- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разнообразие от 'чекиите'?!
това е като непохватна непознатаПървоначално написано от xit_ss
![]()
![]()
несръчната :P Направи си сандвич като в ДЪ БУУК ОВ ЛЬОВПървоначално написано от vali00
И сега само остана да ми кажете, че мастурбирането не е изкуство!
земи си надуваема кукла няма да отказва ,е поне докато нея спукаш от ебане![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Вземеш си теглиш един коршум майна![]()
ПС: Golqmumnik фен сам ти майна![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
![]()
ти ме уби еми ет ти една идеикаа зн зимаш една пуйка подчертавам да са и махнати вътрешностите отвараш и цепката и започваш ........ и на там си зн кфо да праиш
КогАтО лЕбеДъТ умИрА,тОй тАнЦувА пРеД СмЪртТа ,зАщОтО ЗнаЕ ,чЕ УмиРа В имЕтО нА ЛюБоВтА.
ТИ СИ ЛУД БЕ !!!!!!!Първоначално написано от iwancho
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
www.4ekiq.hit.bg май така бе6едавай ти си
![]()
Пичага,по принцип грам не си давам зор да пиша из форума,защото го ползвам главно да се развличам с простотията на хората но понеже твойта тема ме накара да обарна очите на 360 градуса,се регистрирах специално да ти дам съвет :
БРЪКНИ СИ В ГЪЗА И РОВИ КОЛКО ИСКАШ!
Понеже по темата садя за интелектуалното ти ниво,не се съмнявам че ще опиташ.
Приятно изкаране!![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
SAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT????Момче те сериииииииозно имаш неква повреда в главния мозак....( ако има такъв де).. Вземи спри за няколко дена и лъсни пак току виж нети е толко банално и дано спреш да измисляш такива простотии
и се пак![]()
![]()
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Първоначално написано от iwancho
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей комплексарчета, що не си починете малко?! Момчето не ви моли за морален кодекс, а за идеи и предложения. Ако не можете да му ги дадете нямате работа да се заяждате излишно. Човека търси разнообразие и в това не мисля, че има нещо лошо. Всеки е различен и разбира нещата по свой си начин.
Пич, поразтърси се из google. Няма начин да няма посветени статии на различни техники за мастурбация. Пиши на английски нещо от рода на "masturbation techniques". Само не се подавай на бруталните "готови на всичко" автори, които предлагат неща, опасни и глупави. За всичко си има време. Прави това, което ти харесва, но и не прекалявай. Нали знаеш... Многото сладко губи вкуса си.![]()
не съм чел всички мнения може да го има, но бях чел за чекия с пъпешвземаш 1 пъпеш правиш му дупка и го правиш с него това сам го чувал не съм го пробвал ако искаш пробвай
![]()
Взимаш един топъл пай, прайш дупка в средата и го вкарваш и са кефиш, ако имаш късмет ще има малки пайчета![]()
ПС: Американ Пай рулеЗ !!!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не мислишли че трябва малко да по спреш със лъскането.Това е моя савет![]()
Първоначално написано от Sun4o19
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голям смях като прочетох темата.
ей бот земи по4ни да цъка6 на компа секи ден игри намери някоя яка игрица дет дате зариби и 6е забрай6 си4ко останало !!!!!!!!
Буркан с мас, дупка в капачката и тъпчеш. Само кажи кака е, че не съм пробвал.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Ilikeliljon