- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разнообразие от 'чекиите'?!
Да си бие чикии с ръкавиците на майкаси, като слага кърпи в тях...Първоначално написано от anonimous09
![]()
lol тва не съм го прочел.. верно тва е гадно.. както и да е спирам да пиша щото му дадох вече мойте "знания" и няма да спамя поечеПървоначално написано от Bombshell
![]()
![]()
бе не мислиш ли че вече ти е време за сексне ти ли писна чикиджийския живот
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ау не мога да спра да се хиля, човек ти си откачил живота не е една чикия![]()
![]()
Глеи сязимаш един бОркан
в него навиваш дунапрен
дуКЪт нестане тясно кат П***А и тогаз почваш да ръгаш ЯКО!!!!! Повярваи ще свърши добра работа
пс. Доно насладата ти е вечна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Viche
Пич тфа е от филма Gone in 60 Seconds![]()
Ще ти дам 1 разнообразие ЩО НЕДОИДЕШ ДА МИ ПОЛАПАШ КУРА А????
Пробвай като един от бившия ми клас,взимаш пъпеш май беше правиш му малка дупка,после го слагаш в микровълновата и загряваш пъпеша и докато е топъл го буташ в дупката и то се разширява по тфоя размер и готово!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С " не съм сигурен дали не ни е лъгал!
Glory,Glory Manchester United!!!
Тук пишете толкова много глупости ... който в следствие от половия живот който водите и партньора който имате ще са ви прекалено нужни...като знание ....
Всяко момче на 13-14-15години обича чикията като средство за самозадоволяване ... и мога да кажа че с течение на години някой момчета (мъже) все още го правят ... дали било защото пр-ката им е в цикъл и не искат да я притесняват , дали било за разнообразие , и то дори и само да си припомниш старите осамотявания в децката им стая ... не превръщайте истинския смисъл на думата "чикия" в пълна глупост ... Това е нещо нормално ...
The Best Life Is My Life
не съм чел другите мнение.... 9 страници ме мързи да ги чета но ако искаш разнообразие пробвай малко секс да правиш а
Звучи тъпо а моя начин е влизам в банята намокрям приятелчето със студена вода после с гореща след това зимам сапун прая там сичко бяло и почвам![]()
![]()
Имаше един виц, ще ви разкажа само интересната част:
Занесъл Иванчо домашния си любимец в училище - мишка. Ама то каква мишка...проскубана, изнемощяла - пълна скръб. Питала го учителката какво и има на мишката и Иванчо с радост и отговорил:
-Ами от тиксото е.
-Какво тиксо бе, Иванчо?
-Ами облепям го с тиксо.
-Е как, защо?!?
-Ами за да не се пръсне докато го е*а.
Та да, пробвай ако искаш.![]()
...
Първоначално написано от L31h4z
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това беше добропробвай секса направо или некоя да ти направи свирчица,далеч по така е
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Имаше там некви начини с обелки от банани ама сега не се сещам потърси в гугъл "начини за мастурбиране"![]()
Веднъж на мен пък ми разправяха с парче сланинаправиш си отворче в сланината и си пъхаш кура там
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
абре чекията си е чекия дали ще дупчиш ръкавици,сланини или каквото и да е било си остава просто чекия![]()
намерете си приятел/ка и ще си решите проблемите и това е
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Ми бях чувала за един, че когато се надървявал, ходил да е*е магарицата на съседа...ако искаш опитай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А също имам чувано че ако правиш чекия с другата ръка, а не с тази с която си свикнал, като че ли ще имаш усещане че друг ти прави...![]()
Ами като за начало ти трябва едно черво. Ако не ти се намира под р1ка такова, можеш да изтискаш един хубав голям тлъст некачествен български кренвирш и нямаш проблем. ИИ.. после го пълниш с лютеница/майонеза/горчица по желание ( а най-добре ит 3те хД ) и после пуцаш. А като свършиш вече може да изпийш съсдържанието![]()
![]()
and don't forget to wash your balls...
Не съм чел мненията!
Еми ако си пробвал всички начини за чикии които са писани във форума и неможеш да си намериш Пр*с*иту*ка то тогава , ако си гледал Американски Пай - направи си Кейк и почвай да го чукаш!![]()
УСПЕХ ХХ![]()