.
Затворена тема
Страница 7 от 10 ПървиПърви ... 345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 240

Ма ти не си уред. Като ти е омръзнало от чекии и от секс земи си наври не6то в задника мое и да ти хареса.

Американски пай !!!

Цитирай Първоначално написано от Federer4o

Ма ти не си уред. Като ти е омръзнало от чекии и от секс земи си наври не6то в задника мое и да ти хареса.
    +1

тегав живот живеете

Няма оправия от тез чекии,ве! Няма друг заместник на ръката, освен вагината.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Начи слушай ма ся много внимателно пич... Следвай следната процедура... Взимаш един сезал и го прекарваш отдоло под задника ти и го издърпваш през рамото и го завързваш отпред за дясната си ръка .. почваш да си биеш чекии и хем щи е яко на хуя хем сезала щи търка гъза. Пробвай и успех!

тая простотия пак от каде я измисли недеи баламосва момчето

Голям фен Аватара на play23
    Идея как от чикиите да имаш полза.Слушай сега зимаш едно ластично въже завързваш го за масата(или нещо такова)заставаш до нея завързваш го(въжето) за ръката си и почваш да си вършиш работата като при всяко едно движение се дърпа въжето и освен да си доставяш удоволствие ще направиш и мускули.Ето как трябва да излежда схемата- http://img196.imageshack.us/img196/6180/eddddq.jpg

хаха стани йога...лапай си го сам

Цитирай Първоначално написано от play23
    Идея как от чикиите да имаш полза.Слушай сега зимаш едно ластично въже завързваш го за масата(или нещо такова)заставаш до нея завързваш го(въжето) за ръката си и почваш да си вършиш работата като при всяко едно движение се дърпа въжето и освен да си доставяш удоволствие ще направиш и мускули.Ето как трябва да излежда схемата- http://img196.imageshack.us/img196/6180/eddddq.jpg
    Да е после и маса да купува ..

Повече от фен
    Да не си на 2 водки,нещо

Град
    Pleven d'gee
    Цитирай Първоначално написано от tArIkAt
    Да не си на 2 водки,нещо
    мне аз съм на 2 и се чувствам добре .. а до автора пълен чикиджия си бате ... даже фалшиви вагини щом оправяш
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Град
    Враца
    Единствената алтернатива за която се сещам е секса , но ако ти е рано както казваш предлагам да пробваш с красвавица или друг предмет под ръка в анала
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Такааа, чети внимателно, няма да повтарям :P 1. Лепваш една снимка на матрака на леглото си, снимката да е на някоя красавица. 2. Лубрикираш си дръвцето, пъхаш го между матрака и леглото и шляскаш на воля, те това е мъжко самозадоволяване После ще си щастлив като фея, направо .

пффф брат закво се излагаш . . . я ми кажи ти гадже имаш ли ? Ако имаш , обвинявам нея че се излагаш по тоя начин . . .
    [/url]

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Младеж сега ще ти кажа за един вид чикия. Викат и чекия "непознатата" Сядаш на стол и си слагаш дясната или лявата ръка отдолу под крака си (зависи с коя мастурбираш) докато изтръпне. И след това си биеш чикия и все едно не е твоята ръка Хахаха ама не ти препоръчвам да го правиш често или изобщо, просто съм чувал да го правят
    Вика му се "странникът".

Who's next!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Младеж сега ще ти кажа за един вид чикия. Викат и чекия "непознатата" Сядаш на стол и си слагаш дясната или лявата ръка отдолу под крака си (зависи с коя мастурбираш) докато изтръпне. И след това си биеш чикия и все едно не е твоята ръка Хахаха ама не ти препоръчвам да го правиш често или изобщо, просто съм чувал да го правят
    Вика му се "странникът".
    На бас че не можете да почнете да спамите в излишен спор как се казва
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    земи удари една чикия и са опрай малко
    GTA Stunting

Зимаш 1 голяма кофа и я палниш с оцет догоре слагаш си ръката за 1 час и после си правиш чекия страхотно е

In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Моля ? Ръкавица ли?

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Абе момко.. Просто колкото и да ти се 'лъска' дръж се мъжки и недей. Докато дойде момента, в който няма да можеш да издържиш повече и чекията ще ти се стори злато..

Да бе тизнаеш ли какво е чекия след седмица 2 почивка Получава се нещо средно като еьплодиране на граната в темджера таратор
    НЕ е важно да влагаш чувства ,
    Важно е да чувстваш влага .

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Аз за първи път чувам някой да мисли такива работи , взимй нещо с дупка и ръгай ... аз не използвам такива медоти ама ти ме уби от всякае ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

пичове потекоха ми сълзи докато четох някои от коментарите. За жалост няма какво да добавя.. може би най добре да хванеш да си намериш приятелка
    Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си