- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разнообразие от 'чекиите'?!
Има си поговорка за тая работа... Както една fr казва:
[15:15:58] Radi.: Куцо,сляпо и саката, има ли дупка то е злато.
![]()
Поговорката е "Куцо,кьораво,сакато,щом е с дупка,то е злато".
Обади са знаещия хаахах това е предмишницата мой човек.Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
бахти малкия изрудПървоначално написано от iwancho
друг интересен начин е да пробиеш дупка в табуретката канапето надуваемия душек така ще чукаш няколко различни вагини
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Защо пък да съм 'изруд',че някои хора просто нямат фантазии,не значи,че трябва всеки 2ри за тях да е 'изруд'.А и темата е главно към МОМЧЕТАТА, но явно повечето в този форум ще си останат с баналните чекии... Просто направих тази тема,за да видя кой има по-развинтена фантазия.. Whatever...![]()
eXpl0d3, предмишницата над лакътя ли се намира, бе?Първоначално написано от iwancho
Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Абе айде стига спорете за глупости.![]()
зависи как гледаш.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
На 14 ?
Не знам какво да ти кажа.
Явно частта от мозъка, отговаряща за възбудата ти (забравих й името) ти е прекалено развита. "
Чики*те са ти писнали, защото може би ги практикуваш често. Когатопрактикуваш нещо често ти писва. Прави ги по-рядко и мисля, че ще са ти по-приятни!
Успехче!
Няма лошо да пробваш такива работи, но когато ги прочетеш звучат интересно.. (в негативния смисъл на думата)..![]()
Аз съм далеч по-перверзен,но ме е срам да напиша повечето работи тук.. Иначе мерси за съвета, ще опитам и мисля,че ще стане.![]()
Не може ли да си лъскаш нормално ..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Спокс пич, тебе няма да те наредя. Не ги слушай, нещата които правиш са нормални при незадоволен сексуален нагон. Секса е основна потребност на човека, както храненето и докато не постигнеш желания полов контакт ти се стараеш по всевъзможни начини да потушиш тази своя нужда. Само гледай да не прекаляваш, а и си намери гадже (огледай се в форума има пре-достатъчно плиткоумни курвички които с удоволствие биха ти помогнали с проблема
![]()
![]()
).
Винаги очаквай неочакваното!
Лъскаш ли мойто момче, лъскаш ли !?!![]()
![]()
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Зимаш 1 ябълков пай правиш дупка и "УДРЯЙ УЙНО"
Праскам като луд бе,ама ми писва...Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
дам тва с раката звучи много добре![]()
Аз много често практикувам един суперски чекиджийски трик :P
Нали знаете, че прахосмукачките имат дупка дето се слага маркуча да дърпа?...и там махате маркуча и слагате в дупката една найлонова кесийка/ама от по дебелите/ и слагате лубрикант вътре и около входа и после набивате патката и клатите в която поза пожелаете!!! Успех![]()
Абе момко.. Просто колкото и да ти се 'лъска' дръж се мъжки и недей. Докато дойде момента, в който няма да можеш да издържиш повече и чекията ще ти се стори злато..![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
..![]()
![]()
![]()
![]()
Тва с кърпата беше забавно ..
![]()
Купи си надуваема кукла .. и от лъскане ще минеш на духане ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от CaSsIe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Става въпрос за тва мазничкото дето се сабира точно кадето се прегава раката ама при него е силно развитоПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
![]()
![]()
eXpl0d3, предмишницата над лакътя ли се намира, бе?[/quote]
Става въпрос за тва мазничкото дето се сабира точно кадето се прегава раката ама при него е силно развито![]()
![]()
![]()
.Първоначално написано от pi4man
ти ако имаш мазнотии - то аз нямам![]()