разли4аваме от реалноста! но спокойно предполагам 4е ако сте някъде ан 12-13 години скоро това ще отмине и мом4етата ще станат по-сериозни(ще съзреят)ама ако си по-голяма нз какво да ти кажа![]()
със специален тестПървоначално написано от Bebeto666
ако връската ви издържи повече от 3-4 месеца без нищо повече от натискане споредмен намеренията са му сериозни![]()
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Времето и действията показват всичко.Просто се познава.
Иначе и тва нещо със секса също е вярно.Една приятелка като един след като излизаха няколко пъти я кара да ходи у тях и тя каза,че не иска,защото се досети каква е целта му и тогава той и каза "ей м/у няс няма да се получи,беше ми приятно"Баси глупака.Ако пък месеци,дори година или колкото време пойскаш да чака за секса не ти прави проблеми и те чака да си готова тогава значи държи на тебе.
![]()
С времето се доказва... не само на думи ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Времето си показва,не може да знаем всичко.![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Железен подходПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
никога намеренията не са сериозни докато не опознаеш човека
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
съгласна съмПървоначално написано от GaBiIi__
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
или че не правиш секс..Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от Krasencety
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Точно така е. Най-много мразя момчетата, които на някакъв етап почват да обясняват, че сексът е като яденето и че имат физическа нужда от него.. Смешно е.Първоначално написано от smiLe49
ми то всички имаме нужда от секс обаче е глупаво да те зарежат, защото не се чувстваш готов/а да го направиш..![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P